Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Πρέπει να προσέξουμε κάτι στον τρόπο μεταφοράς; Τι κόστος έχουν τα μεταφορικά;

Πρέπει να πάρει κανείς μέχρι 1 προϊόν επίσης;

Δεν έχω ξαναπαραγγείλει! (Αλήθεια!)

Για τέτοιο πόσο, έρχεται κανονικά με τον τρόπο μεταφοράς του Ali. Προφανώς είναι για ένα προϊόν ή χαμηλή τιμη,μετά ανεβαινει  αλλά εγώ δεν το δοκίμασα 

Μόλις τώρα, liopyr είπε

Αυτά τα drone αξίζουν τον κόπο; Το κόστος είναι αστείο, where is the catch?

Εγώ πιστεύω ότι αυτή είναι η πραγματική τιμή τους και όχι τα 35€. Για 4-5€ όσο ένα πακέτο τσιγαρα(ιδίως το ένα που έρχεται και με ανταλλακτικα) . Catch δεν νομίζω να υπάρχει το κανει κάθε χρόνο 

• Like 2
Δημοσ.

Λειτουργούν η σηκώνονται 5 μέτρα και μετά αυτοκτονούν ξερωγω; Που χάνουν δλδ σε σχέση με ένα φθηνό drone των 100€ ας πούμε;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liopyr είπε

Λειτουργούν η σηκώνονται 5 μέτρα και μετά αυτοκτονούν ξερωγω; Που χάνουν δλδ σε σχέση με ένα φθηνό drone των 100€ ας πούμε;

Ε ,αντε 10-15 μέτρα λογικά δεν έχω πάρει και εγώ και επειδή δεν ήθελα να δώσω 35€,έδωσα 5€ να δοκιμάσω 

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, liopyr said:

Χωρίς να έχω γνώση από drones, λογικά ότι πληρώσεις παίρνεις, τώρα με 4.13€ δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά. Λογικά θα πετάει για 15' που λέει η περιγραφή, θα βγάζει upscaled video/pics, θα κάνει κάνα τρικ και τέλος.
Εγώ πιο πολύ το βλέπω ως "εκπαίδευση" για να πάω σε κάποιο καλύτερο στο μέλλον. Γιατί να αρχίσω με DJI νομίζω θα το σπάσω στην πρώτη πτήση

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Χωρίς να έχω γνώση από drones, λογικά ότι πληρώσεις παίρνεις, τώρα με 4.13€ δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά. Λογικά θα πετάει για 15' που λέει η περιγραφή, θα βγάζει upscaled video/pics, θα κάνει κάνα τρικ και τέλος.
Εγώ πιο πολύ το βλέπω ως "εκπαίδευση" για να πάω σε κάποιο καλύτερο στο μέλλον. Γιατί να αρχίσω με DJI νομίζω θα το σπάσω στην πρώτη πτήση

Off topic, ήμουν Κίνα και πήρα ένα από tao bao 10-12€, μια χαρά παιχνιδάκι είναι για κάποιον που δεν ξανά είχε και βοηθάει να εξοικειωθείς με το σπορ  

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, για παιχνίδι το υπολογίζω κι εγώ, να βγάλω καμία φωτό κλπ, δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σοβαρά. Θα πάρω ένα και ο,τι βγει!

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Πιο εύκολα θα σπάσεις αυτό παρά το dji.Το dji ακόμα και το πιο φτηνό(tello)είναι πολύ πιο εύκολο και σταθερό απ' ότι αυτά τα φτηνά.Δωστε κάτι πάρα πάνω για να μπορεσετε να μάθετε να πετάτε drone καλά.Με αυτά τα φτηνά δε θα καταφέρετε τίποτα πλην του να σας σπάσουν τα νεύρα και να απογοητευθειτε.

• Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, kajwbtfe said:

Πιο εύκολα θα σπάσεις αυτό παρά το dji.Το dji ακόμα και το πιο φτηνό(tello)είναι πολύ πιο εύκολο και σταθερό απ' ότι αυτά τα φτηνά.Δωστε κάτι πάρα πάνω για να μπορεσετε να μάθετε να πετάτε drone καλά.Με αυτά τα φτηνά δε θα καταφέρετε τίποτα πλην του να σας σπάσουν τα νεύρα και να απογοητευθειτε.

το επόμενο βήμα :)

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά παίζουν εδώ και πολλούς μήνες τα welcome deals στο AliExpress με 0.96€ σε πολλά προϊόντα ή μεγάλη έκπτωση σε άλλα για την πρώτη παραγγελία. Λογικά το κάνανε για να ανταγωνιστούν το temu που έκανε παρόμοιες προσφορές για νέα accounts. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...