Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτη φορά ασχολούμαι με το iris γιατί μου απενεργοποιήθηκε η κάρτα της εθνικής τράπεζας και θέλω να κάνω μεταφορά από εθνική σε Πειραιώς σε ΔΙΚΟ ΜΟΥ λογαριασμό.

Πήγα πρώτα Πειραιώς και έκανα εγράφη.

Πάω ΜΕΤΑ εθνική και κάνω και εκεί εγράφη. Στην εθνική δίνω λογαριασμό εθνική η ΟΧΙ? Πάω να κάνω την διαδικασία μέσω IRIS στην εθνική αλλά δεν μου επιτρέπει να δώσω το δικό μου αριθμό κινητού για να τα στείλει Πειραιώς. Που κάνω λάθος?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πρώτη φορά ασχολούμαι με το iris γιατί μου απενεργοποιήθηκε η κάρτα της εθνικής τράπεζας και θέλω να κάνω μεταφορά από εθνική σε Πειραιώς σε ΔΙΚΟ ΜΟΥ λογαριασμό.

Πήγα πρώτα Πειραιώς και έκανα εγράφη.

Πάω ΜΕΤΑ εθνική και κάνω και εκεί εγράφη. Στην εθνική δίνω λογαριασμό εθνική η ΟΧΙ? Πάω να κάνω την διαδικασία μέσω IRIS στην εθνική αλλά δεν μου επιτρέπει να δώσω το δικό μου αριθμό κινητού για να τα στείλει Πειραιώς. Που κάνω λάθος?

τελευταία πρέπει να ενεργοποιείς την τράπεζα που θέλεις να τα λάβεις δηλαδή την Πειραιώς.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

τελευταία πρέπει να ενεργοποιείς την τράπεζα που θέλεις να τα λάβεις δηλαδή την Πειραιώς.

Στην εθνική θα δηλώσω λογαριασμό εθνική και στην Πειραιώς λογαριασμό Πειραιώς?

Δημοσ.
6 minutes ago, GREGORYMO said:

Στην εθνική θα δηλώσω λογαριασμό εθνική και στην Πειραιώς λογαριασμό Πειραιώς?

Ναι. Άλλωστε, στην κάθε τράπεζα, μπορείς να δηλώσεις ΜΟΝΟ δικό της λογαριασμό. Ενεργοποιείς το IRIS με την ΕΤΕ, και καπάκι το γυρνάς στην Πειραιώς. Μετά, από την ΕΤΕ εκτελείς μεταφορά μέσω IRIS με το κινητό σου, και θα πάνε στην Πειραιώς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Ναι. Άλλωστε, στην κάθε τράπεζα, μπορείς να δηλώσεις ΜΟΝΟ δικό της λογαριασμό. Ενεργοποιείς το IRIS με την ΕΤΕ, και καπάκι το γυρνάς στην Πειραιώς. Μετά, από την ΕΤΕ εκτελείς μεταφορά μέσω IRIS με το κινητό σου, και θα πάνε στην Πειραιώς.

Είμαι εθνική για να στείλω.

Βάζω το κινητό μου για να στείλω σε ΔΙΚΟ ΜΟΥ λογαριασμό Πειραιώς και δεν το εμφανίζει καν.

Το πληκτρολόγω και μου βγάζει ανεπιτυχη την μεταφορά.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είμαι εθνική για να στείλω.

Βάζω το κινητό μου για να στείλω σε ΔΙΚΟ ΜΟΥ λογαριασμό Πειραιώς και δεν το εμφανίζει καν.

Το πληκτρολόγω και μου βγάζει ανεπιτυχη την μεταφορά.

Ενεργοποιήσε τελευταία την Πειραιώς και μετά  πήγαινε στη εθνική να δοκιμάσεις να στείλεις στον εαυτό σου. 

Μιλάμε για τον ιδιο αριθμό τηλεφώνου σωστά;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Ενεργοποιήσε τελευταία την Πειραιώς και μετά  πήγαινε στη εθνική να δοκιμάσεις να στείλεις στον εαυτό σου. 

Μιλάμε για τον ιδιο αριθμό τηλεφώνου σωστά;

Βεβαίως. Το κινητό είναι το ίδιο 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Βεβαίως. Το κινητό είναι το ίδιο 

Θα το ενεργοποιήσεις ΜΌΝΟ στην Πειραιώς. Μετά από την εφαρμογή (κινητού πάντα, μόνο εκεί είναι διαθέσιμο το iris), δοκίμασε να στείλεις από εθνική. 

Τουλάχιστον σε εμένα, ενώ το έχω ενεργοποιημενο Πειραιώς, η eurobank μου επιτρέπει να στείλω χρήματα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/11/2024 στις 7:05 ΜΜ, SabotazNic είπε

Θα το ενεργοποιήσεις ΜΌΝΟ στην Πειραιώς. Μετά από την εφαρμογή (κινητού πάντα, μόνο εκεί είναι διαθέσιμο το iris), δοκίμασε να στείλεις από εθνική. 

Το ενεργοποιεις ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2.
Τελευταια σε αυτη που θες να λαμβανεις.
Αν παει να στειλει απο εθνικη ΜΕΤΑ δε θα μπορει,γιατι στην ουσια λαμβανει μονο σε μια,την τελευταια.

Στις 17/11/2024 στις 7:05 ΜΜ, SabotazNic είπε

Μετά από την εφαρμογή (κινητού πάντα, μόνο εκεί είναι διαθέσιμο το iris),

Μια χαρα διαθεσιμο ειναι και απο browser,απλα εχει προμηθειες.

Επεξ/σία από StamTheMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...