Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Σήμερα παρέλαβα το drone:

image.jpeg.221970f49200749e51d0745a5579816b.jpeg

ανέβασέ μας κανένα video από το drone να μας φύγει η περιέργεια αν θες. (εννοώ τραβηγμένο από την κάμερά του)

Δημοσ.

Solid οι πρώτες 2 αγορές των 96 λεπτών. Το game boy εχει ολα τα κλασικα παιχνίδια και δουλεύει άψογα η οδοντοβουρτσα η κλασική με τη δόνηση με 5 βουρτσακια και φόρτιση. Ήρθαν με acs σπίτι μου. 

IMG-20241203-133108.jpg

• Like 3
Δημοσ.
20 ώρες πριν, sakks80 είπε

Το ηχείο Lenovo που παρέλαβα είναι πολύ καλό. Το περίμενα λιγότερο δυνατό. Είχα σκοπό να το δώσω κάπου δώρο αλλά είναι πολύ βολικό και θα το κρατήσω.

Πολύ δυνατό είναι αλλά μέχρι εκεί, η ποιότητα ήχου του για μένα είναι απαλευτη. Θα φύγει για δωράκι σε κανένα πιτσιρίκι. Ένα μικρότερο xiaomi που έχω παίζει πιο αδύναμο ήχο αλλά το ακούς ευχάριστα.

Δημοσ.

Και σε μένα ήρθε χθες το ηχείο αλλά το drone είναι με τον διανομέα της ACS από το πρωί χωρίς καμία αλλαγή στην κατάσταση όλη μέρα. Το ηχείο βέβαια δεν ήρθε σπίτι αλλά σε "κοντινό" ACS Locker και όταν λέω "κοντινό" εννοώ σε άλλο δήμο. Τώρα με το drone δεν ξέρω τι να πω, έχει παραλάβει κανείς το drone ως τώρα; Για acs locker το κόβω και αυτό αλλά αν δεν αλλάξει κάτι στην σελίδα της acs δεν θα μάθω ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως είναι απαράδεκτη η ποιότητα στο ηχειακι παιδιά. Παρέλαβα κι εγώ. Θα δω που θα το δώσω, αλλιώς για καμια παραλία...

Παρέλαβα και 2 hub απο type A σε 4x Type A, και ενα Type C σε 4x Type A.

Δεν πιστεύω πως κάποιο απο όλα αυτά είναι γνήσια. Για ώρα ανάγκης ας υπάρχουν, και πάλι μπορεί να το διπλοσκεφτεις να βάλεις κανένα σκληρό πάνω  χαχαχα! (Είναι επίσης παναλαφρα, αν παίζει κάποιο ρολο)

Σας ανεβάζω φώτος. Ήρθαν όλα με acs.

Υ.Γ. Και πολύ μας είναι για 0.96€!

IMG_6438.jpeg

IMG_6441.jpeg

IMG_6449.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, comfuzio είπε

Λογικά είναι αυτό που είχα βάλει εγώ https://www.aliexpress.com/item/1005007661742759.html αλλά πρέπει η τιμή να έχει αλλάξει

Ε,αντε ντε θα το σηκώσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις?εμένα 14€ το βγάζει τώρα.(το λουσα εγώ δεν πήρα τιποτα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...