tollisth Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ο ssd του θέματος σε τιμή χώμα διαθέσιμος μόνο για αποστολή από Public https://www.public.gr/product/perifereiaka/apothikeusi/external-hdd/samsung-t7-touch-usb-type-c-ssd-1tb-25--mauro/1519744 Skroutz από 122,30 https://www.skroutz.gr/s/22118663/Samsung-Portable-SSD-T7-Touch-USB-C-USB-3-2-1TB-2-5-Mayro.html Best price επίσης από 122,30 https://www.bestprice.gr/item/2156001469/samsung-t7-touch-1tb-ekswterikos-sklhros-diskos-ssd-25-usb-31-usb-c-black.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAxea5BhBeEiwAh4t5K8RtTp9xZVka_QVsxlI93bpTCMi_sXs-KMj2oMJQcAa9niFeU_cGyhoCnCcQAvD_BwE Πήρα έναν Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από tollisth 12 6
kkatzos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Καλή τιμή είναι. Ένα φθηνό NVMe SSD αν πάρεις και ένα φτηνό enclosure ακριβότερα θα βγουν. Τώρα ΑΝ χαλάσει μελλοντικά το fingerprint reader ενώ ο δίσκος είναι μια χαρά, χάνονται και τα δεδομένα υποθέτω.
chris_g92 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Αυτό ή το αντίστοιχο Kingston με τα 65 ευρώ που έχουν προσφορά διάφορα καταστήματα; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου από chris_g92
kkatzos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Αυτό ή το αντίστοιχο Kingston με τα 65 ευρώ που έχουν προσφορά διάφορα καταστήματα; Προφανώς αυτό. Ίδιες ταχύτητες έχουν και αυτό είναι 10€ φτηνότερο. Επίσης, αυτό έχει TLC NAND. Το Kingston δεν ξέρω. (Αν κάποιος ανησυχεί για το encryption απλά δεν το ενεργοποιεί) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου από kkatzos
chris_g92 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, kkatzos said: Προφανώς αυτό. Ίδιες ταχύτητες έχουν και αυτό είναι 10€ φτηνότερο. Επίσης, αυτό έχει TLC NAND. Το Kingston δεν ξέρω. (Αν κάποιος ανησυχεί για το encryption απλά δεν το ενεργοποιεί) Το μόνο πλεονεκτήμα του Kingston, είναι το μικρότερο μέγεθος). Αλλά αν έχουν ίδιες ταχύτητες μάλλον αυτό ως πιο φθηνό αξίζει έχεις δίκιο. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου από chris_g92
GeeJay Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δε βλέπω επιλογή για box now locker στο checkout. Μόνο για αποστολή σε διεύθυνση. 🤔
Devil_7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Αξίζει φουλ. Εγώ βιάστηκα και πήρα τον Kingston αλλά μου βγήκε 45 € γιατί είχα και ένα κουπόνι 20 €.
liopyr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 23 minutes ago, GeeJay said: Δε βλέπω επιλογή για box now locker στο checkout. Μόνο για αποστολή σε διεύθυνση. 🤔 Είναι πάνω πάνω η επιλογή όταν μπαίνεις στο καλάθι. Κι εγώ δεν το παρατήρησα στην αρχή!
GeeJay Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Γκαβός είμαι γμτ;; Το έστειλα σε διεύθυνση να τελειώνω. Η δεν τον είδα ποτέ ή δε το έβγαλε για κάποιο λόγο. 😤
M A T R I X Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ωραίος, τσίμπησα ένα καλή τιμή Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου από M A T R I X
d_gkal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Το έχω ανάγκη; Οχι Το αγόρασα; Οχι Να το πάρω; Δε ξέρω 2 11
DelsinGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Ήμουν σε φάση να πάρω το Kingston με τα 65 αλλά μου το έστειλε φίλος. Πολύ καλή τιμή
gerrybezhani Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου ωραιος τσίμπησα έναν. Samsung εγγυηση στους SSD!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα