tilegamos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Ναι, στην κίνηση του PayPal φενεται πίστωση . Όχι στο υπόλοιπο του πορτοφολιου του PayPal . Και στην εθνική φενεται η χρέωση, σαν κίνηση, ενώ πίστωση όχι.
Santa5634 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, akisgd είπε Όχι, εμένα ήδη έχουν επιστραφεί στην Revolut... Εγώ δεν έχω πάρει ακόμη πίσω μήπως τους πάρω ένα τηλεφώνο. Και ακύρωσαν και ούτε ένα mail δεν έστειλαν πολύ γαϊδουρίσια συμπεριφορά. 1 λεπτό πριν, Santa5634 είπε Εγώ δεν έχω πάρει ακόμη πίσω μήπως τους πάρω ένα τηλεφώνο. Και ακύρωσαν και ούτε ένα mail δεν έστειλαν πολύ γαϊδουρίσια συμπεριφορά. Και ακριβώς μόλις τώρα μπήκαν , εντάξει τελικά δεν άργησαν.
frap73 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 5 hours ago, tilegamos said: Ναι, στην κίνηση του PayPal φενεται πίστωση . Όχι στο υπόλοιπο του πορτοφολιου του PayPal . Και στην εθνική φενεται η χρέωση, σαν κίνηση, ενώ πίστωση όχι. Αν φάνηκε στο Paypal σαν κίνηση, η επιστροφή έγινε. Σε μία-δύο εργάσιμες θα φανεί και (στην κάρτα σου) στην Εθνική. Δε θα επιστρέψει στο "πορτοφόλι" του Paypal, εφόσον δεν προήλθε από εκεί.
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ωπ τα καλοπαιδα κατεβασαν και το σχολιο παλι ....Kαλα δε βαριουνται να κανουν τοσα report ? Και ξανα up με Your appeal was approved . Πολυ πλακα εχουν Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2024 από Mhlogiatros
jimmyl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 17 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ωπ τα καλοπαιδα κατεβασαν και το σχολιο παλι ....Kαλα δε βαριουνται να κανουν τοσα report ? Και ξανα up με Your appeal was approved . Πολυ πλακα εχουν Το ιδιο και σε εμενα , αλλα , Your appeal was approved , μεχρι να σβησει ο ηλιος 1
GeeJay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Κάλιο αργά παρά αργότερα. 😂 άφησα και εγώ ριβιου στο γκουγκλ και περιμένω να κατέβει τώρα 😎
ChrisN.S. Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GeeJay είπε Κάλιο αργά παρά αργότερα. 😂 άφησα και εγώ ριβιου στο γκουγκλ και περιμένω να κατέβει τώρα 😎 δεν θα την δεις ποτέ γιατί φοβήθηκαν και έκλεισαν τις αξιολογήσεις... edit: ξανα άνοιξαν τελικά. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από ChrisN.S.
Rebelos2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχουν τη δύναμη να ανεβοκατεβάσουν ό, τι θέλουν, κατά το δοκούν. Και εκτός αυτού 30 δικές μας κριτικές, αντισταθμίζονται εύκολα από δικές τους, από bots, από εργαζομένους. Αυτό που θα είχε έναν αντίκτυπο, μπορεί και όχι βέβαια, είναι να μην αγοράσουμε ξανά κάτι από την αλυσίδα αυτή. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από Rebelos2018 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Απλα δεν ασχολουμαστε ισως φαει και ban απο ολα τα site προσφορων και μετα θα μεινουν με τη καμπανια στο χερι να πουλανε μονο βιβλια . Που και σε παραγγ . βιβλιων τα σκατ@σανε Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από Mhlogiatros 1
agnostos99 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Ουτε καν appeal δεν αφηνει πλεον να κανω. Το μπαν στις παραγγελιες ειναι αυτονοητο, μεχρι να ξαναβαλει καλή προσφορα και ξανακυρωσει που παλι τα ιδια θα κανουμε 1
jimmyl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μου εστειλαν mail , για το πως ηταν η εμπειρια της ακυρωσης , οι ανθρωποι ειναι για τον ψυχιατρο 4
GeeJay Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Και μένα. Και μόλις έκανα αξιολόγηση χώμα για την εμπειρία και τους έγραψα ότι είναι απαράδεκτοι. βέβαια στα παπαρια τους 😂
liopyr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Κι εμένα μόλις μου ήρθε mail αξιολόγησης. Τους είπα να ρίξουν μια ματιά σε ελληνικά φορουμ και θα τους λυθούν όλες οι απορίες. 2
tollisth Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Επίσης πριν λίγο ήρθε και σε εμένα και έφυγε με το ανάλογο feedback
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα