Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω ήχομπαρα τώρα που πλησιάζει BF για το σαλόνι . Χρήση overall (ταινίες σειρές αθλητικά μουσική ) σύνδεση στο eARC .  Κοιτάω προς JBL bar 500 η κάποια Samsung 700 η 800 . Κάθε άλλη πρόταση δεκτή 

Δημοσ.

Θα προτεινα JBL, μονο και μόνο για τα subwoofer που έχει. 

Γενικά η JBL από Bar 500 και πανω δίνει 10" Ασυρματο  Sub, κάτι που οι άλλες εταιρίες δεν εχουν. Επίσης έχει και surround speakers ασύρματα σε κάποια dolby atmos μοντελα που σημαίνει ότι δεν μπλέκεις με καλώδια. 

Θα προτεινα JBL bar 800 ότι ποιο VFM αυτην την περιοδο. 

Δημοσ.

Καλημέρα, η JBL bar 800 έχει πόσο λειτουργική είναι με τηλεοράσεις Samsung;

Έχω μία Sony και δεν υποστηρίζεται καλά από την Samsung TV, πχ δέχεται μόνο Dolby που κρατάει υπερβολικά χαμηλά τις φωνές και υπερβολικά δυνατά τους ήχους. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
On 22/11/2024 at 00:30, X1onath said:

Θα προτεινα JBL, μονο και μόνο για τα subwoofer που έχει. 

Γενικά η JBL από Bar 500 και πανω δίνει 10" Ασυρματο  Sub, κάτι που οι άλλες εταιρίες δεν εχουν. Επίσης έχει και surround speakers ασύρματα σε κάποια dolby atmos μοντελα που σημαίνει ότι δεν μπλέκεις με καλώδια. 

Θα προτεινα JBL bar 800 ότι ποιο VFM αυτην την περιοδο. 

Εντάξει δεν νομίζω να μην με καλύψει το μπάσο της Samsung έχει τώρα προσφορά την q800D στα 499 και παίρνει καλές κριτικές στο rtings για all over use που την θέλω επίσης παίρνει και έξτρα πίσω ηχεία για μελλοντική αγορά δεν θέλω να φτάσω το μπατζετ στην τιμή της jbl 800 που όντως όμως αξίζει σε αυτά τα λεφτά .

Δημοσ.

Ναι οκ οτι θελεις. Απλά έχω ακουσει ότι για Χριστουγεννα η jbl 800 θα πεσει και άλλο.επισης εάν είναι να βάλεις και περιφεριακα με επιπλέον χρήματα για την samsung θα ξεπεράσει τα 659...και θα έχεις ποιο αδυνατο μηχάνημα. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...