Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ γιατί δεν ξέρω τη διαδικασία και σκέφτηκα μήπως κάποιος ξέρει. Το θέμα αφορά το θείο μου και θα επικοινωνήσει από Δευτέρα με κάποιον δικηγόρο όμως μας έχει δημιουργηθεί η εξής απορία.

Εδώ και κάποιες μέρες έχει δημιουργηθεί μια διαφωνία με τον "ενοικιαστή" του διπλανού αγροτεμαχίου ( με ελιές). Ήταν πρώτα ενοικιαστής και τώρα αναφέρει πως είναι και ο ιδιοκτήτης παρόλα αυτά στο κτηματολόγιο δεν φαίνεται οτι αυτός είναι ο ιδιοκτήτης, για την ακρίβεια δεν φαίνεται οτι κάποιος είναι ιδιοκτήτης του διπλανού αγροτεμαχίο.

Η ερώτησή μου είναι γιατί δεν φαίνεται;

Ευχαριστώ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Δημοσ.

Γιατί δε το έχει δηλώσει κάποιος κτηματολόγιο. Είναι δεν είναι ιδιοκτήτης αν δε το δηλώσει δεν αντλείται από κάπου αυτόματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή πρόσφατα έτυχε και χρειάστηκε να μπει στο κτηματολόγιο δικηγόρος για να βρούμε τι γίνεται με το ιδιοκτησιακό οικίας που έχουμε μεσοτοιχια. 

Αν δεν τον βλέπεις κτηματολόγιο σημαίνει ότι δεν το έχει δηλώσει. Έτσι όπως μου τα λες μπορεί να είναι και καταπατητης. 

Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να φαίνεται ιδιοκτήτης αλλά να μην μπορείτε να τον βρείτε πουθενά, είτε πέθανε είτε έχει φύγει εξωτερικό. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
16 ώρες πριν, belovedvanilla είπε

Καλησπέρα!

Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ γιατί δεν ξέρω τη διαδικασία και σκέφτηκα μήπως κάποιος ξέρει. Το θέμα αφορά το θείο μου και θα επικοινωνήσει από Δευτέρα με κάποιον δικηγόρο όμως μας έχει δημιουργηθεί η εξής απορία.

Εδώ και κάποιες μέρες έχει δημιουργηθεί μια διαφωνία με τον "ενοικιαστή" του διπλανού αγροτεμαχίου ( με ελιές). Ήταν πρώτα ενοικιαστής και τώρα αναφέρει πως είναι και ο ιδιοκτήτης παρόλα αυτά στο κτηματολόγιο δεν φαίνεται οτι αυτός είναι ο ιδιοκτήτης, για την ακρίβεια δεν φαίνεται οτι κάποιος είναι ιδιοκτήτης του διπλανού αγροτεμαχίο.

Η ερώτησή μου είναι γιατί δεν φαίνεται;

Ευχαριστώ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Προφανώς δε το έχει δηλώσει στο κτηματολόγιο .

Εσύ εάν έχεις συμβόλαια και τοπογραφικό διάγραμμα με συντεταγμένες, δε έχεις θέμα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...