DrLo Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) να κάνω hijack λίγο το θέμα για μια σχετική ερώτηση δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Iris αλλά θα ήθελα να μπορώ να το χηρσιμοποιώ εναλλακτικά του google wallet Από όσο καταλαβαίνω είναι το αντίστοιχο του swift στη Σουηδία οπου σε μαγαζιά πχ στο ταμείο ύπαρχει το QR και υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή που είναι συνδεδεμένη με το τραπεζικό σου λογαριασμό, ανοίγεις την εφαρμογή σκανα΄ρεις το QR και πληρώνεις, ουσιασιτκά το QR ταμελάκι παίζει το ρόλο του POS όλο γίνεται σε 2 κλικ Υπάρχει το ίδιο στο Iris ή μπαίνεις κάθε φορά στο app της κάθε τραπεζας, πας 2-3 μενού κάτω κλπ ? ... μου φαίνεται σπαστικό να είναι έτσι Επεξ/σία 18 Απριλίου από DrLo
SabotazNic Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 ώρα πριν, DrLo είπε Υπάρχει το ίδιο στο Iris ή μπαίνεις κάθε φορά στο app της κάθε τραπεζας, πας 2-3 μενού κάτω κλπ ? ... μου φαίνεται σπαστικό να είναι έτσι Αν τυχει και δεις qr code, μπορεις απλα να δοκιμασεις. Στην δικια μας περιπτωση δεν το εχουμε, οποιος θελει του λεμε ΑΦΜ, οποτε ναι, πρεπει να μπεις στο iris του εκαστοτε ebanking. Αλλα δεν καταλαβαινω γτ να το χρησιμοποιησεις εναλλακτικα του g wallet, οταν μπορεις να το χρησιμοποιησεις απο οποιαδηποτε οθονη, χωρις την αναγκη να ανοιξεις καμερα, να σκαναρεις, ισως να διαλεξεις καρτα χρεωσης κτλ...
DrLo Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν τυχει και δεις qr code, μπορεις απλα να δοκιμασεις. Στην δικια μας περιπτωση δεν το εχουμε, οποιος θελει του λεμε ΑΦΜ, οποτε ναι, πρεπει να μπεις στο iris του εκαστοτε ebanking. Αλλα δεν καταλαβαινω γτ να το χρησιμοποιησεις εναλλακτικα του g wallet, οταν μπορεις να το χρησιμοποιησεις απο οποιαδηποτε οθονη, χωρις την αναγκη να ανοιξεις καμερα, να σκαναρεις, ισως να διαλεξεις καρτα χρεωσης κτλ... Α, οκ, η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δει να βάζουν το QR πολλά μαγαζιά Αν ήταν σαν το swish δεν ανοίγεις κάμερα, το κάνει η εφαρμογή όπως πχ η Revolut απλά είναι η "βασική" χρήση του swish, ας πούμε το 2ο κλίκ μετά που επιλέγεις την εφαρμογή. μπορείς και με βάση τον αριθμό του κάθε συμβαλλόμενου αλλά αυτό θέλει κανα δυο κλίκ παραπάνω τώρα ως προς το γιατί, ας πούμε ότι δε βλέπω γιατί να πρέπει να κάνω κάτι μέσω της google όταν μπορώ με τον ίδιο τρόπο να το κάνω απευθείας μέσω των τραπεζων. Υποθέτω θα είναι προτιμότερος τρόπος και για το μαγαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα