mphxths Δημοσ. Κυριακή στις 11:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:47 μμ 11 minutes ago, HanzEmilBerdain said: Θα το καταλαβαινα αν οντως το λειτουργικο To oποιο ειναι ... windows 7 ? Σου εδωσα λυσεις σε προηγουμενα ποστς για τα προβληματα που νομιζεις οτι εχεις. Η κουβεντα που κανουμε ειναι πλεον σε φιλοσοφικο επιπεδο
HanzEmilBerdain Δημοσ. Κυριακή στις 11:56 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 11:56 μμ 2 λεπτά πριν, mphxths είπε To oποιο ειναι ... windows 7 ? Σου εδωσα λυσεις σε προηγουμενα ποστς για τα προβληματα που νομιζεις οτι εχεις. Η κουβεντα που κανουμε ειναι πλεον σε φιλοσοφικο επιπεδο Ναι W7 προς το παρον μεχρι να μου ερθει ο νεος δισκος και να εγκαταστησω τα W11 ακολουθωντας τις συμβουλες σου που ακολουθησα και σε ευχαριστω για αλλη μια φορα.🙂 Ομως γραφουμε σε φορουμ και η πεμπτουσια της υπαρξης του ειναι η ανταλλαγη γνωσεων δεν ειναι;🙂
mphxths Δημοσ. Δευτέρα στις 12:00 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:00 πμ 2 minutes ago, HanzEmilBerdain said: Ναι W7 προς το παρον μεχρι να μου ερθει ο νεος δισκος και να εγκαταστησω τα W11 ακολουθωντας τις συμβουλες σου που ακολουθησα και σε ευχαριστω για αλλη μια φορα.🙂 Ομως γραφουμε σε φορουμ και η πεμπτουσια της υπαρξης του ειναι η ανταλλαγη γνωσεων δεν ειναι;🙂 Eγω ειμαι εδω κατα κυριο λογο για να τρολαρω και να κραζω. Δεν ξερω τι κανουν αλλλοι Μπορει να μην εμφανιζονται τα hotswappable σε λιστα λογω windows 7... δεν ξερω... παντως καλο θα ηταν να μην παιζεις με αυτα. Ειπωθηκαν λυσεις , δεν ειναι ωραιο να ξυνομαστε στην γκλιτσα του τσοπανη
HanzEmilBerdain Δημοσ. Δευτέρα στις 12:05 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:05 πμ 1 λεπτό πριν, mphxths είπε Eγω ειμαι εδω κατα κυριο λογο για να τρολαρω και να κραζω. Και οχι μονον, βοηθας και με το παραπανω και εγω τουλαχιστον στο αναγνωριζω.👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα