PhantoM47 Δημοσ. Σάββατο στις 05:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:07 μμ Καλησπέρα, σκέφτομαι καιρό για το : Asus TUF Gaming F17 το οποιο αυτή την στιγμή έχει χαμηλότερη τιμή από το συνηθισμένο (γύρο στα -70 euro) σήμερα όμως βγήκε και μια προσφορά για αυτό εδώ το Lenovo : Lenovo LOQ 16IRH8το οποιο έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και επεξεργαστή για extra 60 euro, το πρόβλημα μου με το συγκεκριμένο είναι το 1920x1200 που σίγουρα δεν έχω ξενοδουλέψει και μου ακούγεται περίεργο. οι απαίτησης μου είναι μονο να έχει δίκια του κάρτα γραφικών και 17 inches οθόνη , budget γύρο στα 800-900 euro max έχω κάνει την παραγγελία του Asus χθες το βράδυ από το skroutz, αλλα προλαβαίνω να την ακυρώσω και να πάρω το Lenovo, πιστεύετε αξίζει την διαδικασία ακύρωσης? Επίσης αν έχετε να προτείνεται και τίποτα άλλο θα το εκτιμούσα! ευχαριστώ!
zacharis1955 Δημοσ. Σάββατο στις 08:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:51 μμ Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή v.3
tzavardin Δημοσ. Σάββατο στις 10:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:51 μμ 5 ώρες πριν, PhantoM47 είπε Καλησπέρα, σκέφτομαι καιρό για το : Asus TUF Gaming F17 το οποιο αυτή την στιγμή έχει χαμηλότερη τιμή από το συνηθισμένο (γύρο στα -70 euro) σήμερα όμως βγήκε και μια προσφορά για αυτό εδώ το Lenovo : Lenovo LOQ 16IRH8το οποιο έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και επεξεργαστή για extra 60 euro, το πρόβλημα μου με το συγκεκριμένο είναι το 1920x1200 που σίγουρα δεν έχω ξενοδουλέψει και μου ακούγεται περίεργο. οι απαίτησης μου είναι μονο να έχει δίκια του κάρτα γραφικών και 17 inches οθόνη , budget γύρο στα 800-900 euro max έχω κάνει την παραγγελία του Asus χθες το βράδυ από το skroutz, αλλα προλαβαίνω να την ακυρώσω και να πάρω το Lenovo, πιστεύετε αξίζει την διαδικασία ακύρωσης? Επίσης αν έχετε να προτείνεται και τίποτα άλλο θα το εκτιμούσα! ευχαριστώ! Το laptop για τι χρήση το θες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα