Vault13 Δημοσ. Κυριακή στις 06:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:27 μμ Μερικες επιλογές drone ή το καλυτερο μέχρι 20€ μπορει να βαλει κανεις;
White__Dragon Δημοσ. Κυριακή στις 06:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:29 μμ Εγώ αγόρασα το ηχείο 0,96€ χθες και στο ibank της εθνικής έβλεπα το ποσό, αλλά σήμερα είχε εξαφανιστεί. Μπήκα στο site και μου λέει: Expired This order has been closed because you've used the same coupon/code or purchased the same discounted item. Please order again without using AliExpress coupon/code or change another similar product to buy. As checked, there might no payment deduction of this order, please contact your bank to confirm whether is payment deduction or not. If yes, a full refund will be back to you within next 3-14 business days. Δεν το έχω ξαναγοράσει, ούτε θυμάμαι να έχω αγοράσει ποτέ τίποτε άλλο από αυτό το site. Υπάρχει τρόπος να το αγοράσω 0,96€;
kofer Δημοσ. Κυριακή στις 06:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:32 μμ 1 λεπτό πριν, White__Dragon είπε Δεν το έχω ξαναγοράσει, ούτε θυμάμαι να έχω αγοράσει ποτέ τίποτε άλλο από αυτό το site. Υπάρχει τρόπος να το αγοράσω 0,96€; Φτιάξε νέο λογαριασμό. 1
MaIdoror Δημοσ. Κυριακή στις 10:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:10 μμ Γενικά πολλή προσοχή! Απ'έξω λέει π.χ. drone και μέσα παίρνεις με 0,96 το "drone parking apron", ενώ το drone είναι στις διπλανές επιλογές με μεγαλύτερη τιμή φυσικά. 2
bananasplit Δημοσ. Κυριακή στις 10:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:47 μμ ρε παιδιά, τι κάνω λάθος; μπήκα να δω το console και το βρίσκω με 10 ευρώ.
Doubt Δημοσ. Κυριακή στις 11:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:17 μμ 1 ώρα πριν, MaIdoror είπε Γενικά πολλή προσοχή! Απ'έξω λέει π.χ. drone και μέσα παίρνεις με 0,96 το "drone parking apron", ενώ το drone είναι στις διπλανές επιλογές με μεγαλύτερη τιμή φυσικά. Όλο τέτοια είναι το Ali.
satsok2 Δημοσ. Κυριακή στις 11:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:28 μμ 39 λεπτά πριν, bananasplit είπε ρε παιδιά, τι κάνω λάθος; μπήκα να δω το console και το βρίσκω με 10 ευρώ. Νομίζω είχε ξαναγραφτεί. Κάτι τέτοιο είχα και γω. Αν δεις προϊόντα, μετά το θυμάται και σου δείχνει άλλες τιμές. Η μόνη λύση (παρήγγειλα έτσι το drone των 4ε) είναι να πας απευθείας στη σελίδα του προϊόντος.
Doubt Δημοσ. Κυριακή στις 11:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:29 μμ 5 ώρες πριν, andreas1gr είπε Τους έδωσα κ εγώ 1.04€ για έναν xiaomi; φορτιστή... Αντε και του χρόνου... Xiaomi "factory" store https://m.aliexpress.com/store/1102909563?pagePath=promotion-202411081118.htm 1 χρόνου κατάστημα λέει, εγώ δεν το βλέπω και πολύ original.
andreas1gr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 πμ 32 λεπτά πριν, Doubt είπε Xiaomi "factory" store https://m.aliexpress.com/store/1102909563?pagePath=promotion-202411081118.htm 1 χρόνου κατάστημα λέει, εγώ δεν το βλέπω και πολύ original. Ο βούδας ας βάλει το χέρι του 🤣🤣🤣
Braveheart1980 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 πμ 14 ώρες πριν, Rattlehead είπε Απο την χθεσινη αναρτηση Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εαν βιαστηκατε να αγορασετε αμεσα το προιον,τοτε δεν θα εχετε δικαιωμα να αγορασετε (πιθανον) και αλλα 100αδες που ηταν αντιστοιχα σε προσφορα.Με scroll θα βρειτε τα προιοντα στην αντιστοιχη τιμη ή αλλα σε χαμηλοτερη Το συγκεντρωτικο LINK https://www.aliexpress.com/w/wholesale-choice.html Ακομα και απο ignocnito mode δε βλέπω αυτές τις τιμες, έχει κανείς ιδέα γιατί;
panagiotis54 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:45 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:45 πμ θα επαιρνα earbuds εχει δει κανεις καποιο αξιολογο κομματι?
aGka8l Δημοσ. Δευτέρα στις 01:16 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:16 πμ 1 ώρα πριν, Braveheart1980 είπε Ακομα και απο ignocnito mode δε βλέπω αυτές τις τιμες, έχει κανείς ιδέα γιατί; Αλλαξε ip και ξαναδοκίμασε 1
bananasplit Δημοσ. Δευτέρα στις 01:39 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:39 πμ 2 ώρες πριν, satsok2 είπε Νομίζω είχε ξαναγραφτεί. Κάτι τέτοιο είχα και γω. Αν δεις προϊόντα, μετά το θυμάται και σου δείχνει άλλες τιμές. Η μόνη λύση (παρήγγειλα έτσι το drone των 4ε) είναι να πας απευθείας στη σελίδα του προϊόντος. δεν το είχα δει. θα δοκιμάσω όμως αυτό που λέει ο @aGka8l με την αλλαγή ip. μπας και. ήθελα να τσιμπήσω 1-2 πραγματάκια.
VRaCh Δημοσ. Δευτέρα στις 07:57 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:57 πμ 13 hours ago, andreas1gr said: Τους έδωσα κ εγώ 1.04€ για έναν xiaomi; φορτιστή... Αντε και του χρόνου... Μπορείς να δώσεις λινκ μήπως και....
andreas1gr Δημοσ. Δευτέρα στις 08:10 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:10 πμ 11 λεπτά πριν, VRaCh είπε Μπορείς να δώσεις λινκ μήπως και.... Xiaomi Original Charger Turbo Fast Charge 120W EU Hypercharge Gan Adapter For Redmi Note 11 12 13 Pro Plus 5G Mi 14 13 13T Cable https://a.aliexpress.com/_EuQN6w9 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα