Προς το περιεχόμενο

Territory[Netflix,2024]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Territory-poster.jpg

https://www.imdb.com/title/tt28703559

Δικη μου κριτικη

Ακομα μια φρεσκια σειρα σε μορφη mini series 6 επεισοδιων οπου εχουμε ακομα ενα παιχνιδι εξουσιας. Αυτη τη φορα πανω σε μια τεραστια εκταση στην Αυστραλια οπου ανεκαθεν κυριαρχουσαν η οικογενεια Lawson με τις τεραστιες φαρμες βοοειδων που εχουν και μετα απο ενα θλιβερο συμβαν θα ξεκινησει ο αγωνας για το ποιος θα αναλαβει τα ηνια της περιουσιας. Η σειρα θυμιζει western στη σημερινη εποχη εχει τις δυνατες στιγμες της γενικα γινονται πραγματακια για να σε κρατησει απλα μεχρι εκει. Η θεαρα Anna Torv σε πρωταγωνιστικο ρολο μαζι με Michael Dorman/Sam Corlett/Robert Taylor/Jay Ryan ενορχηστρωνουν ενα πολυ αξιολογο καστ και ειναι απο τα μεγαλα θετικα της σειρας. Εξαιτιας των λιγων επεισοδιων εχουμε μεγαλα χρονικα αλματα κατι που ξενιζει αλλα επιβαλλεται μιας και δεν υπαρχει ο χρονος για να κυλησει πιο ομαλα. Καθε επεισοδιο τελειωνει με cliffhanger σε καθε επεισοδιο θα γινει κατι μεγαλο κανενα παραπονο απο τη δραση και τα πισωπλατα μαχαιρωματα που συμβαινουν. Δεν λειπουν και καποια πανοραμικα πλανα της ιδιας της φυσης που διαδραματιζεται η ιστορια γενικα μια τιμια προσπαθεια πανω σε αυτο το ιδιαιτερο genre και οπως παντα τα παιχνιδια εξουσιας παντα ιντριγκαρουν και εχουν χαμενους και κερδισμενους. Δεν εχει ανακοινωθει δευτερη σεζον αλλα οπως κλεινει για μενα δεν υπαρχει περιπτωση να μην δουμε συνεχεια αλλα Netflix ειναι αυτο οτι θελει κανει. Αξιζει μια ευκαιρια και ας μην εχει την ψυχη που χρειαζεται για να γινει κατι μεγαλο παραμενει κατι τιμιο. 7.6/10

Επισημο Τrailer

Δημοσ.

μου αρεσουν πολυ τα neo western αλλα αυτο δε μου αρεσε ιδιαίτερα, το βρηκα πάρα πολύ πεζό. ολα ψιλοαναμενόμενα 

Spoiler

πλην τον θάνατο της μικρής κόρης

και οχι με καποια ιδιαιτερη καλη ερμηνεια ή σεναριακη συνοχη. Succession & Yellowstone στην Αυστραλια θελει να ειναι αλλα νομιζω σηκωνει ακομα πολυ βελτιωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...