Vault13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Refer a friend link να στελνουμε σε νεα account ή ακυρώνει;
liopyr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Αυτά τα drone αξίζουν τον κόπο; Το κόστος είναι αστείο, where is the catch?
Rattlehead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, satsok2 είπε Πρέπει να προσέξουμε κάτι στον τρόπο μεταφοράς; Τι κόστος έχουν τα μεταφορικά; Πρέπει να πάρει κανείς μέχρι 1 προϊόν επίσης; Δεν έχω ξαναπαραγγείλει! (Αλήθεια!) Για τέτοιο πόσο, έρχεται κανονικά με τον τρόπο μεταφοράς του Ali. Προφανώς είναι για ένα προϊόν ή χαμηλή τιμη,μετά ανεβαινει αλλά εγώ δεν το δοκίμασα Μόλις τώρα, liopyr είπε Αυτά τα drone αξίζουν τον κόπο; Το κόστος είναι αστείο, where is the catch? Εγώ πιστεύω ότι αυτή είναι η πραγματική τιμή τους και όχι τα 35€. Για 4-5€ όσο ένα πακέτο τσιγαρα(ιδίως το ένα που έρχεται και με ανταλλακτικα) . Catch δεν νομίζω να υπάρχει το κανει κάθε χρόνο 2
liopyr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Λειτουργούν η σηκώνονται 5 μέτρα και μετά αυτοκτονούν ξερωγω; Που χάνουν δλδ σε σχέση με ένα φθηνό drone των 100€ ας πούμε;
panagiotis54 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 1 hour ago, Federacion said: Μέχρι πότε είναι; Ends : Nov 19, 09:59 (GMT+2) 1
Rattlehead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, liopyr είπε Λειτουργούν η σηκώνονται 5 μέτρα και μετά αυτοκτονούν ξερωγω; Που χάνουν δλδ σε σχέση με ένα φθηνό drone των 100€ ας πούμε; Ε ,αντε 10-15 μέτρα λογικά δεν έχω πάρει και εγώ και επειδή δεν ήθελα να δώσω 35€,έδωσα 5€ να δοκιμάσω 1
comfuzio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 3 minutes ago, liopyr said: Λειτουργούν η σηκώνονται 5 μέτρα και μετά αυτοκτονούν ξερωγω; Που χάνουν δλδ σε σχέση με ένα φθηνό drone των 100€ ας πούμε; Χωρίς να έχω γνώση από drones, λογικά ότι πληρώσεις παίρνεις, τώρα με 4.13€ δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά. Λογικά θα πετάει για 15' που λέει η περιγραφή, θα βγάζει upscaled video/pics, θα κάνει κάνα τρικ και τέλος. Εγώ πιο πολύ το βλέπω ως "εκπαίδευση" για να πάω σε κάποιο καλύτερο στο μέλλον. Γιατί να αρχίσω με DJI νομίζω θα το σπάσω στην πρώτη πτήση 3
AristidisZ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 9 λεπτά πριν, comfuzio είπε Χωρίς να έχω γνώση από drones, λογικά ότι πληρώσεις παίρνεις, τώρα με 4.13€ δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά. Λογικά θα πετάει για 15' που λέει η περιγραφή, θα βγάζει upscaled video/pics, θα κάνει κάνα τρικ και τέλος. Εγώ πιο πολύ το βλέπω ως "εκπαίδευση" για να πάω σε κάποιο καλύτερο στο μέλλον. Γιατί να αρχίσω με DJI νομίζω θα το σπάσω στην πρώτη πτήση Off topic, ήμουν Κίνα και πήρα ένα από tao bao 10-12€, μια χαρά παιχνιδάκι είναι για κάποιον που δεν ξανά είχε και βοηθάει να εξοικειωθείς με το σπορ 2
liopyr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Ναι, για παιχνίδι το υπολογίζω κι εγώ, να βγάλω καμία φωτό κλπ, δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σοβαρά. Θα πάρω ένα και ο,τι βγει! 2
specre Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου https://vi.aliexpress.com/item/1005007708345119.html Σε "normal" λογαριασμό το έχει στα €14.46 1
Rattlehead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 5 λεπτά πριν, specre είπε https://vi.aliexpress.com/item/1005007708345119.html Σε "normal" λογαριασμό το έχει στα €14.46 Και το 14.46€ normal είναι.ανω των 25€ εχουν
kajwbtfe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 45 λεπτά πριν, comfuzio είπε Χωρίς να έχω γνώση από drones, λογικά ότι πληρώσεις παίρνεις, τώρα με 4.13€ δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά. Λογικά θα πετάει για 15' που λέει η περιγραφή, θα βγάζει upscaled video/pics, θα κάνει κάνα τρικ και τέλος. Εγώ πιο πολύ το βλέπω ως "εκπαίδευση" για να πάω σε κάποιο καλύτερο στο μέλλον. Γιατί να αρχίσω με DJI νομίζω θα το σπάσω στην πρώτη πτήση Πιο εύκολα θα σπάσεις αυτό παρά το dji.Το dji ακόμα και το πιο φτηνό(tello)είναι πολύ πιο εύκολο και σταθερό απ' ότι αυτά τα φτηνά.Δωστε κάτι πάρα πάνω για να μπορεσετε να μάθετε να πετάτε drone καλά.Με αυτά τα φτηνά δε θα καταφέρετε τίποτα πλην του να σας σπάσουν τα νεύρα και να απογοητευθειτε. 2
comfuzio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 4 minutes ago, kajwbtfe said: Πιο εύκολα θα σπάσεις αυτό παρά το dji.Το dji ακόμα και το πιο φτηνό(tello)είναι πολύ πιο εύκολο και σταθερό απ' ότι αυτά τα φτηνά.Δωστε κάτι πάρα πάνω για να μπορεσετε να μάθετε να πετάτε drone καλά.Με αυτά τα φτηνά δε θα καταφέρετε τίποτα πλην του να σας σπάσουν τα νεύρα και να απογοητευθειτε. το επόμενο βήμα 1
carolosjk Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Γενικά παίζουν εδώ και πολλούς μήνες τα welcome deals στο AliExpress με 0.96€ σε πολλά προϊόντα ή μεγάλη έκπτωση σε άλλα για την πρώτη παραγγελία. Λογικά το κάνανε για να ανταγωνιστούν το temu που έκανε παρόμοιες προσφορές για νέα accounts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα