Doubt Δημοσ. χθες στις 07:27 πμ Δημοσ. χθες στις 07:27 πμ 7 ώρες πριν, chrisnaruto είπε Προσπάθησα να κάνω αρνητική κριτική στο public. Μπαίνω μετά από λίγο και βλέπω αυτό. Αρχικά δημοσιεύθηκε αλλά μετά την απέκλεισαν. Έχει συμβεί και σε άλλους; Σβήσε το "σε μια αναζήτηση.." κλπ και δοκίμασε ξανά.
GeeJay Δημοσ. χθες στις 07:43 πμ Δημοσ. χθες στις 07:43 πμ (επεξεργασμένο) Και κάτι άλλο που δείχνει την γελοιότητα τους , αίτημα που έκανα στο πόρταλ μέσω του λογαριασμού μου για ποιο λόγο έκαναν μονομερή ακύρωση χωρίς ενημέρωση , έβγαλε στάτους ολοκληρωμένο , χωρίς καμία απάντηση να έχω. ΜΑΥΡΟ μέχρι να πρασινίσει ο ήλιος!! επιπλέον μέσω ρεβολουτ πήρα refund για τα στικάκια αλλά για τον δίσκο ούτε καν έχει γίνει κάτι ακόμα. Επεξ/σία χθες στις 07:48 πμ από GeeJay 1
glazos Δημοσ. χθες στις 08:27 πμ Δημοσ. χθες στις 08:27 πμ 11 ώρες πριν, agnostos99 είπε Κοίταξε για το usb πχ το περιμεναμε όλοι, εδώ όμως είχε παραπλήσια τιμή με τον Kingston δεν είναι και τίποτα τρελό λάθος, οπότε με FOMO αγοράσαμε ξανά! Το ότι δοκιμάζουμε εμείς όμως να αγοράσουμε με την ελπίδα να είνα κανονική τιμή ειδικά σε μπλακ φραιντει προσφορές δεν αναιρεί το ότι το παμπλικ εσκεμμένα κάνει την κίνηση που κάνει και για μενα υπάρχει σκοπιμότητα. Δηλ επειδή εμείς εξακολουθουμε να κυνηγαμε σαν φορουμ τις προσφορές διακιολογεί το παμπλικ και καθε παμπλικ να βαζει και ακυρωνει όποτε θέλει? Από τον συμφορουμίτη @glazos https://www.trustpilot.com/review/www.public.gr https://maps.app.goo.gl/XC4XjT96b1qJtQAT9 Εδώ για να μαυρίσετε και στη google k Trustpilot!!! Βλέπω στο άλλο τοπικ ακύρωσαν και τον σκληρο WD που ειχαν ανεβασει σαν προσφορά!! Ε τώρα πείτε μου αν όλα είναι τυχαία γιατί σαν να παραγίνονται πολλές οι περιπτώσεις!!! Καλό θα είναι όσοι κάνατε review στο Google να τσεκαρετε αν κατέβηκε το review και να κάνετε ένσταση. 1
louben Δημοσ. χθες στις 08:43 πμ Δημοσ. χθες στις 08:43 πμ 12 ώρες πριν, agnostos99 είπε Εγω πάντως επιμενω ότι ήταν κακή τη πίστη η κινηση, βαλανε μια χαρα τιμή πολύ κοντά στην άλλη προσφορα με τα 64 ευρώ και όχι λανθασμένα ssd σε 1 ευρώ πχ και μετά πάντ υπό τον μανδύα της λαθους τιμής ακύρωσαν τα παντα αλλά πρόλαβαν να δειξουν τον καταλογο τους σε 10χιλ άτομα που μπηκαν στον κόπο ν δουν και κατι αλλο να βαλουν μαζι με το ssd!!! Μονίμως τα ίδια λάθη και οι ίδιες αντιδράσεις πλέον παυουν να είναι λάθη και είναι εσκεμμένες κινήσεις από την εταιρεία (και αλλες επίσης δεν ειναι μονο τα παμπλικ) Ετσι βγαζω και εγώ 10 προιόντα με τιμή χώμα -70% κανω ντόρο στην αγορά για κορυφαια μπλακ φραιντει και ακυρωνω μετα ολες τις παραγγελίες και όλα καλα!!!! Εδω στον συμφορουμίτη ακυρωσαν το ssd k usb και του στέλνουν με εξοδα αποστολής κάτι εξτρα ντοσιέδες που πρόσθεσε στην παραγγελία!!! Για γέλια και για κλαμματα μαζί!!! Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, αν εχετε σε προσφορά προϊόντα βάλτε και έναν κοφτη στα 50 τεμάχια πχ να προχωράει μέχρι εκεί που πρέπει. Λάθη με 1 ευρώ 1 σεντ κλπ πολύ εμφανή οκ δεκτό να ακυρώνονται αλλά όχι για κάτι που είναι όσο και άλλη τρέχουσα προσφορά. Για να μην πω οτι μπηκε και επιτιδες για να καψει την αλλη προσφορά αφου θα δεσμευσει τα λεφτα για 3-4 μέρες οπότε δε μπορεις πχ να πας να παρεις τωρα τον kingston. Εμένα ακύρωσαν το NAS και τα στικάκια.Στην παράγγελία είχα κια κάτι ακουστικά handsfree . Δευτερα στις 7 το πρωι έστειλα αίτημα ολικής ακύρωσης της παραγγελίας. Στις 11 λαμβάνω μήνυμα ότι έφυγαν τα handsfree (με εξοδα απόστολής)> ΜΕτα από πολύ κόπο αφού κατάφερα να επικοινωνήσω με το customer support τους ακούγοντάς ευφυη διαφημιστικά μηνύματα με ενημέρωσαν ότι η παραγγελία είχε φύγει πρίν στείλω το μήνυμα (προφανώς στις 1 τα ξημερώματα Δευτέρας) και να κάνω άρνηση παραλαβής......
omnius Δημοσ. χθες στις 08:59 πμ Δημοσ. χθες στις 08:59 πμ Ζητάμε πλήρη διαγραφή λογαριασμού και να μας βγάλουν από τις λίστες των newsletters.... Αν ποτέ λάβουμε μέηλ τους... καταγγελία για παραβίαση του GDPR... evil
Mhlogiatros Δημοσ. χθες στις 09:37 πμ Δημοσ. χθες στις 09:37 πμ (επεξεργασμένο) Ηρθε και το sms ακυρωσης ..... για τεχνικο προβλημα τωρα Το θεμα μου που εχω εκνευριστει ειναι οτι εχασα κατι αλλο ενω ασχολουμουν με το τσιρκο .... Επεξ/σία χθες στις 10:07 πμ από Mhlogiatros
alexx_bauer Δημοσ. χθες στις 11:46 πμ Δημοσ. χθες στις 11:46 πμ Σε πόσες μέρες επιστρέφονται το χρήματα; Πλήρωσα με Google pay
Actinidio Δημοσ. χθες στις 12:04 μμ Δημοσ. χθες στις 12:04 μμ Εμένα μόλις μου τα επέστρεψαν στην Revolut
Straycat1967 Δημοσ. χθες στις 12:04 μμ Δημοσ. χθες στις 12:04 μμ Τώρα λοιπόν έχω αποκλειστεί στη σελίδα τους στο facebook. Επειδή ένας πελάτης λέει την αλήθεια και δεν του ταιριάζει να διαβάζουν άλλοι διαγράφουν και μπλοκάρουν. Είχα ακόμη και ένα DM από έναν από τους πράκτορες τους που ζήτησε να με βοηθήσει και τώρα δεν μπορώ να απαντήσω. δημόσιο είσαι ένα αστείο!
Sadako Δημοσ. χθες στις 12:27 μμ Δημοσ. χθες στις 12:27 μμ (επεξεργασμένο) Υπάρχουν και χειρότερα παιδιά. Εγώ που είδα την προσφορά από αλλού, δεν είχα καν πάρει χαμπάρι την ακύρωση και θα περίμενα κανονικά την παραλαβή. Ό,τι να'ναι. Έχω πληρώσει με PayPal και χτες μου ήρθε η ΧΡΕΩΣΗ στην κάρτα μέσω PayPal. Χρειάζεται άραγε να κάνουμε κανένα dispute; Ή θα επιστραφούν αυτόματα τα χρήματα στην κάρτα; Επεξ/σία χθες στις 12:31 μμ από Sadako
GeeJay Δημοσ. χθες στις 12:30 μμ Δημοσ. χθες στις 12:30 μμ Στο ρεβολουτ μου επέστρεψαν τα χρήματα για τα στικάκια αλλά εδώ για το δίσκο ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Περίεργο αυτό.
zisiskal Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ Μηνυμα απο τους ανεκδιηγητους..... Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχουμε προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων για την παραγγελία σας. Τα χρήματα θα φανούν στο λογαριασμό σας εντός 3-5 εργάσιμων ημέρων. Να έχετε μια όμορφη μέρα! H Public ομάδα σου
gerrybezhani Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ 30 λεπτά πριν, Sadako είπε Υπάρχουν και χειρότερα παιδιά. Εγώ που είδα την προσφορά από αλλού, δεν είχα καν πάρει χαμπάρι την ακύρωση και θα περίμενα κανονικά την παραλαβή. Ό,τι να'ναι. Έχω πληρώσει με PayPal και χτες μου ήρθε η ΧΡΕΩΣΗ στην κάρτα μέσω PayPal. Χρειάζεται άραγε να κάνουμε κανένα dispute; Ή θα επιστραφούν αυτόματα τα χρήματα στην κάρτα; και εγω που πληρωσα μεσω paypal μου ειπαν θα επισταφουν σε εως 5 εργασιμες. Βλεπουμε
dj_aggelos Δημοσ. χθες στις 01:00 μμ Δημοσ. χθες στις 01:00 μμ Παιδιά ένας τρόπος για να περνάνε οι κριτικές στη google είναι να βάλεις 3-4 αστέρια να γράψεις αρνητική κριτική και στο τέλος να τελειώσεις με ένα ευτυχώς. 3
Sadako Δημοσ. χθες στις 01:51 μμ Δημοσ. χθες στις 01:51 μμ Μόλις ήρθε SMS και σε εμένα τελικά, ως "αποζημίωση" προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά στην επόμενη παραγγελία. Κλάμα γοερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα