Προς το περιεχόμενο

Η Broadcom κάνει δωρεάν τα VMWare WorkStation Pro και Fusion Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Proxmox fanboy detected :) Δηλαδη μου λες οτι αν εγω θελω να εχω 2-3 VMs να παιζω , πρεπει να παω να στησω εναν proxmox server ? Σοβαρα τωρα ? Ξαφνικα ολοι οι streamers (και οχι μονο αυτοι) ανακαλυψαν οτι εχουν αναγκες που απαιτουν ολοκληρο server room στο σπιτι τους και το επομενο βημα απο το vmware ειναι το ... proxmox !! Οχι ρε φιλε , ολα εχουν να κανουν με τις αναγκες του καθενος. Δεν ειναι το proxmox η σωστη λυση σε ολα τα σεναρια. Εγω εχω στο πισι μου μερικα VMs να δοκιμασω διανομες λινουξ. Δεν θα παω να στησω proxmox server αν ποτε αφησω το vmware. Αν ειναι δυνατον δηλ !!

Αναλογως τις αναγκες (και τα λειτουργικα) υπαρχουν virtualbox , vmware , hyper-v , gnome boxes (kvm) , virt-manager (kvm) κλπ. 

Μπορείς να έχεις proxmox και να τρέχεις το βασικό σου λειτουργικό με hardware passthrough + ότι άλλα vm θες

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, malakudi said:

Μπορείς να έχεις proxmox και να τρέχεις το βασικό σου λειτουργικό με hardware passthrough + ότι άλλα vm θες

Mπορω να εχω το vmware και να κανω πιο απλα την δουλεια μου. Περι ορεξεως ...

6 minutes ago, manval said:

Το έχω δοκιμάσει και σε Windows 10 Pro και σε Ubuntu και τρέχει πολλή καλά... καλύτερα από το VirtualBox.

Το vmware ειναι κλασης ανωτερο απο το virtualbox , τοσο σε features οσο και σε ταχυτητα.

Παιδια σταματηστε να λετε οτι ειναι free απο τον Μαιο , αυτο το ξερουμε. Το θεμα ειναι οτι τοσα χρονια ΔΕΝ ηταν δωρεαν. Για αυτο ειναι ΝΕΑ οτι τωρα(=Μαιο '24) ειναι δωρεαν...

Επεξ/σία από mphxths
  • Haha 1
Δημοσ.

Το πιο δύσκολο download που έχω κάνει, με διαφορά! Σε κάνει να αισθάνεσαι υπερηφάνεια αν καταφέρεις να βρεις τον τρόπο και το link για να το κατεβάσεις!

Τεράστιο fail το site τους.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Thessgr said:

Το πιο δύσκολο download που έχω κάνει, με διαφορά! Σε κάνει να αισθάνεσαι υπερηφάνεια αν καταφέρεις να βρεις τον τρόπο και το link για να το κατεβάσεις!

Τεράστιο fail το site τους.

Απτη στιγμή που είναι δωρεάν προφανώς δεν τους ενδιαφέρει αν θα το κατεβάσει κανείς, δεν εξηγείται αλλιώς..

Δημοσ.
14 hours ago, Exosia said:

- Αφού βρεις το σημείο που υποτίθεται ότι θα κατεβάσεις, σου γράφει ότι δεν είσαι entitled για download και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Check.

Μια χαρά κατεβαίνουν, μονο τα fusion-WS ομως όχι τα υπόλοιπα που προτείνει. Κατεβάζεις και εγκαθισταται χωρις SN (δοκίμασα, μια χαρα παιζει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mpentenis είπε

Μια χαρά κατεβαίνουν, μονο τα fusion-WS ομως όχι τα υπόλοιπα που προτείνει. Κατεβάζεις και εγκαθισταται χωρις SN (δοκίμασα, μια χαρα παιζει)

Ελπίζω να είναι όπως τα λες, γιατί όταν είχα δοκιμάσει δεν έβγαλα άκρη.

Για την ώρα v16 και βλέπουμε... βρωμάει ότι η Broadcom λιγουρεύεται subscription based / cloud υπηρεσία.

Επεξ/σία από Exosia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...