Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μένα πριν λίγη ώρα. Γελοίοι. 

τώρα είδα και την εξής ορολογία στο sms. « ΜΑΥΡΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ public…”». 

ΜΑΥΡΟΜΟΥΝΤΖΩΜΑ που θέλουν…. 

Επεξ/σία από GeeJay
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου στειλανε σημερα sms με κουπονι για τα μεταφορικα και κανανε επιστροφη χρηματων στον λογαρισμο μου.

Παραγγελια ηταν 2 δισκοι

Επεξ/σία από s1mplement
Δημοσ.

Παιδιά πάντως για δίκη σας ψυχική ηρεμία κ επειδή δεν θα φτιάξει αυτό(πολύ σύντομα θα γίνει ακριβώς το ίδιο λάθος, δεν τ ψάχνουν) , αν δίνεται η δυνατότητα αντικαταβολής μόνο έτσι … από όσα έχω δει ποτέ η προπληρωμή δεν δίνει κάποια προτεραιότητα τσάμπα μπαίνει κάποιος στον κόπο , πραγματικά όταν λέγατε όλοι ότι πληρώσατε κιόλας έλεγα κ πλήρωσαν κ δεν θ πάρουν ,  κρίμα την ταλαιπωρία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτή τη φόρμα στο gov γίνεται τίποτα; Ξέρετε; Γιατί ο πρωθυπουργός μας έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στους μεγαλο επιχειρηματίες

Επεξ/σία από DelsinGR
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeeJay είπε

Και σε μένα πριν λίγη ώρα. Γελοίοι. 

τώρα είδα και την εξής ορολογία στο sms. « ΜΑΥΡΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ public…”». 

ΜΑΥΡΟΜΟΥΝΤΖΩΜΑ που θέλουν…. 

Κοίτα στον υπογράφοντα πες μας ότι λέει. 

Με εκτιμηση, 

ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ

• Haha 1
Δημοσ.

Όσον αφορά τις κριτικές, δε νομίζω να καταφέρει κανείς τίποτα. Είναι μια μεγάλη αλυσίδα όπου όλοι την γνωρίζουν. Καλώς οι κριτικές δε θα αλλάξουν κάτι.
Το θέμα είναι με κάποιο τρόπο να μπορέσουμε να κινήσουμε νομικά και αυτεπάγγελτα το θέμα με τους καταχρηστικούς όρους και το ότι κάνουν το ίδιο πράγμα συνέχεια. Ακόμα και οι καταγγελίες στον συνήγορο του καταναλωτή δε ξέρω αν μπορούν κάνουν κάτι. Εκεί ο συνήγορος ακόμη και αν αποφασίσει υπέρ σου, αν δεν πας στα δικαστήρια για να έχεις ένα έξτρα "χαρτί" την υπέρ απόφασή του, τότε δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Με κάποιο τρόπο πρέπει να μετρήσουν οι καταγγελίες και να πέσει πρόστιμο από τα ελεγκτικά μέσα για αυτά τα οποία κάνει. Τώρα με ποιον τρόπο γίνονται αυτά δεν το γνωρίζω. Υποθέτω πως η καταγγελία στο gov από τους καταναλωτές ίσως να είναι προς αυτήν την κατεύθυνση, και αν πέσουν εκατοντάδες επώνυμες καταγγελίες τότε ίσως να κουνηθεί κάποιο φύλλο. Οπότε όποιος δε βαριέται ας μπει στο https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/kataggelies/kataggelia-katanalote και ας προχωρήσει σε μια καταγγελία και εκεί.

• Like 4
Δημοσ.

Mε αποπληρωσανε σημερα (αγορα με google pay) oι "επαγγελματιες" του Public.Εγω προσωπικα τελειωσα ως πελατης μαζι τους ,εκανα καταγγελια στο gov και στο συνηγορο του καταναλωτη αλλα αμφιβαλλω αν υπαρξει κατι καλο απο ολο αυτο.Εννοειτε πως το σχολιο μου κατεβηκε απο την google (αλοιμονο/σιγα μην εμενε),ευτυχως εμεινε στο trustpilot.Θεωρω πως ο καλυτερος τροπος δυσφημισης ειναι απο στομα σε στομα για τα αισχη που κανουν .Τουλαχιστον εγω αυτο θα κανω!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τις αξιολογησεις που αφαιρεθηκαν λόγω policy πατηστε appeal για να επαναξιολογηθεί. ΙΣΩΣ περασει μια χαρα εχουν καταφερει ετσι να κρατησουν 4 αστερια στη γκουγκλ.

Στειλανε παντως, προφανως μετα από πολλές αρνητικές, ενα τυρακι δωρεαν μεταφορικών σημερα στο ξεκαρφωτο αφου ανεφεραν λαθος τιμη παλι για το σκληρό!!!! Και τα λεφττα μπηκαν στην καρτα.

Μαυρο στο παμπλικ για αυτες τις εκπτωσεις ή τα ξαναλεμε παλι στο επομενο θέμα με καλη προσφορά και ακολουθη ακυρωση :D

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα πληρώσει με revolut pay και δεν έχω πάρει ακόμη ούτε χρήματα πίσω ούτε κουπόνι για μεταφορικά. Επίσης δεν μου έχουν στείλει ενημερωτικό email. Μήπως ο κωδικός μεταφορικών είναι κοινός για όλους και αξίζει να μοιραστεί εδώ;

13 ώρες πριν, GeeJay είπε

Και κάτι άλλο που δείχνει την γελοιότητα τους , αίτημα που έκανα στο πόρταλ μέσω του λογαριασμού μου για ποιο λόγο έκαναν μονομερή ακύρωση χωρίς ενημέρωση , έβγαλε στάτους ολοκληρωμένο , χωρίς καμία απάντηση να έχω. ΜΑΥΡΟ μέχρι να πρασινίσει ο ήλιος!! 
επιπλέον μέσω ρεβολουτ πήρα refund για τα στικάκια αλλά για τον δίσκο ούτε καν έχει γίνει κάτι ακόμα. 

Εγώ πλήρωσα με revolut pay πρέπει να κάνω κάτι για να πάρω refund;

Επεξ/σία από Santa5634
Δημοσ.

Δυο παραγγελίες άκυρες. Και ήμασταν από τους πρώτους ας πούμε που κάναμε παραγγελία. Κυριακή πρωί. Απατεώνες. Το κάνανε για μάρκετινγκ και δημοτικότητα κλπ. 

Δημοσ.
16 hours ago, Santa5634 said:

Εγώ πλήρωσα με revolut pay πρέπει να κάνω κάτι για να πάρω refund;

Όχι, εμένα ήδη έχουν επιστραφεί στην Revolut... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά σόρυ χαζή ερώτηση , εμένα που πλήρωσα στο PayPal έγραψε ότι τα επέστρεψαν, στο wallet του PayPal δεν φενεται στο υπόλοιπο, ούτε στον λογαριασμό της εθνικής που είναι συνδεδεμένο... Πώς επιβεβαιώνεται ότι τα επέστρεψαν;

Επεξ/σία από tilegamos
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tilegamos είπε

Ρε παιδιά σόρυ χαζή ερώτηση , εμένα που πλήρωσα στο PayPal έγραψε ότι τα επέστρεψαν, στο wallet του PayPal δεν φενεται στο υπόλοιπο, ούτε στον λογαριασμό της εθνικής που είναι συνδεδεμένο... Πώς επιβεβαιώνεται ότι τα επέστρεψαν;

Πρεπει να φανει στο υπολοιπο απο οπου τα τραβηξε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...