Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τηλ και μου είπαν ότι δείχνει σε συλλογή αλλα δεν έχει περάσει στο επόμενο σταδιο που θα έπρεπε. Αστείοι!

Θα γίνει καταγγελία στο ΙΝΚΑ .

Επεξ/σία από TiMoRiS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει στο you.gr άμεσα διαθέσιμο το Kingston xs1000 το οποίο είναι ιδίων ταχυτήτων πολύ νεότερο και μικρότερο σε μέγεθος μοντέλο μόλις 1,8 ιντσών και διατίθεται στα 64,90 και στα δύο χρώματα που βγάζει.
Παρακάτω το link:

https://www.you.gr/special-pages/promo-products?sku=698193%2C742404

Επεξ/σία από Trane5587
Δημοσ.

νταξει η τιμη ηταν too good to be true οποτε πιστεύω είχαν ελάχιστα αποθέματα κια ηθελαν να τα διώξουν ή που έγινε καποιο λάθος στην τιμη 

• Like 1
Δημοσ.

και ευκαιρία για τσάμπα διαφήμιση επίσης με τα εκατοντάδες άτομα που θα μπαινανε στον κόπο να δουν και αλλες προσφορές τους όσο ηταν μεσα!!! Είναι τσακαλια εκει στο τμημα μαρκετινγκ του παμπλικ! Και απ οτι φαινεται δεν τους γυριζει ποτε μπουμερανγκ ολο αυτό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ακυρα σε 3 παραγγελιες ναι γμαει το τμημα μαρκετινγκ του παμπλικ καλα μας μπηκε η βλακ friday :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

και ευκαιρία για τσάμπα διαφήμιση επίσης με τα εκατοντάδες άτομα που θα μπαινανε στον κόπο να δουν και αλλες προσφορές τους όσο ηταν μεσα!!! Είναι τσακαλια εκει στο τμημα μαρκετινγκ του παμπλικ! Και απ οτι φαινεται δεν τους γυριζει ποτε μπουμερανγκ ολο αυτό...

και αυτο. Οσο δεν υπάρχει κάποα σοβαρή αρχή ώστε να τους βάζει στην θέση τους θα κάνουν οτι θέλουν 

• Like 1
Δημοσ.

Να χαλάσουμε την παράδοση , κάθε χρόνο τα ίδια ,

δεν γίνεται , έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ...

Εμένα δεν έχει ακυρωθεί ακόμη πάντως , αντικαταβολή , 11:34 στις 17/11 η παραγγελία .

Η πλάκα ότι ακύρωσα την παραγγελία του άλλου δίσκου απο το you ...

Δημοσ.

Δεν έχω φάει άκυρο, την έκανα χτες το πρωί αλλά γνωστοί μου φάγανε άκυρο που την κάνανε τα ξημερώματα εχτές οπότε λογικά θα έρθει σε όλους.

Προφανώς δεν αγοράζω τίποτα σε black friday ξανά από αυτούς. Πήραν τα λεφτά μας, ποιος ξέρει τι θα τα κάνουν και σε κανα δυο βδομάδες θα τα πάρουμε πίσω. Ξεφτίλες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακυρώθηκε και η δική μου. Παραγγελία μεσημέρι (15:35) Κυριακής 17/11.

Επεξ/σία από aldon
Δημοσ.

Εγώ πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ζήτησα να με ενημερώσουν γραπτώς στο email μου από το τμήμα παραγγελιών για τον λόγο που ακυρώθηκε η πληρωμένη παραγγελία μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...