Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 3 SSD και οταν προσπαθω να αντιγραψω ενα αρχειο απο ενα usb σε εναν οποιοδηποτε σκληρο μου βγαζει προστασια εγγραφησ σκληρου δισκου

το οποιο συμπτωμα εμφανιστηκε προσφατα χωρις εγω να εχω κλειδωσει κατι

κανω scan με τον defender των Windows 11 δεν βρισκει απειλη,καποιον ιο

υπαρχει περιπτωση ο defender να εχει κανει το κλειδωμα ή πρεπει να ψαξω περαιτερω για ιους.αν ναι με ποιο προγραμμα

εχω την εντυπωση οτι τα περιεργα συμπτωματα ξεκινησαν οταν προσφατα κατεβασα το backup google photos (κρασσαρισε το usb που τα κατεβασα αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι το backup απο google υπαρχει περιπτωση να περιειχε ιο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, georgiouu είπε

εχω 3 SSD και οταν προσπαθω να αντιγραψω ενα αρχειο απο ενα usb σε εναν οποιοδηποτε σκληρο μου βγαζει προστασια εγγραφησ σκληρου δισκου

το οποιο συμπτωμα εμφανιστηκε προσφατα χωρις εγω να εχω κλειδωσει κατι

κανω scan με τον defender των Windows 11 δεν βρισκει απειλη,καποιον ιο

υπαρχει περιπτωση ο defender να εχει κανει το κλειδωμα ή πρεπει να ψαξω περαιτερω για ιους.αν ναι με ποιο προγραμμα

εχω την εντυπωση οτι τα περιεργα συμπτωματα ξεκινησαν οταν προσφατα κατεβασα το backup google photos (κρασσαρισε το usb που τα κατεβασα αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι το backup απο google υπαρχει περιπτωση να περιειχε ιο)

Καλησπερα 3 SSD εχεις η 3 USB sticks?.

Δες εδω: https://www.diskpart.com/articles/remove-write-protection-from-usb-1203.html

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Καλησπερα 3 SSD εχεις η 3 USB sticks?.

Δες εδω: https://www.diskpart.com/articles/remove-write-protection-from-usb-1203.html

3 ssd

αρα φυσικος διακοπτης δεν υπαρχει

κανοντας δεξι κλικ πανω στους σκληρους μου εμφανιζει επιλογη ενεργοποιηση Bitlocker ...αρα υποθετω ειναι απενεργοποιημενος

η αλλη λυση με DiskPart Command Prompt δισταζω να την κανω γιατι μαλλον θα διαγραψει δεδομενα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, georgiouu είπε

οταν προσπαθω να αντιγραψω ενα αρχειο απο ενα usb σε εναν οποιοδηποτε σκληρο μου βγαζει προστασια εγγραφησ σκληρου δισκου

Δηλαδή στο κάνει μόνο σε ένα συγκεκριμένο αρχείο από ένα συγκεκριμένο usb ή σε οποιοδήποτε αρχείο από ένα ή διαφορετικά usb;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δηλαδή στο κάνει μόνο σε ένα συγκεκριμένο αρχείο από ένα συγκεκριμένο usb ή σε οποιοδήποτε αρχείο από ένα ή διαφορετικά usb;

το προβλημα το ξεπερασα (ελπιζω οχι προσωρινα) ακολουθωντας command prompt diskpart 

εχω ομως και καποιες αλλες ανησυχητικες ενδειξεις 

κανω δεξι κλικ πανω στον C αλλα και στον Ε -->ιδιοτητες-->ασφαλεια οπου εκει μου εμφανιζει "Αγνωστος λογαριασμος S 1....ακολουθει μια σειρα αριθμων

επισης κλικαρω Αυτος ο υπολογιστης-- μου ανοιγει το παραθυρο με την λιστα των σκληρων-- αν προσπαθησω να ξανακλικαρω το Αυτος ο υπολογιστης δεν ξαναανοιγει νεο παραθυρο

αυτος ο αγνωστος λογαριασμος τι ειναι; εχω την επιλογη να αρνηθω τα δικαιωματα

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/account-unknowns-1-15-3-65536-1888954469-739942743/d6ac7e97-92c3-40f8-a6bb-0a195ad944ce

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, georgiouu είπε

επισης κλικαρω Αυτος ο υπολογιστης-- μου ανοιγει το παραθυρο με την λιστα των σκληρων-- αν προσπαθησω να ξανακλικαρω το Αυτος ο υπολογιστης δεν ξαναανοιγει νεο παραθυρο

Έτσι είναι το κανονικό. Δεν ανοίγει νέο παράθυρο στον ίδιο φάκελο. Θα πρέπει να ανοίξεις άλλον φάκελο για να εμφανίσει νέο παράθυρο.

1 ώρα πριν, georgiouu είπε

κανω δεξι κλικ πανω στον C αλλα και στον Ε -->ιδιοτητες-->ασφαλεια οπου εκει μου εμφανιζει "Αγνωστος λογαριασμος S-1-15-XXXX....ακολουθει μια σειρα αριθμων

1 ώρα πριν, georgiouu είπε

αυτος ο αγνωστος λογαριασμος τι ειναι; εχω την επιλογη να αρνηθω τα δικαιωματα

Αναφορά σε κείμενο

Windows creates hidden security accounts in the background of the operating system, they all begin with S-1-15-XXXX, all Windows systems have those accounts, they are used for administrative tasks like Windows Security, installing updates, file management...etc. those accounts are normal and rest assured you have nothing to worry about, you should never try to remove those hidden accounts.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...