Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους.

Βολεύει πάρα πολυ να έχω στο αριστερό χέρι ένα touchpad οπότε ζηλεύω πάααρα πολύ τους χρήστες των συσκευών της Apple που έχουν το magic trackpad. Ξέρω ότι υπάρχει ένα προτζεκτ με drivers που κάπως κάνουν τη συσκευή της apple να δουλέψει σε windows 11 αλλά δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο για διάφορους λόγους.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι σε παραγωγή αυτή τη στιγμή για Windows, σαν το Apple Magic Trackpad ; Εχετε δοκιμάσει κάποιο;

Δημοσ.
20 hours ago, nammo said:

Γειά σε όλους.

Βολεύει πάρα πολυ να έχω στο αριστερό χέρι ένα touchpad οπότε ζηλεύω πάααρα πολύ τους χρήστες των συσκευών της Apple που έχουν το magic trackpad. Ξέρω ότι υπάρχει ένα προτζεκτ με drivers που κάπως κάνουν τη συσκευή της apple να δουλέψει σε windows 11 αλλά δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο για διάφορους λόγους.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι σε παραγωγή αυτή τη στιγμή για Windows, σαν το Apple Magic Trackpad ; Εχετε δοκιμάσει κάποιο;

Υπάρχουν και πληκτρολόγια με ενσωματωμένο touchpad εάν σε ενδιαφέρει κάτι τετοιο->

https://www.skroutz.gr/c/68/keyboards/f/533424/pliktrologio-me-touchpad.html

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, @topos είπε

Υπάρχουν και πληκτρολόγια με ενσωματωμένο touchpad εάν σε ενδιαφέρει κάτι τετοιο->

https://www.skroutz.gr/c/68/keyboards/f/533424/pliktrologio-me-touchpad.html

Ναι τα έχω δεί αλλά δε με βολεύουν λόγω μεγέθους, προτιμώ να μην υπάρχει ο χώρος του touchpad η numpad γιατι εκεί στην ουσία μπαίνει το ποντίκι μου...

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα και Καλή Χρονιά με υγεία!

Παρομοίως ψάχνω και γω κάτι αντίστοιχο με σένα , γενικά οι επιλογές είναι λίγες. Αυτό που ξεχώρισα εγώ είναι το Protoarc T1 Wireless από amazon.

Από την άλλη βέβαια σκέφτομαι και το Magic Trackpad αλλά και μένα με προβληματίζει η πατέντα που χρειάζεται και αν θα δουλεύει στο 100%,  σε windows, όπως δηλαδή θα δούλευε αν ήταν πάνω σε mac.

Αν έχεις πάρει ήδη κάποιο δώσε feedback γιατί γενικά δεν κυκλοφορούν πολλά review.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, ErnestoGr είπε

Καλημέρα και Καλή Χρονιά με υγεία!

Παρομοίως ψάχνω και γω κάτι αντίστοιχο με σένα , γενικά οι επιλογές είναι λίγες. Αυτό που ξεχώρισα εγώ είναι το Protoarc T1 Wireless από amazon.

Από την άλλη βέβαια σκέφτομαι και το Magic Trackpad αλλά και μένα με προβληματίζει η πατέντα που χρειάζεται και αν θα δουλεύει στο 100%,  σε windows, όπως δηλαδή θα δούλευε αν ήταν πάνω σε mac.

Αν έχεις πάρει ήδη κάποιο δώσε feedback γιατί γενικά δεν κυκλοφορούν πολλά review.

Πολύ ωραίο το Protoarc. Αγνοούσα την ύπαρξη του! 

Οχι δεν έχω βρεί τίποτα ακόμα, βασικά θα παραγγείλω τώρα το Protoarc και θα σου πώ 😁

Ευχαριστώ. 

ΥΓ. Εκτός απο το ότι δε ξέρουμε κατα πόσον θα δουλεύει το magic trackpad σε windows, απο την άλλη τίθεται ένα τρομερό ζήτημα ασφαλείας στη μέση: drivers με επέμβαση απο τρίτους αγνώστους να φορτώνονται στη μνήμη σου;;; άστο καλύτερα!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν άντεξα την αναμονή και το παρήγγειλα χθες από amazon.de

Θα γράψω εντυπώσεις με το που το πάρω στα χέρια μου.

Επεξ/σία από ErnestoGr
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ErnestoGr είπε

Δεν άντεξα την αναμονή και το παρήγγειλα χθες από amazon.de

Θα γράψω εντυπώσεις με το που το πάρω στα χέρια μου.

Εσύ Βρούτε, πήρες το τελευταίο και τώρα λέει Currntly Unavailable;;;

Χαχαχα, βεβαίως αστειεύομαι.

Θα βρώ άλλο route και ναι να γράψεις ένα πρόχειρο review, είναι αναγκαίο. 

• Haha 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω το Link του προϊόντος, κάνω paste την περιγραφή 

ProtoArc Wireless Trackpad for Windows 10/11, T1 Plus Bluetooth High Precision Touchpad with Multi-Gesture Support for Windows 10/11 PC Laptop Notebook Desktop Computer - Black

Αυτό παρήγγειλα στα 72.94 -15 το voucher, και απότι βλέπω είναι και αυτή τη στιγμή διαθέσιμο. Τις προηγούμενες μέρες το voucher ήταν 20 ευρώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...