osfp1978 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, filipprin είπε Ε και.................Με σαμσουνγ δηλαδη δεν εχουν προβληματα?????Ξεχνας τα δικα τής τα χαΐρια μου φαίνεται. Οχι....ειμαι παθων απο την σαμσουγκ. Ολοι εχουν τα θεματακια τους.Ακομη και apple. Εμεις λεμε οτι η επιλογη ενος χιαομι ειναι λαχειο,επειδη εχουν ακουστει και γραφτει πολλα για το "miui/hyper".Σαφως υπαρχουν κι αυτοι που εχουν βολευτει. Αναλογικα παντως τα περισσοτερα παραπονα προερχονται απο εκει. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από osfp1978 1
kp1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Brashida είπε Τα μάτια μου τα έβγαλα αφού είδα το σχόλιο σου ομολογώ...Με συγκρίνεις αυτό με το Samsung σαν all around κινητό?(Fact Δεν έχω καμία κακία για την Samsung απλά λίγο 🤏 εκμεταλλεύεται 🤏τόσο δα...επισης δεν είχα κάνει ενημέρωση την εφαρμογή γι'αυτό όλα καλά πλέον...το κινητό είναι κορυφή...δεν χρειάζεται να πω κάτι πέρα από 12 GB ram και dimensity 8300 ultra 🔥όλα αυτά 260 😉 Το συγκεκριμένο κινητό είναι κορυφη και το καλύτερο έως 400€... Επίσης το πρόβλημα φτιάχτηκε Το λογισμικό της Xiaomi είναι τέλειο εύκολο και με πολλές δυνατότητες και αρκετά δημοφιλές...η μπαταρία κρατάει περισσότερο γιατί μόνο μια καλή μπαταρία έχει το συγκεκριμένο και κάμερα από όλα τα άλλα υστερεί σε επιδόσεις διαχείριση κ.λπ Σε μπαταρία και διαχείριση δεν υστερεί το fusion δες όσα συγκριτικά θες και σε κάμερα επίσης καλυτερο.. Σε επεξεργαστη σίγουρα χειρότερο το fusion αλλά εκτός αυτου που άλλου υπερτερεί το poco? (Ίδια ραμ, Ρομ) Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από kp1
Brashida Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 4 hours ago, osfp1978 said: Ανεβηκε το κασερι; Για 300 ευρωπουλα μιλουσες πριν. Κραταω μονο οτι παρουσιαστηκε θεμα στις πρωτες 10 μερες χρησης και μπηκες στο ινσομνια για συμβουλες..Τιποτα αλλο. Γιατί κακό είναι που μπήκα στο insomnia να πάρω μια δεύτερη γνώμη από κάποιον που ξέρει?? Το κασέρι ανεβαίνει πάντα..εγώ όμως ακόμη περιμένω να μου πεις καλύτερο τηλέφωνο σε αυτήν την τιμή 😉 1 hour ago, kp1 said: Σε μπαταρία και διαχείριση δεν υστερεί το fusion δες όσα συγκριτικά θες και σε κάμερα επίσης καλυτερο.. Σε επεξεργαστη σίγουρα χειρότερο το fusion αλλά εκτός αυτου που άλλου υπερτερεί το poco? (Ίδια ραμ, Ρομ) Υστερεί στο ότι είναι μοτορολα.αυτο φτάνει..Δεν είναι μόνο η κάμερα σε ένα τηλέφωνο πάντως..εγώ μιλάω για all around αν με ενδιέφερε η κάμερα θα αγοράζα το συγκεκριμένο σε αυτην την τιμή On 17/11/2024 at 18:45, Donalhioy said: ζητησε καλυτερο... και αυτο δεν ειναι ουτε καλυτερο ουτε στην περιοχη των 260 ευρω Βρες μου λοιπόν μέχρι 300 (για να μην πω 400 καλύτερο από αυτό..all around έτσι? Όχι μόνο κάμερα 😉
Λύση osfp1978 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, Brashida είπε Γιατί κακό είναι που μπήκα στο insomnia να πάρω μια δεύτερη γνώμη από κάποιον που ξέρει?? Το κασέρι ανεβαίνει πάντα..εγώ όμως ακόμη περιμένω να μου πεις καλύτερο τηλέφωνο σε αυτήν την τιμή 😉 Υστερεί στο ότι είναι μοτορολα.αυτο φτάνει..Δεν είναι μόνο η κάμερα σε ένα τηλέφωνο πάντως..εγώ μιλάω για all around αν με ενδιέφερε η κάμερα θα αγοράζα το συγκεκριμένο σε αυτην την τιμή Βρες μου λοιπόν μέχρι 300 (για να μην πω 400 καλύτερο από αυτό..all around έτσι? Όχι μόνο κάμερα 😉 Γιατι αγανακτεις φιλε μου; Γιατι σου βρηκαμε δυο επιλογες που ειναι ισαξιες με την δικη σου; Τι παει να πει ειναι Μοτορολα; Εχεις καποια κακη εμπειρια απο την εταιρεια; Καλο θα ηταν να μην επιβαλουμε την επιλογη μας με αυτον τον τροπο.Ολες οι εταιρειες εχουν συν και πλην.Ολες ομως.Ακομη και τα Φερραρι καπου χωλενουν. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Αφού λύθηκε το πρόβλημα, ολα καλα. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις