Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 07:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:54 μμ Καποιες προτασεις δικες μου για Lara Croft εννοειται καλυτερες απο τη βυσματικη Turner. Εννοειται ομως θα φαμε στη μαπα την Turner και θα πουμε και 10 τραγουδια Spoiler 4
Mythoplasths Δημοσ. Σάββατο στις 07:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:59 μμ πρωτα απο ΟΛΑ ..βασικα πράγματα ΔΕΝ εχει ..Β@ζο .... παει...και αυτο..
gokuthelegend Δημοσ. Σάββατο στις 08:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:08 μμ (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Thresh είπε Γιατί τα είχε η Alicia Vikander? Υποτίθεται ότι η Lara Croft έχει αθλητικό σώμα, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κάνει τα ακροβατικά της. Νομίζω ότι η Vikander ήταν ότι καλύτερο. Μάλιστα στην τριλογία παιχνιδιών που βγήκε την τελευταία δεκαετία (Tomb Raider, Rise Of The Tomb Raider, Shadow Of The Tomb Raider) την έχουν με αθλητικό σωματότυπο. Τα "προσόντα" που είχε στα παλιά παιχνίδια ίσως να ήταν και λόγω παλιάς τεχνολογίας και έλλειψης πολυγώνων για να κάνουν σωστή αποτύπωση του σώματος. Όσον αφορά την Turner, ίσως θα μπορούσαν να κάνουν και καλύτερη επιλογή. Επεξ/σία Σάββατο στις 08:10 μμ από gokuthelegend 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. Σάββατο στις 08:10 μμ Super Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 08:10 μμ 1 minute ago, gokuthelegend said: Υποτίθεται ότι η Lara Croft έχει αθλητικό σώμα, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κάνει τα ακροβατικά της. Προφανώς δεν εννοούσε αυτά το προσόντα... 1 2
Choutas Δημοσ. Σάββατο στις 08:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:11 μμ Από τα χειρότερα adaptations διαχρονικά. Θα αποτύχει και αυτό ότι το πήρε το Amazon επίσης δεν είναι καλό σημάδι. 2
lexotamilf Δημοσ. Σάββατο στις 08:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:20 μμ 1 ώρα πριν, Drake27 είπε Δύσκολο, δεν έχει τα ανάλογα "προσόντα" για να καλύψει την θέση!!!! 😉😉 Όλα γίνονται, μην ανησυχείς.
Mhlogiatros Δημοσ. Σάββατο στις 08:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:22 μμ (επεξεργασμένο) Φυσικα δε θα ειναι η μονη θα βαλει σιλικονες michelen αλλα τι να πρωτοβαλει η σασα η αγκουρω Επεξ/σία Σάββατο στις 08:30 μμ από Mhlogiatros 3
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 08:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:25 μμ 4 λεπτά πριν, lexotamilf είπε Όλα γίνονται, μην ανησυχείς. Spoiler 1 1
SaiNT_84 Δημοσ. Σάββατο στις 08:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:27 μμ Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
kalmik Δημοσ. Σάββατο στις 08:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:45 μμ Δεν χρειάζονται αντιγνωμίες. Σε λίγο θα γίνονται όλα αυτά με AI video generator υπερυψηλής ευκρίνειας όπως Synthesia, Canva, Veed και πολλά άλλα.
cpc464 Δημοσ. Σάββατο στις 08:49 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:49 μμ Έλεος, έχετε βιάσει ότι ιερό υπήρχε απο την παιδική-εφηβική μου μου ηλικία, αφήστε την την Λάρα να πεθάνει όπως την θυμόμουν, με τριγωνικά πίξελ. 3 3
StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 08:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:51 μμ Ποια; 3 λεπτά πριν, cpc464 είπε Έλεος, έχετε βιάσει ότι ιερό υπήρχε απο την παιδική-εφηβική μου μου ηλικία, αφήστε την την Λάρα να πεθάνει όπως την θυμόμουν, με τριγωνικά πίξελ. Και χαναμε το μυαλο μας τοτε..
Rattlehead Δημοσ. Σάββατο στις 09:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:05 μμ Καλύτερα αυτός για Λαρα Κροφτ ,παρά η συγκεκριμένη 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα