Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nek4d είπε

Φορτιστης ειναι, οτι και να φορτιζεις, κινδυνευει.
Αφου δεν σε νοιαζει τι θα καψεις, μια χαρα οντως.
Διαβασε τα reviews, ζεματαει λενε.
Εκτος αν θελεις να τηγανιζεις αυγα η να ζεσταινεις κανα καφε καμια σοκολατα κατιτις 🤣
Και που'σαι? Αντε και του χρονου να ξαναματαπαρεις μαιμου να χαιρεσαι και 'συ, να χαιρομαστε και μεις με τους μαιμουδοαρχοντες 😋

Βρε και ο αυθεντικός HUAWEI των 120W που έχω ζεματάει λέμε...

Πάντως το να μην μπορείς να δεχθείς με τίποτα ότι εγώ θα κάνω την δουλειά μου άνετα ακομα και με τον μαϊμού να το κοιτάξεις αδελφέ...

Κ όσο σου απαντώ οτι για τα χρήματα του εμένα με καλύπτει ανεξάρτητα την ποιότητα τόσο φορτώνεις 🤣🤣🤣🤣

Αντε και του χρόνου θα ξαναπώ κσι σου εύχομαι καλή ψυχική υγεία 

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Πάντως το να μην μπορείς να δεχθείς με τίποτα ότι εγώ θα κάνω την δουλειά μου άνετα ακομα και με τον μαϊμού να το κοιτάξεις αδελφέ...

Ατομικό δικο σου ειναι το thread? Ολοι διαβαζουμε και παιρνουμε πραγματα. Δεν απανταει σε σενα αλλα στην λογικη να αγορασει καποιος φορτιστη τζαμπα 120watt αντε να πουμε: “μαιμου χαμηλής αξιας 120 watt”

και εγω νομιζω οτι ειναι μια ελκυστική λογω τιμης αλλα κακη ιδέα. Λογω των πολλων watt μπαινουν αρκετες ακριβες συσκευες πανω, οποτε μονο ζημια κανει στους πολλους, εσυ ειπαμε εισαι εξαιρεση. Ειμαι σιγουρος οτι καποιοι το καναν το λαθος και το χτυπησαν και θα βαλουν ακομα και laptop/smartphone πανω,(παροπληστε το καλυτερα παιδες)

αν ειναι αυθεντικός xiaomi αλλαζουν τα δεδομενα.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μιλήσω και εγώ ,καθώς τον εν λόγω φορτιστή που συζητάτε τον είχα αγοράσει πριν 2 μήνες στα 6€.

Ναι,είναι γρήγορης φόρτισης και είναι δοκιμασμένο σε συσκευές xiaomi,αλλά ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ φορά που "κουμπωνεται"σε πρίζα, κάνει σπινθήρα. Που σημαίνει τα κυκλώματα ασφαλείας του,πάνε περίπατο για να κανει υπερτασεις.

Οποτε ΠΟΤΕ μην βάλετε σε πολυπριζο κάποιο τέτοιο προϊόν,γιατί θα κλαψουν μανούλες.

Τα υπόλοιπα, είναι υποκειμενικά 

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 3
Δημοσ.

Για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα και να μην βγαινουμε offtopic,χρειαζεται να σκεφτομαστε καλα σε τι ειδους συσκευες θελουμε να γλιτωσουμε λιγα ευρω.Αν ψαχνουμε παντα το φθηνότερο για μικροπραγματα χωρις να κινδυνευει η ασφαλεια μας ειναι οκ,αν ψαχνουμε ομως το φθηνοτερο χωρις να εχουμε κανενα κριτηριο/γνωση σε ποιους κινδυνους μπορουμε να μπουμε ειναι εξαιρετικα επικινδυνο.Ενας φορτιστης και ειδικα οταν μιλαμε για 100w μπορει να προκαλεσει ανετα φωτια και να χασουμε σπιτια/ζωες απο βλακεια.Ειχα αγορασει φορτιστη για 3ευρω που ελεγε οτι σηκωνε μεχρι 3A (ουτε καν θυμαμαι W) και οταν τον εβαλα να φορτισω κινητο, πηρε φωτια ο φορτιστης,εριξε την ασφαλεια του πινακα και εσκασε η πριζα.

Δεν αγοραζουμε ποτε φορτιστες (ειδικα για πολλα W) που δεν εχουν CE marking και ειδικα που κοστιζουν μερικα ευρω.Πηρα τιμιο φορτιστη 65w στα 15 ευρω και το θεωρω ευκαιρια,αλλα ο φορτιστης αυτος εχει τριπλασιο βαρος απο τους απλους που εχω και φυσικα αναφερει ολες τις πιστοποιησεις που πρεπει να εχει βαση Ευρωπαικης Ενωσης.

Το κυνηγι του φθηνοτερου δεν εχει παντα λογικη,γιατι στο κατω κατω για λιγα ευρω δεν αξιζει να διακινδυνευσεις την ασφαλεια σου.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Ατομικό δικο σου ειναι το thread? Ολοι διαβαζουμε και παιρνουμε πραγματα. Δεν απανταει σε σενα αλλα στην λογικη να αγορασει καποιος φορτιστη τζαμπα 120watt αντε να πουμε: “μαιμου χαμηλής αξιας 120 watt”

και εγω νομιζω οτι ειναι μια ελκυστική λογω τιμης αλλα κακη ιδέα. Λογω των πολλων watt μπαινουν αρκετες ακριβες συσκευες πανω, οποτε μονο ζημια κανει στους πολλους, εσυ ειπαμε εισαι εξαιρεση. Ειμαι σιγουρος οτι καποιοι το καναν το λαθος και το χτυπησαν και θα βαλουν ακομα και laptop/smartphone πανω,(παροπληστε το καλυτερα παιδες)

Αγαπητέ ο φίλος παραπάνω απαντά σε συγκεκριμένο μήνυμα και όχι γενικά κ αόριστα... οπότε άκυρο το πρώτο σκέλος της ανάρτησης σου...

Κ όσο του έλεγα ότι εγώ για την δουλειά που το θέλω κ με κόστος μόλις 1€ δεν με ενδιαφέρει αν είναι μαϊμού... τόσο συνέχιζε ακόμα πιο δυνατά και με μπόλικη ειρωνεία...

Και όσο συνεχίζω να του λέω ότι δεν με νοιάζει αν είναι μαϊμού, τόσο φουντώνει...

Ενδεχομένως να είχε αξία η οποία έκρηξη, αν εγώ επέμενα οτι είναι με το ζόρι αυθεντικό... που σίγουρα κάτι τέτοιο δεν συνέβη...

Τεσπα. Ο κάθε ένας έχει μυαλό και να κάνει σωστές αγορές σύμφωνα με τις ανάγκες τους

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 hour ago, andreas1gr said:

Βρε και ο αυθεντικός HUAWEI των 120W που έχω ζεματάει λέμε...

Κ όσο σου απαντώ οτι για τα χρήματα του εμένα με καλύπτει ανεξάρτητα την ποιότητα τόσο φορτώνεις 🤣🤣🤣🤣

Αντε και του χρόνου θα ξαναπώ κσι σου εύχομαι καλή ψυχική υγεία 

Ο αυθεντικος ζεματαει γιατι οντως δουλευει 120w.
Εκει ψαχνεις/προτιμας τα μοντελα που δεν ζεματανε στα φουλ watt, η τον χρησιμοποιεις διαφορετικα (δεν θα σου πω το τιπ).
Δεν φορτωνω φιλε, διασκεδαζω. 😄
Μου αρεσει πολυ που σε καλυπτει ανεξαρτητα απο την ποιοτητα του. 💪
Οσο πιο πολυ επιμενεις, τοσο πιο αστειο μου φαινεται. 🤣😄
Πρεπει να προσπαθησεις να φανταστεις την θεση μου, μηπως καταλαβεις ποσο αστειο φαινεται.
Θα μου εκανες χαρη αν συνεχιζες ετσι δυναμικα και του χρονου, μην μου στερεις αυτην την ψυχαγωγια.
Περαν της διασκεδασης, δεν απανταω για να σου επιτεθω προσωπικα.
Δεν σε ξερω, δεν με ξερεις. Η ψυχικη υγεια ασχετη και των δυο, ειναι η ευκολη απαντηση/υπεκφυγη εντυπωσεων.
Ο κυριος λογος που ασχολουμαι, ειναι η εκπαιδευση του κοινου, απανταω για να μαθαινει ο κοσμος τι ψωνιζει, οχι να μας κοροιδευουν οι κινεζοι.
Δεν ειναι μοναδικο προιον μαιμου, μιλαμε για χιλιαδες παρομοια.
Και ναι, γελανε και οι κινεζοι με τους .... δυτικους που ψωνιζουν μανιωδως τις μαιμουδες τους.
Αποσιωπητικα στο επιθετο των δυτικων, αν σου πω τι λενε, θα παρεκτραπουμε. :-)

43 minutes ago, Vault13 said:

30 minutes ago, Rattlehead said:

Να μιλήσω και εγώ ,καθώς τον εν λόγω φορτιστή που συζητάτε τον είχα αγοράσει πριν 2 μήνες στα 6€.

Ναι,είναι γρήγορης φόρτισης και είναι δοκιμασμένο σε συσκευές xiaomi,αλλά ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ φορά που "κουμπωνεται"σε πρίζα, κάνει σπινθήρα. Που σημαίνει τα κυκλώματα ασφαλείας του,πάνε περίπατο για να κανει υπερτασεις.

Οποτε ΠΟΤΕ μην βάλετε σε πολυπριζο κάποιο τέτοιο προϊόν,γιατί θα κλαψουν μανούλες.

Τα υπόλοιπα, είναι υποκειμενικά 

13 minutes ago, HatTrick said:

Για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα και να μην βγαινουμε offtopic,χρειαζεται να σκεφτομαστε καλα σε τι ειδους συσκευες θελουμε να γλιτωσουμε λιγα ευρω.Αν ψαχνουμε παντα το φθηνότερο για μικροπραγματα χωρις να κινδυνευει η ασφαλεια μας ειναι οκ,αν ψαχνουμε ομως το φθηνοτερο χωρις να εχουμε κανενα κριτηριο/γνωση σε ποιους κινδυνους μπορουμε να μπουμε ειναι εξαιρετικα επικινδυνο.Ενας φορτιστης και ειδικα οταν μιλαμε για 100w μπορει να προκαλεσει ανετα φωτια και να χασουμε σπιτια/ζωες απο βλακεια.Ειχα αγορασει φορτιστη για 3ευρω που ελεγε οτι σηκωνε μεχρι 3A (ουτε καν θυμαμαι W) και οταν τον εβαλα να φορτισω κινητο, πηρε φωτια ο φορτιστης,εριξε την ασφαλεια του πινακα και εσκασε η πριζα.

Δεν αγοραζουμε ποτε φορτιστες (ειδικα για πολλα W) που δεν εχουν CE marking και ειδικα που κοστιζουν μερικα ευρω.Πηρα τιμιο φορτιστη 65w στα 15 ευρω και το θεωρω ευκαιρια,αλλα ο φορτιστης αυτος εχει τριπλασιο βαρος απο τους απλους που εχω και φυσικα αναφερει ολες τις πιστοποιησεις που πρεπει να εχει βαση Ευρωπαικης Ενωσης.

Το κυνηγι του φθηνοτερου δεν εχει παντα λογικη,γιατι στο κατω κατω για λιγα ευρω δεν αξιζει να διακινδυνευσεις την ασφαλεια σου.

Ευχαριστω θερμα για τις επιβεβαιωσεις.
Δεν τις χρειαζομουν προσωπικα, αλλα εκτιμω την συμμετοχη και εμπειρια σας, για την καλυτερη ενημερωση του αναγνωστικου κοινου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, ήρθε σε κανέναν τίποτα ή όχι ακόμα; Το tracking number του aliexpress σε ποια μεταφορική να το τσεκάρουμε; είδα είχατε γράψει ότι έρχονται με acs αλλά το σύστημά της δε δείχνει κάτι με αυτό το νούμερο, παρότι το αλι λέει οτι εκανε clear customs κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, s2117 είπε

Καλημέρα, ήρθε σε κανέναν τίποτα ή όχι ακόμα; Το tracking number του aliexpress σε ποια μεταφορική να το τσεκάρουμε; είδα είχατε γράψει ότι έρχονται με acs αλλά το σύστημά της δε δείχνει κάτι με αυτό το νούμερο, παρότι το αλι λέει οτι εκανε clear customs κλπ.

με dpd ερχονται και τα παραλαμβανει μετα η acs
Επισης δοκιμασε και εδω τα trucking numbers σου.

Επεξ/σία από unstabletop
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις 3 παραγγελίες που έκανα την ίδια ημέρα, η μια έφτασε σήμερα στην ACS και οι άλλες δυο είναι στο HUB της ACS στην Θεσσαλονίκη (σύμφωνα με τους Αριθμούς Αποστολής) και περιμένουν να έρθουν στην πόλη μου...

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.

Το ηχείο Lenovo που παρέλαβα είναι πολύ καλό. Το περίμενα λιγότερο δυνατό. Είχα σκοπό να το δώσω κάπου δώρο αλλά είναι πολύ βολικό και θα το κρατήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθαν εμένα 2 πραγματάκια, και τα 2 τα έβαλε σε locker η ACS. Στο ένα μου δούλεψε κανονικά και το πήρα. Το άλλο δοκίμασα και το link, δοκίμασα και το ACS app, πάταγε open locker/door ή οπως το έλεγε και απλά έκανε loading για πάντα και δεν άνοιξε ποτέ. Θα το πάνε σε κατάστημα σε 1-2 μέρες υποθέτω και δε θυμάμαι και τι είναι χαχαχα. Δε θα αξίζει μάλλον να περιμένω σε ουρά στα ACS για κάτι που κόστιζε <1€ και σίγουρα θα είναι κάποια βλακειούλα που πήρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...