Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 minutes ago, HanzEmilBerdain said:

Θα το καταλαβαινα αν οντως το λειτουργικο

To oποιο ειναι ... windows 7 ? :) Σου εδωσα λυσεις σε προηγουμενα ποστς για τα προβληματα που νομιζεις οτι εχεις. Η κουβεντα που κανουμε ειναι πλεον σε φιλοσοφικο επιπεδο :) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mphxths είπε

To oποιο ειναι ... windows 7 ? :) Σου εδωσα λυσεις σε προηγουμενα ποστς για τα προβληματα που νομιζεις οτι εχεις. Η κουβεντα που κανουμε ειναι πλεον σε φιλοσοφικο επιπεδο :) 

Ναι W7 προς το παρον μεχρι να μου ερθει ο νεος δισκος και να εγκαταστησω τα W11 ακολουθωντας τις συμβουλες σου που ακολουθησα και σε ευχαριστω για αλλη μια φορα.🙂

Ομως γραφουμε σε φορουμ και η πεμπτουσια της υπαρξης του ειναι η ανταλλαγη γνωσεων δεν ειναι;🙂

Δημοσ.
2 minutes ago, HanzEmilBerdain said:

Ναι W7 προς το παρον μεχρι να μου ερθει ο νεος δισκος και να εγκαταστησω τα W11 ακολουθωντας τις συμβουλες σου που ακολουθησα και σε ευχαριστω για αλλη μια φορα.🙂

Ομως γραφουμε σε φορουμ και η πεμπτουσια της υπαρξης του ειναι η ανταλλαγη γνωσεων δεν ειναι;🙂

Eγω ειμαι εδω κατα κυριο λογο για να τρολαρω και να κραζω. Δεν ξερω τι κανουν αλλλοι :) Μπορει να μην εμφανιζονται τα hotswappable σε λιστα λογω windows 7... δεν ξερω... παντως καλο θα ηταν να μην παιζεις με αυτα. Ειπωθηκαν λυσεις , δεν ειναι ωραιο να ξυνομαστε στην γκλιτσα του τσοπανη ;) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Eγω ειμαι εδω κατα κυριο λογο για να τρολαρω και να κραζω.

Και οχι μονον, βοηθας και με το παραπανω και εγω τουλαχιστον στο αναγνωριζω.👍

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...