Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακυρώθηκαν και σε μένα οι 2 δίσκοι Samsung που είχα πάρει, έτσι απλά, χωρίς κάποια ειδοποίηση mail/sms, γιατί απλά μπορούν να το κάνουν! Παιδιά η μόνη τιμωρία είναι μαζικές παραγγελίες με ογκώδη προϊόντα και μη παραλαβή στο τέλος!

• Like 2
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μου έστειλαν SMS ότι ακύρωσαν τα Type C στικάκια από το άλλο θέμα, μπαίνω μέσα στο public και βλέπω ακυρωμένο και τον SSD. Ευτυχώς που είχα βάλει πληρωμή με BOX Now γιατί τώρα θα μου είχαν δεσμεύσει τα χρήματα μου... Η χειρότερη αλυσίδα της χώρας, ειδικά από τότε που συγχωνεύτηκε με τα MediaMarket.

• Like 2
Δημοσ.

Έστειλαν ακυρωτικό SMS για τα στικάκια το μεσημέρι , τώρα στη φόρμα παραγγελίας δείχνει ακυρωμένος και ο SSD (χωρίς SMS).. Είναι μεγάλοι κάφροι. Όσοι πληρώσαμε με paypal μήπως πρέπει να κάνουμε dispute μαζικά; Ή θα καθυστερήσει περισσότερο το refund;

True story:

-Αγάπη μου το Public έβαλε σούπερ φτηνά φλασάκια, χρειάζεσαι να σου παραγγείλω;

-Ναι πάρε μου δύο!

και νοιώθεις σουπερ βλαξ φράιντει,

(τουλάχιστον όλοι από δύο θα παρουν).

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως sms ακυρωτικό πήρα μόνο για τα stick. Στο σάιτ  και για τα στικ κ για τον δίσκο παραμένει το στάτους σε συλλογή ακόμα. 
σημειωτέον ήταν δύο ξεχωριστές παραγγελίες. 

Θεωρώ οτι δε θα αργήσουν να αλλάξουν στάτους σε άκυρο και στα δύο , στη σελίδα, παρόλο που δεν έχω λάβει sms για τον δίσκο. 

γελοίες καταστάσεις… 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Εμένα παιδιά βαστάει ακόμα. 

Λέτε να γίνει το θαύμα; 

Και εμένα αλλά ειλικρινά δεν βρίσκω το λόγο. Εκτός αν αποφασίζουν με άλλα κριτήρια ποιος θα εξυπηρετηθεί... 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, hasiotis_john said:

Παιδιά η μόνη τιμωρία είναι μαζικές παραγγελίες με ογκώδη προϊόντα και μη παραλαβή στο τέλος!

Το αυτό 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, ghostrider said:

ασος ημιχρονο διπλο τελικο

το βλεπες, το παιξες???? :D

Πάντως από τη μια πλευρά ταα λεφτά μας τα γλυτώσαμε πάλι θα ξαναμπουν στη τσέπη για να τα φάμε σε καμια άλλη αχρείαστη προσφορά με ακύρωση! :D

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ.

Μας έκανε ταμείο το παμπλικ , πληρώνει τις υποχρεώσεις του παίρνει τα μπόνους του και μετά το μπλακ φραιντει ότι βγάλει θα αρχίσει και τις επιστροφές , μαύρα Χριστούγεννα να έχουν , να μην πατήσει ψυχή !

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...