vagos789 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Ειναι παρα πολλα αυτα που μπορει να φταινε σε ενα πλυντηριο, καλο ειναι να μην κανει καποιος πραγματα αν δεν ξερει τι κανει. Ενα συγχρονο πλυντηριο Α κλασης (που θα δωσει πισω λεφτα σε βαθος χρονου) δεν ειναι τοσο ακριβο... 1
bill999r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, AndVal είπε Candy Μην πάρεις candy. Βγάζουν θέματα. Δες κάτι λίγο πιο ακριβό που είναι πιο αξιόπιστο. Από την εμπειρία μου indesit και Hotpoint ariston είναι οικονομικά και αξιόπιστα. 1
AndVal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελικά, αγόρασα κλειδαριά και αντλία με το φίλτρο και τα άλλαξα. Καρβουνάκια και αμορτισέρ δεν άλλαξα ακόμα. Αλφάδιασα και έβαλα λίγο νερό στο πλυντήριο με επιλογή στυψίματος για δοκιμή. Ο κάδος γύριζε κανονικά αλλά το πλυντήριο έκανε ένα αφύσικο θόρυβο που ακούγεται στο βίντεο που ανέβασα στο παρακάτω λινκ. https://streamable.com/ukh5cw - Το λινκ λήγει σε 2 μέρες αλλά ανέβασα και ένα mp3 που φαίνεται παρακάτω. Μετά από μερικά λεπτά σταμάτησε με το κόκκινο φωτάκι του μηχανισμού πόρτας να αναβοσβήνει. Το νερό που είχε μέσα δεν το έβγαλε (ίσως βέβαια να μην πρόλαβε να δώσει την εντολή στην αντλία για άδειασμα) Το θέμα είναι αν κάποιος καταλαβαίνει από τον θόρυβο τι φταίει??? θορυβος πλυντηριου.mp3 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από AndVal
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Στις 17/11/2024 στις 2:12 ΜΜ, Klausx είπε 18 χρόνια το θηρίο;; Ότι και να πάρεις τώρα 5 χρόνια πάνε... αν είναι σε καλή κατάσταση βρες το πλήρες μοντέλο και δες αν υπάρχει ανταλλακτικό το φίλτρο, επίσης αν έχει o-rings πήγαινε στα υδραυλικά και άλλαξε μόνο αυτό αν δεν βρίσκεις ολόκληρο. Μη το λες. Έχω Bosch πλυντήριο του 2016 και με έχει πάει ήδη στα 9 χρόνια ( δεν το δούλευα μόνο ένα 6μηνο γιατί έλειπα). Είναι ανάλογα ποια μάρκα θα προτιμήσεις. Τα bosch είναι σκυλιά. Έχω ψυγείο του 1992 στο σπίτι το οποίο δεν έχει χαλάσει ΠΟΤΕ και είναι σκυλί . Παρακαλώ τη μητέρα μου να το αλλάξουμε, και λεει αφου δεν χαλασε για ποιο λογο. Έχω και ένα μικρό bosch ψυγειάκι για ώρα ανάγκης.
dpolal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2024 στις 9:24 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Μη το λες. Έχω Bosch πλυντήριο του 2016 και με έχει πάει ήδη στα 9 χρόνια ( δεν το δούλευα μόνο ένα 6μηνο γιατί έλειπα). Είναι ανάλογα ποια μάρκα θα προτιμήσεις. Τα bosch είναι σκυλιά. Έχω ψυγείο του 1992 στο σπίτι το οποίο δεν έχει χαλάσει ΠΟΤΕ και είναι σκυλί . Παρακαλώ τη μητέρα μου να το αλλάξουμε, και λεει αφου δεν χαλασε για ποιο λογο. Έχω και ένα μικρό bosch ψυγειάκι για ώρα ανάγκης. Έχω την εντελώς αντίθετη άποψη και πικρή εμπειρία από πλυντήριο Bosch που έσπασε το ρουλεμάν στον άξονα του κάδου μόλις 4 χρόνια μετά την αγορά του και παρόλο που θεωρητικά ήταν επισκευάσιμο κανένας τεχνίτης δεν το αναλάμβανε γιατί απαιτούσε να λυθεί κυριολεκτικά ολόκληρο και δεν ήθελαν να ασχοληθούν. Κοντινό έτος αγοράς με το δικό σου. Ήταν κάποτε σκυλιά, από τότε που ενοποιήθηκαν με Siemens, Pitsos, κλπ, πλέον δεν... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από dpolal 1
Petros Electron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 44 λεπτά πριν, AndVal είπε Καμιά απάντηση με το θέμα του ήχου; Σαν ρουλεμάν καδου ακούγετε. Ας γυρίσει τον κάδο με το χέρι να δει. 1
xsterg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, dpolal είπε Ηταν κάποτε σκυλιά, από τότε που ενοποιήθηκαν με Siemens, Pitsos, κλπ, πλέον δεν... μα αυτες οι τρεις μαρκες ανεκαθεν ηταν μια. απο πιτσιρικας το θυμαμαι εδω και 40 χρονια. δεν εχει αλλαξει τιποτα.
dpolal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, xsterg είπε μα αυτες οι τρεις μαρκες ανεκαθεν ηταν μια. απο πιτσιρικας το θυμαμαι εδω και 40 χρονια. δεν εχει αλλαξει τιποτα. Έχει αλλάξει δραματικά η ποιότητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα