Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου τώρα τελευταία (Xiaomi Poco X6 Pro).. οχι συνέχεια αλλά κάποιες φορές buggαρει και εκεί πχ που ειμαι σε μια σελίδα στο Facebook με γυρνάει πίσω αρχική ή πχ όταν σκρολαρω βλέποντας άτομα από το λίστα  προφίλ μ στο Instagram όταν πατάω πίσω να γυρίσω με κάνει Respawn στην αρχή και όχι από εκεί που σταμάτησα... μήπως έχει σχέση με hacking ρωτάω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Brashida είπε

Καλησπέρα.. έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου τώρα τελευταία (Xiaomi Poco X6 Pro).. οχι συνέχεια αλλά κάποιες φορές buggαρει και εκεί πχ που ειμαι σε μια σελίδα στο Facebook με γυρνάει πίσω αρχική ή πχ όταν σκρολαρω βλέποντας άτομα από το λίστα  προφίλ μ στο Instagram όταν πατάω πίσω να γυρίσω με κάνει Respawn στην αρχή και όχι από εκεί που σταμάτησα... μήπως έχει σχέση με hacking ρωτάω?

Δεν έχει σχέση με hacking. Έχει σχέση με το ότι έχεις xiaomi κινητό.

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, koutsis said:

Δεν έχει σχέση με hacking. Έχει σχέση με το ότι έχεις xiaomi κινητό.

Βρες μου καλύτερο κινητό αυτήν την στιγμή από το συγκεκριμένο που είναι all around σε αυτήν την τιμή (αγοράστηκε 260 από ίντερνετ πρίν 10 μέρες)... Επίσης το πρόβλημα το έλυσα σε ούτε μισή ώρα γιατί επικοινωνήσα με την Xiaomi... Σειρα σου τώρα θα περιμένω να μου βρεις (δεκτό αν έχει και 3 κατοσταρικα😘🙆

1 minute ago, Brashida said:

😘🙆

1 minute ago, Brashida said:

😘🙆

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Brashida είπε

Βρες μου καλύτερο κινητό αυτήν την στιγμή από το συγκεκριμένο που είναι all around σε αυτήν την τιμή (αγοράστηκε 260 από ίντερνετ πρίν 10 μέρες)... Επίσης το πρόβλημα το έλυσα σε ούτε μισή ώρα γιατί επικοινωνήσα με την Xiaomi... Σειρα σου τώρα θα περιμένω να μου βρεις (δεκτό αν έχει και 3 κατοσταρικα😘🙆

Μονος σου εβγαλες τα ματια σου.....Σκεψου οτι σου εβγαλε προβλημα σε 10 μερες,φαντασου τι θα βγαλει εαν το κρατησεις κι αλλο......

Αρα τι να το κανεις το top spec (γιατι οντως εχει καλα χαρακτηριστικα) οταν καθε τρεις και λιγο εχεις προβληματα και τρεχεις να επικοινωνεις με ινσομνια,infoquest και αλλα....

Η καλυτερη εναλακτικη στα 300 ευρω λεγεται σαμσουγκ Α55....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, osfp1978 είπε

Η καλυτερη εναλακτικη στα 300 ευρω λεγεται σαμσουγκ Α55....

ζητησε καλυτερο...

1 ώρα πριν, Brashida είπε

Βρες μου καλύτερο κινητό αυτήν την στιγμή από το συγκεκριμένο

και αυτο δεν ειναι ουτε καλυτερο ουτε στην περιοχη των 260 ευρω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Brashida είπε

Χωρίς hate καλυτερο σε λογισμικο, διάρκεια μπαταρίας και κάμερας και έχει και φόρτιστη μέσα motorola edge 50 fusion βέβαια υστερεί σε επεξεργαστη αλλά στα όλα πολυ καλυτερο.. 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Donalhioy είπε

ζητησε καλυτερο...

και αυτο δεν ειναι ουτε καλυτερο ουτε στην περιοχη των 260 ευρω

Ειναι +20€....Ε και;  

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kp1 είπε

Χωρίς hate καλυτερο σε λογισμικο, διάρκεια μπαταρίας και κάμερας και έχει και φόρτιστη μέσα motorola edge 50 fusion βέβαια υστερεί σε επεξεργαστη αλλά στα όλα πολυ καλυτερο.. 

Η διαφορά στον επεξεργαστή δε θα φανεί λόγω κακού os της Xiaomi.Ακόμα και σε gaming με τις θερμοκρασίες που ανεβάζουν τα Xiaomi τρως throttle στο τέταρτο.Και στο λέω γιατί πέρασα και από poco και από τη σειρά Τ με πολύ gaming(Diablo Immortal,CoD mobile,New State Mobile).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RazielKvlt είπε

Η διαφορά στον επεξεργαστή δε θα φανεί λόγω κακού os της Xiaomi.Ακόμα και σε gaming με τις θερμοκρασίες που ανεβάζουν τα Xiaomi τρως throttle στο τέταρτο.Και στο λέω γιατί πέρασα και από poco και από τη σειρά Τ με πολύ gaming(Diablo Immortal,CoD mobile,New State Mobile).

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω το Poco X6 Pro με τον 8300 Ultra και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με θερμοκρασίες κλπ...Δεν ξέρω,έχω λιγότερες απαιτήσεις;Έτυχε;Τι να πω..Μόνη παραχώρηση που έχω κάνει λόγω επεξεργαστή είναι ότι έχω χάσει λίγο στην αυτονομία. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George6633 είπε

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω το Poco X6 Pro με τον 8300 Ultra και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με θερμοκρασίες κλπ...Δεν ξέρω,έχω λιγότερες απαιτήσεις;Έτυχε;Τι να πω..Μόνη παραχώρηση που έχω κάνει λόγω επεξεργαστή είναι ότι έχω χάσει λίγο στην αυτονομία. 

Σε αυτονομία σίγουρα και σε κάμερες σε συγκριση με edge 50 fusion και σε λειτουργικό ενημερώσεις.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kp1 είπε

Σε αυτονομία σίγουρα και σε κάμερες σε συγκριση με edge 50 fusion και σε λειτουργικό ενημερώσεις.. 

Δεν φημίζονται πάντως τα Motorola για τις ενημερώσεις σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι λόγος αγοράς.Ισως σε κάμερα και αυτονομία να έχεις δίκιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...