jimmy213 Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 πμ Μια απ' τα ίδια κι εδώ. Έφυγε καταγγελία πριν λίγο. 1
GeeJay Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 πμ (επεξεργασμένο) καλώς το άκυρο και εδω! 🤬 Αναρωτίεμαι αν έχει νόημα να πλακώσουμε τις καταγγελίες ή όχι Επεξ/σία Τρίτη στις 10:56 πμ από GeeJay
tollisth Δημοσ. Τρίτη στις 11:12 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:12 πμ Ακυρο μόλις και σε εμένα Εγινε του άκυρου με την εικονική προσφορά από ότι φάνηκε
valkon Δημοσ. Τρίτη στις 11:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:26 πμ Άκυρο και τα λεφτά μας αν τα χρησιμοποιούν για άλλους λόγους, να τα φάνε εκεί που πρέπει.
zisiskal Δημοσ. Τρίτη στις 12:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:35 μμ Για κανενα π@@@η λογο αγορα ξανα απο αυτο το τσιρκο .Εννοειτε οτι εφυγε καταγγελια!
GeeJay Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ Που κάνετε την καταγγελία να ρίξω κ εγώ μια ; ΙΝΚΑ; link?
zisiskal Δημοσ. Τρίτη στις 12:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:58 μμ 16 λεπτά πριν, GeeJay είπε Που κάνετε την καταγγελία να ρίξω κ εγώ μια ; ΙΝΚΑ; link? https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/kataggelies/kataggelia-katanalote 1 1
Mr_Terror Δημοσ. Τρίτη στις 01:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:42 μμ (επεξεργασμένο) Έπιασε πάτο το παμπλικ. 3 υποτιθεμενες προσφορες και δεν έδωσε ούτε σε δέκα άτομα την παραγγελία τους έτσι για τα μάτια που λένε. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:52 μμ από Mr_Terror 5
V-a-c Δημοσ. Τρίτη στις 02:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:38 μμ Ήρθε το άκυρο κι εδώ , κουπεπέ κουπεπέ ...
Straycat1967 Δημοσ. Τρίτη στις 03:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:50 μμ ακυρώθηκε χωρίς λόγο και για μένα. Πολύ κακή επιχειρηματική πρακτική. Έχω διαμαρτυρηθεί στον ιστότοπο gov.gr.
Diamond30 Δημοσ. Τρίτη στις 04:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:04 μμ Ποτε ξανά public. προτιμω 3 ευρω παραπανω αλλου παρα σ'αυτους 1
xPhenomenon Δημοσ. Τρίτη στις 04:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:09 μμ Άλλη μια φορά την πατήσαμε και τους δώσαμε τζάμπα διαφήμιση τζάμπα επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα και ένα ατοκο δάνειο από εμάς που πληρώσαμε με κάρτα. Η 3η φορά που την πατάω ελπίζω και η τελευταία! Επιβάλλεται μια καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και 1 αστέρι στο Public Group από όλους! 2
DelsinGR Δημοσ. Τρίτη στις 04:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:17 μμ Άκυρο και σε αυτό. Αν έχετε κάποια ιδέα πως μπορούμε να τους το βάλουσε έστω και λίγο βαθιά το δάχτυλο, σφυρίξτε. Πέρα από συνήγορο καταναλωτή που είναι η επόμενη κίνηση. 3 hours ago, zisiskal said: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/kataggelies/kataggelia-katanalote Φοβάμαι πως δεν θα το δει κανείς, αλλά θα το κάνω μόλις πάω σπίτι. Thanks!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα