dfouryotis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δεν ξέρω γιατί δεν το έχει αναφέρει κανείς, αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να κλειδώσετε τον σκληρό με δακτυλικό και κωδικό. Μπορειτε να τον χρησιμοποιήσετε κανονικά και ξεκλείδωτο αν αγχώνεστε τι θα γίνει αν χαλάσει ο αισθητήρας. 1
hasiotis_john Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Βλέπω από τα σχόλια (και από άλλα τεχνολογικά forums με την ίδια προσφορά) ότι γίνεται ένας μικρός πανικός για τον συγκεκριμένο δίσκο και είναι σιγουράκι πως η Publicάρα θα μας μοιράσει αύριο ένα πανηγυρικό ακυράκι και με υφάκι μάλιστα, όπως είχε και κάνει πρόσφατα και με τα iPad που βγήκε και από πάνω σε όσους διαμαρτυρηθήκαμε! Παλιά στ' άκυρα σου έδιναν και καμιά δωροεπιταγή αν κλαιγόσουν πειστικά, τώρα βρήκαν τροπάριο από τους όρους που ανανέωσαν στο site τους και οι μουχρίτσες τα ρίχνουν στον προμηθευτή και στον ανάδρομο και αν τους πεις και τίποτα σε ειρωνεύονται και από πάνω, είτε με mails είτε τηλεφωνικά. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου από hasiotis_john 2
tollisth Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 10 λεπτά πριν, dfouryotis είπε Δεν ξέρω γιατί δεν το έχει αναφέρει κανείς, αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να κλειδώσετε τον σκληρό με δακτυλικό και κωδικό. Μπορειτε να τον χρησιμοποιήσετε κανονικά και ξεκλείδωτο αν αγχώνεστε τι θα γίνει αν χαλάσει ο αισθητήρας. Προσωπικά με αυτήν την προϋπόθεση το αγόρασα,θέλω να πιστεύω εννοείται αυτό,το fingerprint είναι ένα έξτρα χαρακτηριστικό και όχι υποχρεωτικό
valkon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Toν πήρα το πρωί και εγώ που τον είδα, και νομίζω όλη η tech κοινότητα από μια γύρα που έκανα στα γνωστά μέρη...Το άκυρο είναι δεδομένο.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Έβαλα και εγώ μια παραγγελία μιας και είχε δωρεάν αντικαταβολή..
petran66 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Indiko_Xoiridio είπε Έβαλα και εγώ μια παραγγελία μιας και είχε δωρεάν αντικαταβολή.. Δωρεάν?? Πως? Αφού σε βάζει να επιλέξεις, η αποστολή στο σπίτι (από Public 3 ευρώ), η με BoxNow με 2!!
billpao Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 3 minutes ago, petran66 said: Δωρεάν?? Πως? Αφού σε βάζει να επιλέξεις, η αποστολή στο σπίτι (από Public 3 ευρώ), η με BoxNow με 2!! Αντικαταβολή, όχι μεταφορικά. 2
petran66 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, billpao είπε Αντικαταβολή, όχι μεταφορικά. Α ναι, σωστά. Σόρυ, μπερδεύτηκα! 1
hpdra Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δεν πήρα (παρότι απίστευτη προσφορά!) και δεν θα το πρότεινα γιατί μου φαίνεται πολύ μπελάς αυτό με το fingerprint. Ψάχνουμε τρόπους να ξενοιάσουμε, όχι να μπλέξουμε το κεφάλι μας κι άλλο 😀
Rebelos2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Πάντως δεν νομίζω να φάμε άκυρο. Το λέω γιατί υπάρχει αυτή η τιμή όλη μέρα. Σε όλες τις άλλες φορές, μετά από τρεις τέσσερις ώρες, κατέβαινε το προϊόν.
alexx_bauer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Σε περίπτωση άκυρου, με εμαε που πήραμε 4 και πληρώσαμε ενα 200αρι+ κατευθείαν , τί κάνουμε;
crsweber Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε Σε περίπτωση άκυρου, με εμαε που πήραμε 4 και πληρώσαμε ενα 200αρι+ κατευθείαν , τί κάνουμε; για αυτο τον λογο ενω ειδα την προσφορα απο τις 8 το πρωι δεν προχωρησα σε παραγγελια, γιατι ειχε μονο την επιλογη για προπληρωμη και αποστολη, και οχι για παραλαβη απο το καταστημα. και ολη μερα το ειχανε ανοιχτο για παραγγελιες μαζι με το στικακι και τον εξωτερικο hdd, και τωρα το βραδυ ξαφνικα και τα 3 μαζι προιοντα δεν σε αφηνε να τα παρηγγειλεις, απλα κλεισανε την επιλογη για τις παραγγελιες, ποιος ξερει ποσες εκατονταδες παραγγελιες εγιναν, και ποιος ξερει αν θα υπαρχει διαθεσιμο αμεσα εμπορευμα να το αποστειλουν. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου από crsweber
Doubt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 13 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε Σε περίπτωση άκυρου, με εμαε που πήραμε 4 και πληρώσαμε ενα 200αρι+ κατευθείαν , τί κάνουμε; Εσύ και πόσοι άλλοι άραγε; Κυριακάτικα; Θα δείξει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα