Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Petros267 είπε

Το πήρα με τον λογαριασμό μου κανονικά 0,96 λεπτά είχα να παραγγείλω καιρό παντως

και εγω το ιδιο ειχα να κανω παραγγελια πανω απο χρονο με το συγκεκριμενο account

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Tetix είπε

Από ίδια συσκευή; Ίδια IP; Ίδια ονόματα και κινητό;

Εχω εναν 2ο browser για αυτή την δουλειά πχ οπερα, μετα απο καθε αγορά κανω διαγραφη ιστορικου κοοκιες κτλ και καθε φορα φορα επισσης αλλαζω ip(όχι vpn) κανω disable /enable to ppooe στο router και εζω νεα ip σε 2 δευτερόλεπτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Tetix said:

Αυτό δεν ισχύει πλέον. Έχουν ενσωματώσει πολλές παραπάνω δικλείδες ασφαλείας, π.χ. μετά από 4 accounts την άλλη φορά, ήμουν με άλλη συσκευή, σε άλλη IP, με άλλα first/last name, με όλα διαφορετικά (μόνο κάρτα ίδια) και δε μπορούσα με τίποτα να περάσω άλλη παραγγελία. Στο send order μου πέταγε μήνυμα ότι δεν είμαι trusted user κάτι τέτοιο. Εν τέλει πέρασα άλλες 2-3 παραγγελίες με ψεύτικο/διαφορετικό κινητό ούτε καν δικό μου και απλά ήλπιζα να έρθουν. Τελικά πήγα στο κούριερ γιατί μόλις δε με βρήκαν ήρθε μήνυμα ότι θα είναι εκεί και μου ζήταγαν κωδικό επιβεβαίωσης από κινητό ότι είμαι εγώ. Ευτυχώς την έπεισα να μου τα δώσει αν και τα first/last name δεν ήταν ακριβώς τα δικά μου ούτε στα κινητά είχα πρόσβαση...

Αν έχεις 100% τρόπο να το κάνεις με ενδιαφέρει 😁

Τους τελευταίους 3 μήνες έχω κάνει πάνω απο 10 παραγγελίες, απλώς άλλαζα account (κάθε 3 account διαφορετική συσκευή), πληρωμή με ίδια κάρτα πάντα, και στα στοιχεία απλά άλλαζα 1,2 γράμματα. Αυτό με το κούριερ που λες δεν μου έτυχε επειδή πάντα τα φέρνει ο ίδιος που είναι και γνωστός μου.

Επεξ/σία από vaggospro
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...