Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Βγαίνει και σε μαγιό; ενδιαφέρομαι

Spoiler

Μυκονοοοοοος

Επεξ/σία από Rattlehead
Δημοσ.

Ήρθε και σε μένα εδώ και μια εβδομάδα το ηχειακι. Για να ακούω κανα podcast ή γενικότερα τέτοιου τύπου βίντεο αφιερώματα και λοιπά είναι μια χαρά. Τώρα σειρά έχει ένα usb type c dac amp και μια Wukong φιγούρα (αυτό ρίσκο ήταν αλλά 1€ το καθένα χαλάλι) 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ήρθε και σε μένα εδώ και μια εβδομάδα το ηχειακι. Για να ακούω κανα podcast ή γενικότερα τέτοιου τύπου βίντεο αφιερώματα και λοιπά είναι μια χαρά. Τώρα σειρά έχει ένα usb type c dac amp και μια Wukong φιγούρα (αυτό ρίσκο ήταν αλλά 1€ το καθένα χαλάλι) 

φιλε εχεις κανα καλο usb type c dac στο μυαλο?

εχεις λινκ?

Δημοσ.
11 hours ago, Rattlehead said:

Ε,αντε ντε θα το σηκώσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις?εμένα 14€ το βγάζει τώρα.(το λουσα εγώ δεν πήρα τιποτα)

Ότι το πήρα από ACS locker και πάλι αλλά αυτήν την φορά στην Ζέππου στην Γλυφάδα και όχι στο Ελληνικό.
Και καλά πήρα αυτό με το + box αλλά δεν βλέπω να έχει τίποτα άλλο εξτρά μέσα στο κουτί του.
Τώρα το έχω να φορτίσει η μπαταρία, είναι αποσπώμενη και φορτίζει με micro usb, το χειριστήριο ζητάει 3 μπαταρίες ΑΑ (χωριστή αγορά) και ο χώρος που έχει για κινητό πάνω στο χειριστήριο είναι για πλάκα! Δεν παίρνει ούτε καν το iPhone 6s που είναι με διαφορά το μικρότερο κινητό που έχω

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Ότι το πήρα από ACS locker και πάλι αλλά αυτήν την φορά στην Ζέππου στην Γλυφάδα και όχι στο Ελληνικό.
Και καλά πήρα αυτό με το + box αλλά δεν βλέπω να έχει τίποτα άλλο εξτρά μέσα στο κουτί του.
Τώρα το έχω να φορτίσει η μπαταρία, είναι αποσπώμενη και φορτίζει με micro usb, το χειριστήριο ζητάει 3 μπαταρίες ΑΑ (χωριστή αγορά) και ο χώρος που έχει για κινητό πάνω στο χειριστήριο είναι για πλάκα! Δεν παίρνει ούτε καν το iPhone 6s που είναι με διαφορά το μικρότερο κινητό που έχω

Αναμένουμε τότε

• Haha 1
Δημοσ.

Το storage box που είναι με εξτρά λεφτά είναι το κουτί στο οποίο ήταν μέσα το βαλιτσάκι, σε μένα ήρθε πολύ στραπατσαρισμένο οπότε θα πάει ανακύκλωση, ίσως να ήταν καλό σαν προστασία αντί να σπάσει το βαλιτσάκι ή το drone.
Τώρα η μπαταρία πήρε 50 λεπτά κοντά να φορτίσει, βέβαια την είχα βάλει σε USB από το main pc οπότε παίζει να φόρτισε αργά από αυτό. 
Το έβαλα λίγο μπροστά στην αυλή, πήρε με την μία αλλά δεν στέκεται σταθερό, θα φύγει μόνο ή πίσω ή αριστερά, πάντως να το βάλω να πετάξει και να μείνει κάπου με την καμία και δεν φυσάει καθόλου. Τώρα από κάμερα δεν το έβαλα καθώς δεν μπόρεσα να στερεώσω κάπως κανένα από τα κινητά που έχω στο χειριστήριο και είναι ή θα το ελέγχω ή θα κοιτάω κάμερες όχι και τα 2 έτσι.
Από φασαρία δεν μπορώ να πω ότι κάνει πολύ, είναι πολύ μικρό και τρομερά ελαφρύ, η μπαταρία δε σαν να μην υπάρχει, το καλώδιο φόρτισης πιο βαρύ από την μπαταρία 😅
Επόμενος σταθμός κάνα DJI 

• Like 2
Δημοσ.

Έβαλα προϊόν στο καλάθι πήγα να το πληρώσω αλλά έκανα back και πλέον δεν βγάζει εκτύπωση. Να φανταστώ την έχασα? 

Δημοσ.
1 hour ago, comfuzio said:

Το storage box που είναι με εξτρά λεφτά είναι το κουτί στο οποίο ήταν μέσα το βαλιτσάκι, σε μένα ήρθε πολύ στραπατσαρισμένο οπότε θα πάει ανακύκλωση, ίσως να ήταν καλό σαν προστασία αντί να σπάσει το βαλιτσάκι ή το drone.
Τώρα η μπαταρία πήρε 50 λεπτά κοντά να φορτίσει, βέβαια την είχα βάλει σε USB από το main pc οπότε παίζει να φόρτισε αργά από αυτό. 
Το έβαλα λίγο μπροστά στην αυλή, πήρε με την μία αλλά δεν στέκεται σταθερό, θα φύγει μόνο ή πίσω ή αριστερά, πάντως να το βάλω να πετάξει και να μείνει κάπου με την καμία και δεν φυσάει καθόλου. Τώρα από κάμερα δεν το έβαλα καθώς δεν μπόρεσα να στερεώσω κάπως κανένα από τα κινητά που έχω στο χειριστήριο και είναι ή θα το ελέγχω ή θα κοιτάω κάμερες όχι και τα 2 έτσι.
Από φασαρία δεν μπορώ να πω ότι κάνει πολύ, είναι πολύ μικρό και τρομερά ελαφρύ, η μπαταρία δε σαν να μην υπάρχει, το καλώδιο φόρτισης πιο βαρύ από την μπαταρία 😅
Επόμενος σταθμός κάνα DJI 

έκανες calibration ? 

Εγώ στην πρώτη απόπειρα το κάρφωσα σε 1 δέντρο και δεν το έφθανα να το κατεβάσω, αναγκάστηκα να πάρω την σκάλα απο το σπίτι για να το φτάσω 

• Haha 7
Δημοσ.
12 minutes ago, leros2004 said:

έκανες calibration ? 

Εγώ στην πρώτη απόπειρα το κάρφωσα σε 1 δέντρο και δεν το έφθανα να το κατεβάσω, αναγκάστηκα να πάρω την σκάλα απο το σπίτι για να το φτάσω 

όχι, που το έχει το calibration; δεν του έκανα τίποτα άλλο καθώς δουλεύω τώρα 😅

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

έκανες calibration ? 

Τον ανέβασες πολύ ψηλά τον πήχη εσύ.

• Like 1
  • Haha 3
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Τον ανέβασες πολύ ψηλά τον πήχη εσύ.

Οσο ζητησε ο Mondo! ;) (Duplantis).  

Δημοσ.

Παρέλαβα το drone χτες καλή φάση, μέχρι να το μάθω πήγα να σακατέψω το μισό σπίτι (ναι ξέρω δεν είναι για εσωτερικούς χώρους) αλλά με 2-3 σηκώματα και άτσαλες προσγειώσεις το ψιλό βρήκα, είναι κάλο για να περνάει λίγο η ώρα, πλάκα έχει. Από ποιότητα ψεύτικο αν και ακόμα δεν έσπασε κάτι, τα χειριστήρια είναι απλά κουμπιά, το μόνο που με πειράζει είναι η μπαταριά, κρατάει μόνο 5. βαριά 10 λεπτά, σκεφτόμουν να αποσυνδέσω την κάμερα μήπως βοηθήσει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, comfuzio said:

όχι, που το έχει το calibration; δεν του έκανα τίποτα άλλο καθώς δουλεύω τώρα 😅

Στο χειριστήριο δεξιά έχει 2 κουμπάκια σαν σκανδάλες (δεν εννοώ αυτά με τα βελάκια), το 1 είναι για το calibration και το άλλο για να κάνει backflip 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...