Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά δεν την παλεύουν κάστανο..

Είχα κάνει παραγγελία τον σκληρό + 5 στικάκια και λέω δεν βάζω και ένα πακέτο φακέλους αλληλογραφίας που ήθελα (αξία 1.5€). +3.5€ μεταφορικά

Όπως και στους υπόλοιπους ακύρωσαν σκληρό και στικάκια χωρίς να ειδοποιήσουν.

Και μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι έστειλαν την παραγγελία μου (τους φακέλους αλληλογραφίας).

Ευτυχώς που είχε δωρεάν αντικαταβολή και δεν πλήρωσα με κάρτα. Μόλις έρθει η κούριερ θα τους πω να τα στείλουν πίσω...

• Like 6
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, yazidis είπε

Δυστυχώς κακό στους μεταφορείς θα κάνετε και όχι στο "public". Τώρα βέβαια τέτοια τεμάχια μεταφέρονται από μεταφορικές όπου αυτές είναι χειρότερες και από το ίδιο το public, αλλά και πάλι..

Σε άλλα ακόμη ενεργή φαίνεται η δική μου. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έκανα παραγγελία με τιμολόγιο. Ήδη έχουν γίνει αναζήτηση των στοιχείων μου στο mydata.

Η μεταφορική δύσκολο να μην πληρωθεί μιας και δεν είναι δική της ευθύνη η μη παραλαβή από τον πελάτη.

Εδώ αν θες ειναι και το ζητούμενο ισως για το εν λογω κατάστημα,ώστε να πληρώσει στην μεταφορική διπλά μεταφορικά για την παραδοση-ακυρωση και επιστροφή.του προϊόντος.

Πάντως, τιμολόγιο είχα ζητήσει κι εγώ αλλά έφαγα άκυρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, vagmouk said:

Εγώ παρήγγειλα ένα στικάκι Sandisk από το διπλάνο topic μαζί με τον Ssd και μου ήρθε μήνυμα  ότι μου ακυρώνουν μόνο το  Sandisk.....

Screenshot_20241118_182414_Messages.jpg

Για μπες μεσα στην εξελιξη παραγγελιας θα δεις οτι κοψανε και τα δυο...

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Εγώ παρήγγειλα ένα στικάκι Sandisk από το διπλάνο topic μαζί με τον Ssd και μου ήρθε μήνυμα  ότι μου ακυρώνουν μόνο το  Sandisk.....

Screenshot_20241118_182414_Messages.jpg

5 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Για μπες μεσα στην εξελιξη παραγγελιας θα δεις οτι κοψανε και τα δυο...

Aν μπει στη σελίδα τους, ακυρωμένα θα γράφει και στα δυο! Το ξέρω γιατί και σε μένα έγινε το ίδιο...

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, petran66 είπε

Aν μπει στη σελίδα τους, ακυρωμένα θα γράφει και στα δυο! Το ξέρω γιατί και σε μένα έγινε το ίδιο...

Προς το παρόν είναι ακόμα ο δίσκος σε 'Συλλογή' και το στικάκι σε αναμονή από προμηθευτή.Δεν τρέφω αυταπάτες πάντως ότι θα στείλουν κάτι...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Προς το παρόν είναι ακόμα ο δίσκος σε 'Συλλογή' και το στικάκι σε αναμονή από προμηθευτή.Δεν τρέφω αυταπάτες πάντως ότι θα στείλουν κάτι...

Σε μένα πάντως ήρθε μνμ για ακύρωση των usb stick και όντως στη σελ τους δείχνει άκυρο. Και για τον δίσκο το ίδιο! Από κει και πέρα, αν είσαι τυχερός, τον δίσκο μπορεί να τον πάρεις...!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mονο εγω τους εβαλα μηδεν ?Το βρηκα στα ανεπιθυμητα μολις πριν λιγο πραγματικα πιο π@στικη ακυρωση δεν εχω δει καμια ειδοποιηση mail , σμσ τιποτα :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θράσος,βλακεία;Πείτε το όπως θέλετε...🤨

Όχι τίποτα άλλο,δεν άνοιγει και το link να απαντήσω 🤪

Screenshot_2024-11-18-20-39-22-874_com.google.android.gm~2.jpg

Επεξ/σία από nos1
  • Haha 4
Δημοσ.

Καλησπέρα, μόλις μου ακύρωσαν και εμένα την παραγγελία για τον SSD που έκανα χθες με αντικαταβολή...τραγικό το public για άλλη μια φορά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...