madmikex Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ (επεξεργασμένο) Lenovo K3 Pro Ηχείο Bluetooth με Διάρκεια Μπαταρίας έως 8 ώρες στα 0,96€, skroutz/bestprice από 15,4€. https://www.aliexpress.com/item/1005007593226445.html Επεξ/σία Σάββατο στις 12:26 μμ από madmikex 3 3
Billator Δημοσ. Σάββατο στις 12:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:29 μμ Πάει 40% κάτω με coins με αγορά μέσω app από το Coins page. Το προιόν θα το βρείτε είτε μέσω discount finder είτε θα εμφανιστεί κατευθείαν στο Coins page. 3
vaggospro Δημοσ. Σάββατο στις 12:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:39 μμ 5 minutes ago, LLLEFTERIS said: Μολις συνδεθηκα πηγε 7.94 Κάνε new account. Μπορείς να κάνεις άπειρα απλά μετά από δύο τρία πρέπει να αλλάζεις συσκευή. 1
Rattlehead Δημοσ. Σάββατο στις 12:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:42 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Billator είπε Πάει 40% κάτω με coins με αγορά μέσω app από το Coins page. Το προιόν θα το βρείτε είτε μέσω discount finder είτε θα εμφανιστεί κατευθείαν στο Coins page. Καλό το tip αλλά δεν αξίζει να κάνεις νέο account για αυτό το προϊόν.χιλιες φορές σε κάποιο που να αξίζει.οι Κινέζοι κάποια στιγμή θα φλαγκαρουν κόσμο. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:42 μμ από Rattlehead 1
LLLEFTERIS Δημοσ. Σάββατο στις 12:49 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:49 μμ 9 λεπτά πριν, vaggospro είπε Κάνε new account. Μπορείς να κάνεις άπειρα απλά μετά από δύο τρία πρέπει να αλλάζεις συσκευή. Ωραιος το πηρα για την μικρη. 2
7nisiotis Δημοσ. Σάββατο στις 12:49 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:49 μμ 16 minutes ago, LLLEFTERIS said: Μολις συνδεθηκα πηγε 7.94 Έχεις παλιό λογαριασμό ή με πρόσφατη αγορά . Γι αυτό
Billator Δημοσ. Σάββατο στις 01:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:03 μμ (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Καλό το tip αλλά δεν αξίζει να κάνεις νέο account για αυτό το προϊόν.χιλιες φορές σε κάποιο που να αξίζει.οι Κινέζοι κάποια στιγμή θα φλαγκαρουν κόσμο. Ακριβώς, Έχουν ούτως η άλλως "flag" system με βάση την IP. Από ένα σημείο και μετά αν δεν κάνω λάθος ζητάει SMS verification. Εγώ έχω ένα 1-2 spares account οπότε το πήρα από εκεί, δεν μπήκα στην λογική νέου λογαριασμού. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:04 μμ από Billator 2
Vault13 Δημοσ. Σάββατο στις 01:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:22 μμ 18 λεπτά πριν, Billator είπε Ακριβώς, Έχουν ούτως η άλλως "flag" system με βάση την IP. Από ένα σημείο και μετά αν δεν κάνω λάθος ζητάει SMS verification. Εγώ έχω ένα 1-2 spares account οπότε το πήρα από εκεί, δεν μπήκα στην λογική νέου λογαριασμού. Στα ποσα χρηματα;
smpt Δημοσ. Σάββατο στις 01:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:27 μμ Από πάνω σαν nespresso capsule είναι 2
Billator Δημοσ. Σάββατο στις 01:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:31 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Vault13 είπε Στα ποσα χρηματα; Στα παλιά account που δεν έχουν βάλει παραγγελία για πολύ καιρό λειτουργούν πρακτικά ως "new accounts". Αν πάρεις από παλιό account 3 κομμάτια (οπότε συνδυάζεις Coins και το global coupon 3off στα 19) βγαίνει μια καλή τιμή και πάλι στα 10,52$ (κάπου στα 3,30ευρώ το κομμάτι). Για να βγάλει κάποιος μικρές υποχρεώσεις πάλι μια χαρά είναι ή να έχει spare ηχείο. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:33 μμ από Billator
Tetix Δημοσ. Σάββατο στις 03:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:58 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vaggospro είπε Κάνε new account. Μπορείς να κάνεις άπειρα απλά μετά από δύο τρία πρέπει να αλλάζεις συσκευή. Αυτό δεν ισχύει πλέον. Έχουν ενσωματώσει πολλές παραπάνω δικλείδες ασφαλείας, π.χ. μετά από 4 accounts την άλλη φορά, ήμουν με άλλη συσκευή, σε άλλη IP, με άλλα first/last name, με όλα διαφορετικά (μόνο κάρτα ίδια) και δε μπορούσα με τίποτα να περάσω άλλη παραγγελία. Στο send order μου πέταγε μήνυμα ότι δεν είμαι trusted user κάτι τέτοιο. Εν τέλει πέρασα άλλες 2-3 παραγγελίες με ψεύτικο/διαφορετικό κινητό ούτε καν δικό μου και απλά ήλπιζα να έρθουν. Τελικά πήγα στο κούριερ γιατί μόλις δε με βρήκαν ήρθε μήνυμα ότι θα είναι εκεί και μου ζήταγαν κωδικό επιβεβαίωσης από κινητό ότι είμαι εγώ. Ευτυχώς την έπεισα να μου τα δώσει αν και τα first/last name δεν ήταν ακριβώς τα δικά μου ούτε στα κινητά είχα πρόσβαση... Αν έχεις 100% τρόπο να το κάνεις με ενδιαφέρει 😁 Επεξ/σία Σάββατο στις 04:02 μμ από Tetix
aGka8l Δημοσ. Σάββατο στις 04:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:02 μμ εχω δικό μου domain , δημιουργώ μειλ σε 10 δευτερόλεπτα , εχω κανει άπειρες αγορές , με new account με μειλ της μορφής [email protected] , [email protected] , [email protected] παντα πληρώνω με revoult χωρίς θεμα
Tetix Δημοσ. Σάββατο στις 04:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:41 μμ 39 λεπτά πριν, aGka8l είπε εχω δικό μου domain , δημιουργώ μειλ σε 10 δευτερόλεπτα , εχω κανει άπειρες αγορές , με new account με μειλ της μορφής [email protected] , [email protected] , [email protected] παντα πληρώνω με revoult χωρίς θεμα Από ίδια συσκευή; Ίδια IP; Ίδια ονόματα και κινητό;
Petros267 Δημοσ. Σάββατο στις 05:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:01 μμ Το πήρα με τον λογαριασμό μου κανονικά 0,96 λεπτά είχα να παραγγείλω καιρό παντως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις