iml Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, jimwalker είπε Καλημερα σε ολους.Παρατηρησα οτι δεν μου εμφανιζει την αγορα πετρελαιου στις διασταυρωμενες αγορες,αν και εχει γινει απο τον Νοεμβρη.Υπαρχει οντως τοση καθυστερηση η μηπως εχουν σταλει λαθος στοιχεια απο τον πρατηριουχο? Μεγάλη καθυστέρηση. Και σε εμένα δεν έχει φανεί (από αρχές Νοέμβρη). Από ααδε ήταν καθησυχαστικοί. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από iml 1
gogkroj Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου στο λογαριασμο καταθεσεων ειδα επιδομα πετρελαίου ταδε ποσο .Εγω ομως ειχα κανει αιτηση για επιδομα θερμανσης ειναι σωστο ή θα πρεπει να το ψαξω?
diimitris12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Σε περίπτωση που έχουμε κάνει την αίτηση για μια διεύθυνση και κατά τη διάρκεια του χειμώνα αλλάξουμε σπίτι, τι γίνεται με το επίδομα και τα παραστατικά; (φυσικό αέριο και στα 2 σπίτια, στο αρχικό αυτόνομη θέρμανση στη πολυκατοικία - aka κοινόχρηστα, και στο καινούριο ατομικός λέβητας στο μπαλκόνι)
ekrepali Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 21 hours ago, diimitris12 said: Σε περίπτωση που έχουμε κάνει την αίτηση για μια διεύθυνση και κατά τη διάρκεια του χειμώνα αλλάξουμε σπίτι, τι γίνεται με το επίδομα και τα παραστατικά; (φυσικό αέριο και στα 2 σπίτια, στο αρχικό αυτόνομη θέρμανση στη πολυκατοικία - aka κοινόχρηστα, και στο καινούριο ατομικός λέβητας στο μπαλκόνι) Σου απάντησα εδώ. 1
Dogtor21 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Καλησπέρα. Βάζουμε μόνο εκκαθαριστικους λογαριασμούς ή και έναντι??
toyo73 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Bρε μαγκες ακομη να μου εμφανισει την αγορα πετρελαιου στο My θερμανση.Πηγα και στον λογιστη του πετρελαια και τα εκανε ολα σωστα.Τι γινεται φετος ωρε.Λετε να παμε κανενα κουβα.
zourman1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Σήμερα παραπονομουν και εγώ στην εταιρία που έβαλα πετρέλαιο εάν έχουν στείλει τα παραστατικά... Βλέπω μεγάλο κουβα φέτος...
GreekMonkey Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Έχω έναν λογαριασμό αερίου που τον έκανα διακανονισμό δόσεων. Θέλω να ρωτήσω, μπορώ να τον δηλώσω; Ή πρέπει να εξοφληθεί πρώτα; Γενικά οι λογαριασμοί πρέπει να είναι πληρωμένοι για να τους δηλώνω στο σύστημα ή όχι;
toyo73 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 18/3/2025 στις 8:29 ΜΜ, zourman1981 είπε Σήμερα παραπονομουν και εγώ στην εταιρία που έβαλα πετρέλαιο εάν έχουν στείλει τα παραστατικά... Βλέπω μεγάλο κουβα φέτος... Δεν φαινονται και σε εσενα; Προκαταβολη πηρες;
btcminer22 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Πουθενά να γίνει διασταύρωση αγορών μόνο η προκαταβολή εμφανίζεται δεν θα πάμε μόνο κουβά άλλα θα μας ζητήσουν και να τους πληρώσουμε στο τέλος.
iml Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2025 στις 8:04 ΜΜ, toyo73 είπε Δεν φαινονται και σε εσενα; Προκαταβολη πηρες; 1 ώρα πριν, btcminer22 είπε Πουθενά να γίνει διασταύρωση αγορών μόνο η προκαταβολή εμφανίζεται δεν θα πάμε μόνο κουβά άλλα θα μας ζητήσουν και να τους πληρώσουμε στο τέλος. Μόνο προκαταβολή ένα μέρος. Ακόμα περιμένουμε τη διασταύρωση και εδώ. Φαίνεται να είναι γενικό το θέμα Επεξ/σία 11 Απριλίου από iml
btcminer22 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Μόνον την προκαταβολή πήρα τους έστειλα και τα παραστατικά αγοράς που ανέβασε ο πρατηριούχος στην πλατφόρμα Ηφαιστος μου απάντησαν ότι θα γίνει έλεγχος σύντομα οψόμεθα.
mike15 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου παιδια ,το λεμε απο την αρχη της εποχης.φετος δινεται μονο η προκαταβολη και τα υπολοιπα τελος απριλιου με μαιο ,το ποσα θα δοθουν ειχαν πει θα εξαρτηθει απο την θερμοκρασια που επικρατησε στην καθε περιοχη,αναλογα τον συντελεστη δλδ θερμοκρασιας ,τοσα υπολοιπο θα δοθουν.τωρα πως θα γινει αυτο,αντε να δουμε.μπορει να τα δωσουν ολα οσα δικαιουμαστε, μπορει λιγοτερα.μπορει απλως να βρηκαν δικαιολογια να δουν ποσα τους περισευουν φετος γιατι θα ειναι μικροτερο το συνολικο ποσο επιδοματος..εγω καταλαβα οτι μπορει να μην δωσουν και τιποτα,ετσι οπως το θετουν.
janus5555 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Έκανα και γω έλεγχο μετά απ' αυτά που είδα εδώ και όντως ούτε σε εμένα φαίνονται τα παραστατικά από τον πρατηριούχο πετρελαίου. Τον πήρα τηλέφωνο και είπε ότι τα έχει στείλει, πραγματικά θα βγούμε να χρωστάμε στο τέλος!
toyo73 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 1 ώρα πριν, janus5555 είπε Έκανα και γω έλεγχο μετά απ' αυτά που είδα εδώ και όντως ούτε σε εμένα φαίνονται τα παραστατικά από τον πρατηριούχο πετρελαίου. Τον πήρα τηλέφωνο και είπε ότι τα έχει στείλει, πραγματικά θα βγούμε να χρωστάμε στο τέλος! Μαλλον ειναι γενικο το θεμα.Με τον προμηθευτη μου συνεργαζομαι πανω απο 20 χρονια χωρις ποτε θεμα.Μαλιστα πηγα και στον λογιστη του και μου εδειξε την πλατφορμα που περναει το τιμολογια για την επιδιτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα