Προς το περιεχόμενο

Πως να κερδίσω ένα boss στο Doom 3(Προσοχή spoilers!)

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτάσει στο excavation site και μόλις έφτασα με το ασανσέρ κάτω μέχρι την κόλαση μου εμφανίστηκε ένας δαίμονας 5 μέτρα!Σαν να μην έφτανε αυτός εμφανίζονται και τερατάκια συνεχώς!Πώς μπορώ να τον νικήσω;Όποιος το έχει φτάσει μέχρι εκεί ή το έχει τερματίσει ας μου πει παρακαλώ γιατί έχω κολήσει.

Δημοσ.

Τώρα πως τον τελείωσα εγώ θα σου πω.Λοιπόν δεύτερο επίπεδο δυσκολίας έχουμε και λέμε.Πρώτα απο όλα τρέχα συνέχεια.Μετά πυροβολάς σαν τρελός τα τερατα που έρχονται,μέχρι να ακούσεις το soul cube(κουμπί q) που σου λέει να το χρησιμοποιήσεις.Πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία 3-4 φορές ώσπου στο τέλος ξαφνικά παίζει το cutscene όπου σκοτώνεις τον cyberdemon(έτσι λέγεται ο τύπος).Μην πυροβολείς τον cyberdemon δεν του κάνουν τίποτα τα όπλα σου!!!!Μόνο τα τέρατα που σου στέλνει.

Δημοσ.

Το soul cube πως να το χρησιμοποιήσω;Πατάω Q αλλά μετά με το κλικ του mouse δεν κάνει τίποτα.Επίσης εναντίον ποιού να το χρησιμοποιήσω;Εννοείς να πατήσω μόνο το Q όταν πρέπει και μόνο αυτό;

Δημοσ.

Εγώ βρήκα τον Cyberdemon αρκετά εύκολο. Πίο πολύ κόλησα στον Guardian & στον Sarge.

Anywayz όπως είπαν τα παιδία κάθε 5 imps & maggots που σκοτώνεις (ή γενικά οτιδήποτε άλλο εχθρό αλλά σε αυτό το σημείο μόνο imps & maggots εμφανίζονται) φορτίζεται το soulcube σου. Το επιλέγεις με το Q & με click βαράς. Καλό είναι να είσαι κοντά στο Cyberdemon όταν βαρέσεις (όχι & πολύ κοντά γιατί το πουλί θα επέλθει γοργά :D )! Repeat 4-5 times & u'r done!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...