Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας όλους! 

Ελπίζω να ποσταρω στο σωστό μέρος.

Θα ξεκινήσω την αφήγηση μου από την αρχή.

Καθώς συνομιλούσα με γνωστό μου άτομο μέσω προσωπικών μηνυμάτων στο Ig, και αφού του έστειλα μια συγκεκριμένη φωτογραφία- meme, αυτομάτως έλαβα email από το ig ότι ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά καθώς έχω παραβιάσει τους όρους του ig. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι παραβίασα τους όρους που αφορούν την έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και υλικό που σχετίζεται με ανήλικα άτομα.

Η φωτογραφία που απέστειλα περιλάμβανε την απεικόνιση ανηλίκου, σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με τις κατηγορίες του ig. Σίγουρα, μέσω αυτόματου ελέγχου από bot-ai, ή αν έχει ήδη επισημανθεί ως ακατάλληλη, θα μπορούσε να προκύψει αυτή η κατηγορία, χωρίς ωστόσο να ευσταθεί.

Επομένως, δεν έχω πλέον ενεργό λογαριασμό στο ig. Προφανώς και ήταν λογαριασμός που κατείχα κοντά στα 10 χρόνια.

Μαζί όμως με το ig, μου έκλεισαν και τον λογαριασμό μου στο fb, καθώς ήταν συνδεδεμένοι μεταξύ τους.

Ταυτόχρονα, μου έκλεισαν άλλους δύο λογαριασμούς στο ig, έναν που αφορούσε το προφίλ μιας επιχείρησης και έναν ακόμα που ήταν fake profile και το διέθετα για να ακολουθώ διάσημους και giveaways.

Έχω ήδη υποβάλει ένσταση από τον κύριο λογαριασμό μου στο ig. Αναφέρεται ότι συνήθως παίρνει λίγο παραπάνω από μια ημέρα για να ελεγχθεί, ωστόσο έχουν περάσει 3-4 ημέρες και δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Ταυτόχρονα, είμαι πλέον απαισιόδοξος, διαβάζοντας γενικότερα στο διαδίκτυο ότι υπήρξαν περιπτώσεις που μήνες μετά δεν είχαν λάβει ουδεμία απάντηση.

Μια λύση που προτείνεται, είναι κάποιος meta verified λογαριασμός να έρθει σε επικοινωνία με το live chat της meta, και με αρκετό πρήξιμο εκεί υπάρχει ελπίδα να γίνει κάτι.

Προσωπικά, στα νέα προφίλ που έχω δημιουργήσει δεν έχω ακόμα τη δυνατότητα να ενεργοποίησω το meta verified.

Επομένως, ψάχνω για ένα άτομο που είναι meta verified, που θα έχει την καλή διάθεση, τον χρόνο και την υπομονή να επικοινωνήσει με το live chat για λογαριασμό μου.

Σίγουρα θα του ήμουν ευγνώμων.

(δυστυχώς, αν και θα ήθελα να προσφέρω και κάποια αμοιβή, δεν είναι στις δυνατότητες μου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...