SuperLuigis Δημοσ. Κυριακή στις 04:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:26 μμ Κακιστη επιλογη αν επαληθευθεί. Δεν ειχαν τι εκανε στην dark phoenix?
White__Dragon Δημοσ. Κυριακή στις 04:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:28 μμ 20 hours ago, polaki said: Εντάξει πάλι καλά που δεν είναι μαύρη με ξυρισμένο κεφάλι. Γλίτωσε, προς το παρόν. Γιατί, έχεις κάποιο πρόβλημα με τους μαύρους; Αν εξέπεμπε την επιβλητική προσωπικότητα της Λάρας πολύ καλύτερη θα ήταν από αυτή που πάνε να επιλέξουν. 4
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. Κυριακή στις 04:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:33 μμ Στα X-Men Αποκάλυψ και Dark Phoenix και η πιο ατάλαντη ηθοποιός καλύτερα θα έπαιζε απ' την κα Σόφι Τέρνερ... ας βρούν κάποια που να μπορεί να υποστηρίξει τον ρόλο
polaki Δημοσ. Κυριακή στις 04:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:38 μμ 8 minutes ago, White__Dragon said: Γιατί, έχεις κάποιο πρόβλημα με τους μαύρους; Αν εξέπεμπε την επιβλητική προσωπικότητα της Λάρας πολύ καλύτερη θα ήταν από αυτή που πάνε να επιλέξουν. Α βρέθηκε ένας. Είπα και εγώ, δε θα βρεθεί; Έλα, άδειασε μας τη γωνιά τώρα. Όταν κάνουν σειρά με τον Ομπάμα και βάλουν λευκό να παίξει, μη χαθείς ε. 6 1
gordonas Δημοσ. Κυριακή στις 05:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:32 μμ 52 λεπτά πριν, polaki είπε Α βρέθηκε ένας. Είπα και εγώ, δε θα βρεθεί; Έλα, άδειασε μας τη γωνιά τώρα. Όταν κάνουν σειρά με τον Ομπάμα και βάλουν λευκό να παίξει, μη χαθείς ε. Όταν (ξανά)κάνουν σειρά για τον Τζόρνταν να βάλουν τον Διαμαντίδη. Για Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ να βάλουν τον Πρέκα. 4
White__Dragon Δημοσ. Κυριακή στις 05:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:40 μμ (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, gordonas said: Όταν (ξανά)κάνουν σειρά για τον Τζόρνταν να βάλουν τον Διαμαντίδη. Για Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ να βάλουν τον Πρέκα. Απλώς λέω ότι απ' το να βρουν την πιο αταίριαστη προσωπικότητα που μπορούν καλύτερα να βρουν αταίριαστη εμφάνιση· τουλάχιστον με ένα deep fake ΑΙ app διορθώνεται. Επεξ/σία Κυριακή στις 05:42 μμ από White__Dragon 1
Mhlogiatros Δημοσ. Κυριακή στις 05:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:48 μμ Μλκιες, γιατι βαλε μαυρη και make it guy δε πουλαει αλλο ολοι το εχουν πια βαρεθει - και οι ιδιοι
valkon Δημοσ. Κυριακή στις 06:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:28 μμ Δεν μου αρέσει καθόλου σαν ηθοποιός, game of thrones δεν έχω δει ποτέ αλλά σε οποιαδήποτε άλλη ταινία την πέτυχα δεν μπορούσα να την βλέπω.
lost2 Δημοσ. Κυριακή στις 08:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:14 μμ On 16/11/2024 at 19:49, polaki said: Εντάξει πάλι καλά που δεν είναι μαύρη με ξυρισμένο κεφάλι. Γλίτωσε, προς το παρόν. Βγήκε ο τραμπ για αυτό, αν έβγαινε η χάρις κάπως έτσι θα ήταν ή με άφρο μαλλί. 3 hours ago, polaki said: Α βρέθηκε ένας. Είπα και εγώ, δε θα βρεθεί; Έλα, άδειασε μας τη γωνιά τώρα. Όταν κάνουν σειρά με τον Ομπάμα και βάλουν λευκό να παίξει, μη χαθείς ε. Θ α ήθελα να δω τον Σάκα Ζούλου ξανθό ψηλά και γαλανομάτη, εκεί να δεις τι έχει να γίνει μετά. 2
TsironakosMix Δημοσ. Δευτέρα στις 12:25 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:25 πμ 7 hours ago, White__Dragon said: Γιατί, έχεις κάποιο πρόβλημα με τους μαύρους; Αν εξέπεμπε την επιβλητική προσωπικότητα της Λάρας πολύ καλύτερη θα ήταν από αυτή που πάνε να επιλέξουν. Κυριος! Να αλλαξεις το ονομα σου σε Black Dragon. 2
chrisde Δημοσ. Δευτέρα στις 08:41 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:41 πμ (επεξεργασμένο) Όλες αυτές που προτείνετε είναι λίγο μεγάλες πλεον. Για μένα μια είναι η ιδανική υποψήφια: Spoiler Lily James Και κουκΛάρα και αθλητική και με καμπύλες και καλή ηθοποιός. Bonus λες και αυτά δεν είναι αρκετά: είναι και Αγγλίδα (και μοιάζει και στη Λάρα φυσιογνωμικά)... Απορώ πως δεν έχει πάρει ακόμα το ρόλο... Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:56 πμ από chrisde 3
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:51 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:51 πμ (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, polaki είπε Α βρέθηκε ένας. Είπα και εγώ, δε θα βρεθεί; Έλα, άδειασε μας τη γωνιά τώρα. Όταν κάνουν σειρά με τον Ομπάμα και βάλουν λευκό να παίξει, μη χαθείς ε. Κάθεστε και συγκρίνεται πραγματικά πρόσωπα με ένα προϊόν μυθοπλασίας σε αυτό το θέμα; Αν και πολλοί γνώρισαν την Anjelina Jolie με καμπύλες ως lara croft και έτσι έχουν ταυτιστεί με αυτό τον χαρακτήρα και δεν μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στην αλλαγή σίγουρα η ηθοποιός που θα παίξει ένα τέτοιο χαρακτήρα πρωτίστως δεν θα πρέπει να επιλεγεί με αυτά τα κριτήρια γιατί απλώς θα ανεβάσει το budget και θα ρίξει την αξία του υλικού. Πιο συγκεκριμένα αρχικά πρέπει να είναι μια οκ ηθοποιός και να μπορεί να κάνει διάφορα stands όσον αφορά χρήση όπλων, πολεμικές τέχνες, παρκούρ, πράγματα τα οποία και θα βγάλουν πολλούς standmans από την μέση και θα μας δώσουν και καλύτερα κοντινά πλάνα. Τώρα η Turner σαν ηθοποιός ίσως και να μπορεί να το υποστηρίξει υποκριτικά αλλά όσον αφορά το υπόλοιπο κομμάτι δεν έχει δείξει κάτι το ιστορικό της. Atwell ίσως ναι, ταιριάζει κάπως και στον σωματότυπο αλλά δεν θυμάμαι στο κομμάτι των stands να έχω δει κάτι φοβερό. Alba baptista που προτάθηκε αν και κάπως κοντούλα και πάλι χάνει σε αυτά που γνωρίζει ο κόσμος νομίζω ότι μπορεί να το στηρίξει. Συνολικά όμως για μένα θα μπορούσε να στηρίξει το project η Gal Gadot. Τικάρει όλα τα κουτάκια, απ' το κομμάτι της εμφάνισης, της υποκριτικής και αυτό των stands. Φυσικά τέτοιοι ηθοποιοί δύσκολα παίζουν σε σειρές οπότε το πιο πιθανών αντίστοιχη ηθοποιός τέτοιου βεληνεκούς να ήταν η Adria Arjona. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:15 πμ από manolis940 1
chrisde Δημοσ. Δευτέρα στις 09:00 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:00 πμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, manolis940 είπε Κάθεστε και συγκρίνεται πραγματικά πρόσωπα με ένα προϊόν μυθοπλασίας σε αυτό το θέμα; Γενικά μιλώντας ακόμα και στα "προιοντα" μυθοπλασίας πρέπει να σεβόμαστε το original source έτσι όπως προήλθε από τον δημιουργό του συν κάποιο common sense. Η καλύβα του Μπαρμπα Θωμά πχ είναι προϊον μυθοπλασίας. Θα έβαζες τον Μπραντ Πιτ στον ομώνυμο ρόλο επειδή δεν ήταν υπαρκτό πρόσωπο; Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:02 πμ από chrisde 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα