agnostos99 Δημοσ. Τρίτη στις 07:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:56 μμ Εγω πάντως επιμενω ότι ήταν κακή τη πίστη η κινηση, βαλανε μια χαρα τιμή πολύ κοντά στην άλλη προσφορα με τα 64 ευρώ και όχι λανθασμένα ssd σε 1 ευρώ πχ και μετά πάντ υπό τον μανδύα της λαθους τιμής ακύρωσαν τα παντα αλλά πρόλαβαν να δειξουν τον καταλογο τους σε 10χιλ άτομα που μπηκαν στον κόπο ν δουν και κατι αλλο να βαλουν μαζι με το ssd!!! Μονίμως τα ίδια λάθη και οι ίδιες αντιδράσεις πλέον παυουν να είναι λάθη και είναι εσκεμμένες κινήσεις από την εταιρεία (και αλλες επίσης δεν ειναι μονο τα παμπλικ) Ετσι βγαζω και εγώ 10 προιόντα με τιμή χώμα -70% κανω ντόρο στην αγορά για κορυφαια μπλακ φραιντει και ακυρωνω μετα ολες τις παραγγελίες και όλα καλα!!!! Εδω στον συμφορουμίτη ακυρωσαν το ssd k usb και του στέλνουν με εξοδα αποστολής κάτι εξτρα ντοσιέδες που πρόσθεσε στην παραγγελία!!! Για γέλια και για κλαμματα μαζί!!! Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, αν εχετε σε προσφορά προϊόντα βάλτε και έναν κοφτη στα 50 τεμάχια πχ να προχωράει μέχρι εκεί που πρέπει. Λάθη με 1 ευρώ 1 σεντ κλπ πολύ εμφανή οκ δεκτό να ακυρώνονται αλλά όχι για κάτι που είναι όσο και άλλη τρέχουσα προσφορά. Για να μην πω οτι μπηκε και επιτιδες για να καψει την αλλη προσφορά αφου θα δεσμευσει τα λεφτα για 3-4 μέρες οπότε δε μπορεις πχ να πας να παρεις τωρα τον kingston. 2 1
hotb Δημοσ. Τρίτη στις 08:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:22 μμ (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, tollisth είπε Αν συμβαίνει αυτό είναι για τα πανηγύρια πράγμα δύσκολο για εταιρία τέτοιου μεγέθους Αν κρίνω ότι πρώτα έφταναν τα μεηλ για την έρευνα ικανοποίησης από την ακύρωση της παραγγελίας και μετά τα sms με την ίδια την ακύρωση μάλλον είναι για τα πανηγύρια. 26 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Μονίμως τα ίδια λάθη και οι ίδιες αντιδράσεις πλέον παυουν να είναι λάθη και είναι εσκεμμένες κινήσεις από την εταιρεία (και αλλες επίσης δεν ειναι μονο τα παμπλικ) και από την μεριά των πελατών τα ίδια λάθη, λες και δεν ξέρουμε τι είναι το παμπλικ και το κάθε παμπλικ τόσα χρόνια, απλα τώρα μας έφαγε ότι η τιμή ήταν καλή αλλά όχι εξωπραγματική και την ξαναπατήσαμε. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:25 μμ από hotb
agnostos99 Δημοσ. Τρίτη στις 08:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:31 μμ (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, hotb said: και από την μεριά των πελατών τα ίδια λάθη, λες και δεν ξέρουμε τι είναι το παμπλικ και το κάθε παμπλικ τόσα χρόνια, απλα τώρα μας έφαγε ότι η τιμή ήταν καλή αλλά όχι εξωπραγματική και την ξαναπατήσαμε. Κοίταξε για το usb πχ το περιμεναμε όλοι, εδώ όμως είχε παραπλήσια τιμή με τον Kingston δεν είναι και τίποτα τρελό λάθος, οπότε με FOMO αγοράσαμε ξανά! Το ότι δοκιμάζουμε εμείς όμως να αγοράσουμε με την ελπίδα να είνα κανονική τιμή ειδικά σε μπλακ φραιντει προσφορές δεν αναιρεί το ότι το παμπλικ εσκεμμένα κάνει την κίνηση που κάνει και για μενα υπάρχει σκοπιμότητα. Δηλ επειδή εμείς εξακολουθουμε να κυνηγαμε σαν φορουμ τις προσφορές διακιολογεί το παμπλικ και καθε παμπλικ να βαζει και ακυρωνει όποτε θέλει? Από τον συμφορουμίτη @glazos https://www.trustpilot.com/review/www.public.gr https://maps.app.goo.gl/XC4XjT96b1qJtQAT9 Εδώ για να μαυρίσετε και στη google k Trustpilot!!! Βλέπω στο άλλο τοπικ ακύρωσαν και τον σκληρο WD που ειχαν ανεβασει σαν προσφορά!! Ε τώρα πείτε μου αν όλα είναι τυχαία γιατί σαν να παραγίνονται πολλές οι περιπτώσεις!!! Επεξ/σία Τρίτη στις 08:47 μμ από agnostos99 6 1
williamlawson Δημοσ. Τρίτη στις 09:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:07 μμ Ο Samsung το στικάκι κ ο wd θα έπρεπε να ήταν στο ίδιο θέμα , κ τα τρία είχαν το ίδιο πρόβλημα οποτε είναι αλληλένδετα νομίζω !
ThanosVad Δημοσ. Τρίτη στις 09:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:32 μμ Παραγγελία Κυριακή 6 το απόγευμα ακυρώθηκε σήμερα. Ούτε ενα sms ή e-mail, μόνο στο site γράφει ακυρώθηκε. Ποτέ ξανα πάμπλικ... Έχει κανείς ενημέρωση για επιστροφή χρημάτων σε πληρωμή με κάρτα?
tollisth Δημοσ. Τρίτη στις 09:44 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:44 μμ 9 λεπτά πριν, ThanosVad είπε Παραγγελία Κυριακή 6 το απόγευμα ακυρώθηκε σήμερα. Ούτε ενα sms ή e-mail, μόνο στο site γράφει ακυρώθηκε. Ποτέ ξανα πάμπλικ... Έχει κανείς ενημέρωση για επιστροφή χρημάτων σε πληρωμή με κάρτα? Σε 3 εργάσιμες γράφει στο site
jimmyl Δημοσ. Τρίτη στις 09:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:54 μμ 17 λεπτά πριν, ThanosVad είπε Παραγγελία Κυριακή 6 το απόγευμα ακυρώθηκε σήμερα. Ούτε ενα sms ή e-mail, μόνο στο site γράφει ακυρώθηκε. Ποτέ ξανα πάμπλικ... Έχει κανείς ενημέρωση για επιστροφή χρημάτων σε πληρωμή με κάρτα? Ειχα κανει παραγγελια για τα sticks αλλα θα γραψω εδω μιας και το θεμα για τα sticks κλειδωθηκε , εκανα dispute μεσω Paypal που ειχα πληρωσει , και σημερα μου ηρθε μηνυμα για απο το Paypal , για πιστωση του λογαριασμου μου με το αναλογο ποσο , ειχα πληρωσει με καρτα που ειναι συνδεδεμενη με το paypal , οποτε δεν ξερω ακριβως ποτε θα πιστωθουν τα χρηματα
bill987 Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 μμ Και σε εμένα πριν απο λίγη ώρα έστειλε το PayPal για επιστροφή χρημάτων, χωρίς να κάνω dispute, φαντάζομαι αύριο μεθαύριο θα φανούν τα χρήματα στον λογαριασμό!
blackpixie Δημοσ. Τρίτη στις 10:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:49 μμ Για PayPal γράφει για 1 εργάσιμη η επιστροφή, πλην όμως για αγορά την Κυριακή δεν έχει γίνει ακόμη η επιστροφή, τους έστειλα βέβαια και σχετικό αίτημα πριν από ένα δίωρο.
chrisnaruto Δημοσ. χθες στις 12:16 πμ Δημοσ. χθες στις 12:16 πμ (επεξεργασμένο) Προσπάθησα να κάνω αρνητική κριτική στο public. Μπαίνω μετά από λίγο και βλέπω αυτό. Αρχικά δημοσιεύθηκε αλλά μετά την απέκλεισαν. Έχει συμβεί και σε άλλους; Επεξ/σία χθες στις 12:17 πμ από chrisnaruto 1
Mhlogiatros Δημοσ. χθες στις 12:40 πμ Δημοσ. χθες στις 12:40 πμ (επεξεργασμένο) Πολλα εγραψες μειωσε το και ξανα .Κοψε αυτο για το αστερι εχουν αυτοματο λογοκριτη αλγοριθμο νομιζω κατι μαθαινουμε απο την ολη εμπειρια public Επεξ/σία χθες στις 12:44 πμ από Mhlogiatros 1
ChrisN.S. Δημοσ. χθες στις 01:03 πμ Δημοσ. χθες στις 01:03 πμ 46 λεπτά πριν, chrisnaruto είπε Προσπάθησα να κάνω αρνητική κριτική στο public. Μπαίνω μετά από λίγο και βλέπω αυτό. Αρχικά δημοσιεύθηκε αλλά μετά την απέκλεισαν. Έχει συμβεί και σε άλλους; Επειδή έτυχε να έχω μπει νωρίτερα, ήταν βροχή οι αρνητικές κριτικές και τώρα έχουν εξαφανιστεί σχεδόν όλες! Το ίδιο και η δική μου, με το ίδιο μήνυμα που έλαβες και εσύ. Κάνουν report τα παιδάκια του public τις αρνητικές κριτικές.. 1
driver4 Δημοσ. χθες στις 01:17 πμ Δημοσ. χθες στις 01:17 πμ Trust pilot, αυτές τις κριτικές δεν μπορούν να τις σβήσουν... https://www.trustpilot.com/review/www.public.gr 5
agnostos99 Δημοσ. χθες στις 02:14 πμ Δημοσ. χθες στις 02:14 πμ 1 hour ago, ChrisN.S. said: Επειδή έτυχε να έχω μπει νωρίτερα, ήταν βροχή οι αρνητικές κριτικές και τώρα έχουν εξαφανιστεί σχεδόν όλες! Το ίδιο και η δική μου, με το ίδιο μήνυμα που έλαβες και εσύ. Κάνουν report τα παιδάκια του public τις αρνητικές κριτικές.. Άλλοι εχουν επισυναψει και τις παραγγελίες, μλκς είναι εκεί στη γκουγκλ για ψευδη αλληλεπιδραση και μη αυθεντική εμπειρία? Αυθεντική ακύρωση, εμπειρία που καταφερε το παμπλικ να την κανει μοναδική χαχαχαχα
Straycat1967 Δημοσ. χθες στις 04:37 πμ Δημοσ. χθες στις 04:37 πμ Θα πρότεινα επίσης να αφήσετε σχόλια στη σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/public.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα