Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι μια φορά πρέπει να συντονιστουμε ολοι μαζί να παραγγειλουμε καθένας κατι μεγαλο βαρυ με αντικαταβολή και μολις ερθει να τους πουμε αλλαξαμε γνωμη, ακυρώνεται η παραγγελια και να τους αφησουμε να το επιστρεψουν :D

Επεξ/σία από agnostos99
  • Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Προσωπικά και επειδή μου την έχουν ξανακάνει με ακύρωση,είναι το ελάχιστο που μπορώ να σκεφτώ σαν εκδίκηση...

Πάμε βουρ για 85 άρα 😄😄

• Like 2
  • Haha 5
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Νομίζω ότι μια φορά πρέπει να συντονιστουμε ολοι μαζί να παραγγειλουμε καθένας κατι μεγαλο βαρυ με αντικαταβολή και μολις ερθει να τους πουμε αλλαξαμε γνωμη, ακυρώνεται η παραγγελια και να τους αφησουμε να το επιστρεψουν :D

31 λεπτά πριν, nos1 είπε

Προσωπικά και επειδή μου την έχουν ξανακάνει με ακύρωση,είναι το ελάχιστο που μπορώ να σκεφτώ σαν εκδίκηση...

Πάμε βουρ για 85 άρα 😄😄

Δυστυχώς κακό στους μεταφορείς θα κάνετε και όχι στο "public". Τώρα βέβαια τέτοια τεμάχια μεταφέρονται από μεταφορικές όπου αυτές είναι χειρότερες και από το ίδιο το public, αλλά και πάλι..

Σε άλλα ακόμη ενεργή φαίνεται η δική μου. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έκανα παραγγελία με τιμολόγιο. Ήδη έχουν γίνει αναζήτηση των στοιχείων μου στο mydata.

Δημοσ.
10 minutes ago, yazidis said:

Δυστυχώς κακό στους μεταφορείς θα κάνετε και όχι στο "public". Τώρα βέβαια τέτοια τεμάχια μεταφέρονται από μεταφορικές όπου αυτές είναι χειρότερες και από το ίδιο το public, αλλά και πάλι..

Σε άλλα ακόμη ενεργή φαίνεται η δική μου. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έκανα παραγγελία με τιμολόγιο. Ήδη έχουν γίνει αναζήτηση των στοιχείων μου στο mydata.

Κακό στη μεταφορική γιατί? Δεν πληρώνεται από το παμπλικ για τη μεταφορά και την επιστροφή απο μη παραλαβή? Και κυριως δεσμευεται το προιον για καμια εβδομαδα!!! Αλλά το θεμα ειναι να γίνει από 100 ατομα συντονισμένα να καταλαβουν πως ειναι όχι απλά 1-2!

Και να γινει μια φορά πάει στο καλό αλλά έχουμε πήξει στις ακυρωσεις αυτές και στον χρόνο που εγω προσωπικά έφαγα για να δω και τι αλλο είχε πχ διαθέσιμο να ψωνίσω μαζί με αυτό!

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Και εμένα ενεργή ακόμα, παραγγελία 13:00.

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ώρα που έγινε η παραγγελία. Εγώ την έκανα 11κ15 το πρωί πριν ανέβει εδώ και lagonika αλλά δυστυχώς έφαγα ακύρωση 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chrisnaruto είπε

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ώρα που έγινε η παραγγελία. Εγώ την έκανα 11κ15 το πρωί πριν ανέβει εδώ και lagonika αλλά δυστυχώς έφαγα ακύρωση 

Πότε στην ακύρωσαν; Τρόπος πληρωμής αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να εχεις λεφτα περισσευμα να παρεις κατι ακριβο να το ανοιξεις να το δουλεψεις πχ μια 85αρα και σε μια βδομαδα να πεις δεν μου κανει παρτε την πισω επιστροφη χρηματων.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Πότε στην ακύρωσαν; Τρόπος πληρωμής αν επιτρέπεται;

Σήμερα μπήκα κάποια στιγμή να δω την κατάσταση και έλεγε ακυρώθηκε. Σίγουρα δεν ήταν πρωί, κατά το μεσημέρι ήταν. Πλήρωσα με κάρτα 

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς και η δική μου πριν λίγο έφαγε άκυρο...Οπότε το λιγότερο που θα κάνω είναι μια ωραιότατη κριτική ( εννοείται αρνητική ) στο Google και συνιστώ σε όλους όσους έφαγαν άκυρο να κάνουν το ίδιο. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chrisnaruto είπε

Σήμερα μπήκα κάποια στιγμή να δω την κατάσταση και έλεγε ακυρώθηκε. Σίγουρα δεν ήταν πρωί, κατά το μεσημέρι ήταν. Πλήρωσα με κάρτα 

Θυμάσαι σε τι στάδιο βρισκόταν πριν την ακύρωση; 

Εμένα βρίσκεται σε αυτό

image.png.f4ce7e5bb0b6d3cb9352d03f4c44a622.png

Δίνω 7.5 % πιθανότητες να παραλάβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το θεμα ειναι να εχεις λεφτα περισσευμα να παρεις κατι ακριβο να το ανοιξεις να το δουλεψεις πχ μια 85αρα και σε μια βδομαδα να πεις δεν μου κανει παρτε την πισω επιστροφη χρηματων.

Αδερφέ, προφανώς εννοεί (και το καλοσκέφτομαι και γω), να την πάρεις με παραλαβή από το κατάστημα ή αντικαταβολή και απλά να μην πας στο κατάστημα ή μην παραλάβεις από την μεταφορική! Αυτό όντως θα πονέσει το public. Αν το κάνουμε μαζικά, εγώ είμαι μέσα αν και ακόμα δεν μου ακύρωσαν, ωστόσο όμως μου έχουν ακυρώσει αρκετές παραγγελίες τελευταία και δεν μου άρεσε καθόλου η αντιμετώπιση που είχα όταν ζήτησα εξήγηση.

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Θυμάσαι σε τι στάδιο βρισκόταν πριν την ακύρωση; 

Εμένα βρίσκεται σε αυτό

image.png.f4ce7e5bb0b6d3cb9352d03f4c44a622.png

Δίνω 7.5 % πιθανότητες να παραλάβω.

Ότι γράφει και σε σένα, "σε συλλογή"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...