TSELIOSTHEBEST Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 20 minutes ago, eidikos33 said: φτιαχνω καινουργιο λογαριασμο για να αγορασω κατι με 0,96 σαν new member αλλα μου απορριπτει την πληρωμη λογω μαλλον οτι βλεπει οτι εχω απο το ιδιο δικτυο η την ιδια συσκευη πραγματοποιησει ξανα λογαριασμο, τι μπορω να κανω? Καλημέρα φίλε. Έχω κάνει τουλάχιστον 8 αγορές με temp email από εδώ https://temp-mail.org/. Ποτέ κανένα θέμα. Όλες οι αγορές με το ίδιο κινητό και κάρτα. 1 2
eidikos33 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, TSELIOSTHEBEST είπε Καλημέρα φίλε. Έχω κάνει τουλάχιστον 8 αγορές με temp email από εδώ https://temp-mail.org/. Ποτέ κανένα θέμα. Όλες οι αγορές με το ίδιο κινητό και κάρτα. δηλαδη τι κανω σε αυτο το σαιτ που εστειλες? μηπως βλεπουν την διευθυνση η τα στοιχεια του αγοραστη? σε ευχαριστω, 57 λεπτά πριν, TSELIOSTHEBEST είπε Καλημέρα φίλε. Έχω κάνει τουλάχιστον 8 αγορές με temp email από εδώ https://temp-mail.org/. Ποτέ κανένα θέμα. Όλες οι αγορές με το ίδιο κινητό και κάρτα. εφτιαξα λογαριασμο στο alie με temp mail και μου τον μπλοκαρε αμεσα 1
TSELIOSTHEBEST Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 12 hours ago, eidikos33 said: δηλαδη τι κανω σε αυτο το σαιτ που εστειλες? μηπως βλεπουν την διευθυνση η τα στοιχεια του αγοραστη? σε ευχαριστω, εφτιαξα λογαριασμο στο alie με temp mail και μου τον μπλοκαρε αμεσα Τι να σου πω δεν ξερω. Τοσες αγορες ποτε κανενα θεμα. Με ιδιο κινητο, διευθυνση και καρτα. Η καρτα οχι Revolut αλλα Πειραιως, δεν ξερω αν παιζει ρολο. 1
eidikos33 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, TSELIOSTHEBEST είπε Τι να σου πω δεν ξερω. Τοσες αγορες ποτε κανενα θεμα. Με ιδιο κινητο, διευθυνση και καρτα. Η καρτα οχι Revolut αλλα Πειραιως, δεν ξερω αν παιζει ρολο. Με άλλον λογαριασμό που έφτιαξα προχώρησε κανονικά, αν κάνω refresh δεν μου βγάζει νέο email όμως στην σελίδα που έστειλες, τι πρέπει να κάνω;
s2117 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Τα ηχεία πώς καταφέρατε να τα κάνετε stereo σε pairing mode ?
ChrisN.S. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, s2117 είπε Τα ηχεία πώς καταφέρατε να τα κάνετε stereo σε pairing mode ? κρατάς το ένα στο αριστερό σου αυτί και το άλλο στο δεξί. 4
kosmasdel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, s2117 said: Τα ηχεία πώς καταφέρατε να τα κάνετε stereo σε pairing mode ? Ανοίγεις και τα 2 και μετά στο ένα πατάς το play 2 φορές και συνδέονται μεταξύ τους μετά. Να έχεις κλειστό το bluetooth στο κινητό How to Pair Lenovo Thinkplus K3 Pro Stereo (2 Speakers): Long press the ON button on both speakers simultaneously Then press the play button 2 times on one of the speakers (to start pairing) On the main speaker the notification LED will flash blue. while on the second speaker the notification LED will be blue continuously (standby) Connect the speakers by activating bluetooth on the device to be connected NOTE: If you want to unpair, press the play button twice on the main speaker. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από kosmasdel 1
VRaCh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αν κάποιος έχασε-χάλασε το drone του και δεν χρειάζεται το βαλιτσάκι του, θα το ήθελα (με δικά μου έξοδα εννοείτε) καθώς σήμερα που βγήκα με τα παιδιά μου να το πετάξουμε σε αλάνα κάπου το έχασα. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα