Rebelos2018 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:05 μμ 1 λεπτό πριν, chrisnaruto είπε Ότι γράφει και σε σένα, "σε συλλογή" Δίνω 0.75% πιθανότητες να παραλάβω. 1
Indiko_Xoiridio Δημοσ. Δευτέρα στις 06:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:12 μμ Καλά δεν την παλεύουν κάστανο.. Είχα κάνει παραγγελία τον σκληρό + 5 στικάκια και λέω δεν βάζω και ένα πακέτο φακέλους αλληλογραφίας που ήθελα (αξία 1.5€). +3.5€ μεταφορικά Όπως και στους υπόλοιπους ακύρωσαν σκληρό και στικάκια χωρίς να ειδοποιήσουν. Και μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι έστειλαν την παραγγελία μου (τους φακέλους αλληλογραφίας). Ευτυχώς που είχε δωρεάν αντικαταβολή και δεν πλήρωσα με κάρτα. Μόλις έρθει η κούριερ θα τους πω να τα στείλουν πίσω... 6
nos1 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:13 μμ 42 λεπτά πριν, yazidis είπε Δυστυχώς κακό στους μεταφορείς θα κάνετε και όχι στο "public". Τώρα βέβαια τέτοια τεμάχια μεταφέρονται από μεταφορικές όπου αυτές είναι χειρότερες και από το ίδιο το public, αλλά και πάλι.. Σε άλλα ακόμη ενεργή φαίνεται η δική μου. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έκανα παραγγελία με τιμολόγιο. Ήδη έχουν γίνει αναζήτηση των στοιχείων μου στο mydata. Η μεταφορική δύσκολο να μην πληρωθεί μιας και δεν είναι δική της ευθύνη η μη παραλαβή από τον πελάτη. Εδώ αν θες ειναι και το ζητούμενο ισως για το εν λογω κατάστημα,ώστε να πληρώσει στην μεταφορική διπλά μεταφορικά για την παραδοση-ακυρωση και επιστροφή.του προϊόντος. Πάντως, τιμολόγιο είχα ζητήσει κι εγώ αλλά έφαγα άκυρο.
vagmouk Δημοσ. Δευτέρα στις 06:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:31 μμ Εγώ παρήγγειλα ένα στικάκι Sandisk από το διπλάνο topic μαζί με τον Ssd και μου ήρθε μήνυμα ότι μου ακυρώνουν μόνο το Sandisk.....
agnostos99 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:33 μμ (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, vagmouk said: Εγώ παρήγγειλα ένα στικάκι Sandisk από το διπλάνο topic μαζί με τον Ssd και μου ήρθε μήνυμα ότι μου ακυρώνουν μόνο το Sandisk..... Για μπες μεσα στην εξελιξη παραγγελιας θα δεις οτι κοψανε και τα δυο... Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:34 μμ από agnostos99
petran66 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:41 μμ 8 λεπτά πριν, vagmouk είπε Εγώ παρήγγειλα ένα στικάκι Sandisk από το διπλάνο topic μαζί με τον Ssd και μου ήρθε μήνυμα ότι μου ακυρώνουν μόνο το Sandisk..... 5 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Για μπες μεσα στην εξελιξη παραγγελιας θα δεις οτι κοψανε και τα δυο... Aν μπει στη σελίδα τους, ακυρωμένα θα γράφει και στα δυο! Το ξέρω γιατί και σε μένα έγινε το ίδιο... 1
vagmouk Δημοσ. Δευτέρα στις 06:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:53 μμ 9 λεπτά πριν, petran66 είπε Aν μπει στη σελίδα τους, ακυρωμένα θα γράφει και στα δυο! Το ξέρω γιατί και σε μένα έγινε το ίδιο... Προς το παρόν είναι ακόμα ο δίσκος σε 'Συλλογή' και το στικάκι σε αναμονή από προμηθευτή.Δεν τρέφω αυταπάτες πάντως ότι θα στείλουν κάτι...
petran66 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:02 μμ 5 λεπτά πριν, vagmouk είπε Προς το παρόν είναι ακόμα ο δίσκος σε 'Συλλογή' και το στικάκι σε αναμονή από προμηθευτή.Δεν τρέφω αυταπάτες πάντως ότι θα στείλουν κάτι... Σε μένα πάντως ήρθε μνμ για ακύρωση των usb stick και όντως στη σελ τους δείχνει άκυρο. Και για τον δίσκο το ίδιο! Από κει και πέρα, αν είσαι τυχερός, τον δίσκο μπορεί να τον πάρεις...!
vaggospro Δημοσ. Δευτέρα στις 08:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:02 μμ Άκυρο και εδώ αλλά τα χρήματα δεν τα επέστρεψαν ακόμα. Θα κάνω παράπονα για δέσμευση χρημάτων.
omnius Δημοσ. Δευτέρα στις 08:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:09 μμ Άκυρο και σε μένα. Αρνητική κριτική με 2 αστέρια, μη βάλω 1 και φανεί ως εμπάθεια 3
Mhlogiatros Δημοσ. Δευτέρα στις 08:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:16 μμ (επεξεργασμένο) Mονο εγω τους εβαλα μηδεν ?Το βρηκα στα ανεπιθυμητα μολις πριν λιγο πραγματικα πιο π@στικη ακυρωση δεν εχω δει καμια ειδοποιηση mail , σμσ τιποτα Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:21 μμ από Mhlogiatros
nos1 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:43 μμ (επεξεργασμένο) Θράσος,βλακεία;Πείτε το όπως θέλετε...🤨 Όχι τίποτα άλλο,δεν άνοιγει και το link να απαντήσω 🤪 Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:45 μμ από nos1 4
Mhlogiatros Δημοσ. Δευτέρα στις 08:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:51 μμ Πρεπει να απενεργοποιησεις το ad block πρωτα και μετα ανοιγει . You are welcome και καλο μαυρισμα 1
iliasmach Δημοσ. Δευτέρα στις 08:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:56 μμ Καλησπέρα, μόλις μου ακύρωσαν και εμένα την παραγγελία για τον SSD που έκανα χθες με αντικαταβολή...τραγικό το public για άλλη μια φορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα