ChrisN.S. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, leros2004 είπε Σήμερα παρέλαβα το drone: ανέβασέ μας κανένα video από το drone να μας φύγει η περιέργεια αν θες. (εννοώ τραβηγμένο από την κάμερά του)
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Solid οι πρώτες 2 αγορές των 96 λεπτών. Το game boy εχει ολα τα κλασικα παιχνίδια και δουλεύει άψογα η οδοντοβουρτσα η κλασική με τη δόνηση με 5 βουρτσακια και φόρτιση. Ήρθαν με acs σπίτι μου. 3
foler79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, sakks80 είπε Το ηχείο Lenovo που παρέλαβα είναι πολύ καλό. Το περίμενα λιγότερο δυνατό. Είχα σκοπό να το δώσω κάπου δώρο αλλά είναι πολύ βολικό και θα το κρατήσω. Πολύ δυνατό είναι αλλά μέχρι εκεί, η ποιότητα ήχου του για μένα είναι απαλευτη. Θα φύγει για δωράκι σε κανένα πιτσιρίκι. Ένα μικρότερο xiaomi που έχω παίζει πιο αδύναμο ήχο αλλά το ακούς ευχάριστα.
comfuzio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Και σε μένα ήρθε χθες το ηχείο αλλά το drone είναι με τον διανομέα της ACS από το πρωί χωρίς καμία αλλαγή στην κατάσταση όλη μέρα. Το ηχείο βέβαια δεν ήρθε σπίτι αλλά σε "κοντινό" ACS Locker και όταν λέω "κοντινό" εννοώ σε άλλο δήμο. Τώρα με το drone δεν ξέρω τι να πω, έχει παραλάβει κανείς το drone ως τώρα; Για acs locker το κόβω και αυτό αλλά αν δεν αλλάξει κάτι στην σελίδα της acs δεν θα μάθω ποτέ. 1
kwstas321 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Όντως είναι απαράδεκτη η ποιότητα στο ηχειακι παιδιά. Παρέλαβα κι εγώ. Θα δω που θα το δώσω, αλλιώς για καμια παραλία... Παρέλαβα και 2 hub απο type A σε 4x Type A, και ενα Type C σε 4x Type A. Δεν πιστεύω πως κάποιο απο όλα αυτά είναι γνήσια. Για ώρα ανάγκης ας υπάρχουν, και πάλι μπορεί να το διπλοσκεφτεις να βάλεις κανένα σκληρό πάνω χαχαχα! (Είναι επίσης παναλαφρα, αν παίζει κάποιο ρολο) Σας ανεβάζω φώτος. Ήρθαν όλα με acs. Υ.Γ. Και πολύ μας είναι για 0.96€! 2
Vault13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, leros2004 είπε Σήμερα παρέλαβα το drone: Link?
comfuzio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, Vault13 said: Link? Λογικά είναι αυτό που είχα βάλει εγώ https://www.aliexpress.com/item/1005007661742759.html αλλά πρέπει η τιμή να έχει αλλάξει
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 πότε με το καλό θα ξαναβγούν welcome deals; 😄
Rattlehead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, comfuzio είπε Λογικά είναι αυτό που είχα βάλει εγώ https://www.aliexpress.com/item/1005007661742759.html αλλά πρέπει η τιμή να έχει αλλάξει Ε,αντε ντε θα το σηκώσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις?εμένα 14€ το βγάζει τώρα.(το λουσα εγώ δεν πήρα τιποτα)
mkekakis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Είναι από Κίνα οι αποστολές, δεν αναφέρει τίποτε για EU hub. Πώς γίνεται να μη κολλήσουν τελωνείο?
Rattlehead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε πότε με το καλό θα ξαναβγούν welcome deals; 😄 Φορώντας αυτό με 0.97€ https://www.aliexpress.com/item/1005007245270364.html Πας για casting σε ταινία του Λανθιμου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα