Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιες προτασεις δικες μου για Lara Croft εννοειται καλυτερες απο τη βυσματικη Turner. Εννοειται ομως θα φαμε στη μαπα την Turner και θα πουμε και 10 τραγουδια

Spoiler

MV5-BMj-A1-MDg0-Mzgx-OF5-BMl5-Ban-Bn-Xk-
Screenshot-4.png
Screenshot-5.png

• Like 4
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Thresh είπε

Γιατί τα είχε η Alicia Vikander? 

Υποτίθεται ότι η Lara Croft έχει αθλητικό σώμα, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κάνει τα ακροβατικά της. Νομίζω ότι η Vikander ήταν ότι καλύτερο. Μάλιστα στην τριλογία παιχνιδιών που βγήκε την τελευταία δεκαετία (Tomb Raider, Rise Of The Tomb Raider, Shadow Of The Tomb Raider) την έχουν με αθλητικό σωματότυπο. Τα "προσόντα" που είχε στα παλιά παιχνίδια ίσως να ήταν και λόγω παλιάς τεχνολογίας και έλλειψης πολυγώνων για να κάνουν σωστή αποτύπωση του σώματος. Όσον αφορά την Turner, ίσως θα μπορούσαν να κάνουν και καλύτερη επιλογή.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, gokuthelegend said:

Υποτίθεται ότι η Lara Croft έχει αθλητικό σώμα, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κάνει τα ακροβατικά της.

Προφανώς δεν εννοούσε αυτά το προσόντα...

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Από τα χειρότερα adaptations διαχρονικά. Θα αποτύχει και αυτό ότι το πήρε το Amazon επίσης δεν είναι καλό σημάδι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικα δε θα ειναι η μονη θα βαλει σιλικονες michelen αλλα τι να πρωτοβαλει η σασα η αγκουρω :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 3
Δημοσ.

Δεν χρειάζονται αντιγνωμίες. Σε λίγο θα γίνονται όλα αυτά με AI video generator υπερυψηλής ευκρίνειας όπως Synthesia, Canva, Veed και πολλά άλλα.

Δημοσ.

Έλεος, έχετε βιάσει ότι ιερό υπήρχε απο την παιδική-εφηβική μου μου ηλικία, αφήστε την την Λάρα να πεθάνει όπως την θυμόμουν, με τριγωνικά πίξελ.

FosLtKVXgAEft9n.jpg:large

• Like 3
  • Haha 3
Δημοσ.

Ποια;

3 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Έλεος, έχετε βιάσει ότι ιερό υπήρχε απο την παιδική-εφηβική μου μου ηλικία, αφήστε την την Λάρα να πεθάνει όπως την θυμόμουν, με τριγωνικά πίξελ.

Και χαναμε το μυαλο μας τοτε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...