seithan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, grouspen said: Πάλι άργησα γ@μ$ το σπίτι μου ( το ίδιο και με την 4070 super σε αντίστοιχο θέμα ) Την βάζει 699 στο καλάθι Spoiler
Jumaru7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, grouspen είπε Πάλι άργησα γ@μ$ το σπίτι μου ( το ίδιο και με την 4070 super σε αντίστοιχο θέμα ) Την βάζει 699 στο καλάθι Μα κ αυτοί δεν αφήνουν την προσφορά για λίγες μέρες..... Λίγες ώρες την έχουν μόνο...
benign Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, Jumaru7 said: Μα κ αυτοί δεν αφήνουν την προσφορά για λίγες μέρες..... Λίγες ώρες την έχουν μόνο... Τρεις ωρες νομιζω την αφηνουν μονο. Πρεπει κανεις να ελεγχει καθε λιγο τα emails απο Πλαισιο,καποιο απο τα οποια θα τον ενημερωσει για την προσφορα και να δρασει γρηγορα,γιατι ακομη και αν παραγγειλει εντος χρονου,αν ειναι προς το τελος,μπορει να εχει τελειωσει το στοκ.
LouCi4er Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, the_call_of_fir είπε Να ρωτήσω αν θα έχω θέμα πριν την πατήσω.... CPU:2600X Δεν ξερω αν την πηρες ηδη αλλα στα περισσοτερα παιχνιδια θα εχεις αρκετο μπουκαλι,ακομα και σε 2Κ.
Jumaru7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, benign είπε Τρεις ωρες νομιζω την αφηνουν μονο. Πρεπει κανεις να ελεγχει καθε λιγο τα emails απο Πλαισιο,καποιο απο τα οποια θα τον ενημερωσει για την προσφορα και να δρασει γρηγορα,γιατι ακομη και αν παραγγειλει εντος χρονου,αν ειναι προς το τελος,μπορει να εχει τελειωσει το στοκ. Την 1η φορά είχαν βάλει αντίστροφη μέτρηση για 3 ώρες(21:00-00:00). Τώρα δεν έγραψαν τίποτα
gbouros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Με τον απλό ryzen 2600 είχα μπουκάλι με την 6600xt. Φαντάζομαι ότι με την 7800xt θα έχεις τεράστιο bottleneck.
NoiSy MaN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, the_call_of_fir είπε Να ρωτήσω αν θα έχω θέμα πριν την πατήσω.... CPU:2600X Θα έχεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έκανες κακώς που την πήρες. Μόλις μπορέσεις βάλε εναν 5700X3D 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα