Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε [Speaker] Lenovo K3 Pro 0.96€ @AliExpress (μόνο για νέους χρήστες)
Δημοσ.

Πάει 40% κάτω με coins με αγορά μέσω app από το Coins page. Το προιόν θα το βρείτε είτε μέσω discount finder είτε θα εμφανιστεί κατευθείαν στο Coins page. 

• Like 3
Δημοσ.
5 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Μολις συνδεθηκα πηγε 7.94

Screenshot 2024-11-16 at 12-32-20 Choice Lenovo K3 Pro Audio Player Loudspeaker 5.0 Portable Bluetooth Speaker Stereo Surround Wireless Bluetooth Speakers - AliExpress.png

Κάνε new account. Μπορείς να κάνεις άπειρα απλά μετά από δύο τρία πρέπει να αλλάζεις συσκευή. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Billator είπε

Πάει 40% κάτω με coins με αγορά μέσω app από το Coins page. Το προιόν θα το βρείτε είτε μέσω discount finder είτε θα εμφανιστεί κατευθείαν στο Coins page. 

Καλό το tip αλλά δεν αξίζει να κάνεις νέο account για αυτό το προϊόν.χιλιες φορές σε κάποιο που να αξίζει.οι Κινέζοι κάποια στιγμή θα φλαγκαρουν κόσμο.

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Κάνε new account. Μπορείς να κάνεις άπειρα απλά μετά από δύο τρία πρέπει να αλλάζεις συσκευή. 

Ωραιος το πηρα για την μικρη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Καλό το tip αλλά δεν αξίζει να κάνεις νέο account για αυτό το προϊόν.χιλιες φορές σε κάποιο που να αξίζει.οι Κινέζοι κάποια στιγμή θα φλαγκαρουν κόσμο.

Ακριβώς, Έχουν ούτως η άλλως "flag" system με βάση την IP.
Από ένα σημείο και μετά αν δεν κάνω λάθος ζητάει SMS verification.

Εγώ έχω ένα 1-2 spares account οπότε το πήρα από εκεί, δεν μπήκα στην λογική νέου λογαριασμού. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Billator είπε

Ακριβώς, Έχουν ούτως η άλλως "flag" system με βάση την IP.
Από ένα σημείο και μετά αν δεν κάνω λάθος ζητάει SMS verification.

Εγώ έχω ένα 1-2 spares account οπότε το πήρα από εκεί, δεν μπήκα στην λογική νέου λογαριασμού. 

Στα ποσα χρηματα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Στα ποσα χρηματα;

Στα παλιά account που δεν έχουν βάλει παραγγελία για πολύ καιρό λειτουργούν πρακτικά ως "new accounts". 

Αν πάρεις από παλιό account 3 κομμάτια (οπότε συνδυάζεις Coins και το global coupon 3off στα 19) βγαίνει μια καλή τιμή και πάλι στα 10,52$ (κάπου στα 3,30ευρώ το κομμάτι). Για να βγάλει κάποιος μικρές υποχρεώσεις πάλι μια χαρά είναι ή να έχει spare ηχείο.

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vaggospro είπε

Αυτό δεν ισχύει πλέον. Έχουν ενσωματώσει πολλές παραπάνω δικλείδες ασφαλείας, π.χ. μετά από 4 accounts την άλλη φορά, ήμουν με άλλη συσκευή, σε άλλη IP, με άλλα first/last name, με όλα διαφορετικά (μόνο κάρτα ίδια) και δε μπορούσα με τίποτα να περάσω άλλη παραγγελία. Στο send order μου πέταγε μήνυμα ότι δεν είμαι trusted user κάτι τέτοιο. Εν τέλει πέρασα άλλες 2-3 παραγγελίες με ψεύτικο/διαφορετικό κινητό ούτε καν δικό μου και απλά ήλπιζα να έρθουν. Τελικά πήγα στο κούριερ γιατί μόλις δε με βρήκαν ήρθε μήνυμα ότι θα είναι εκεί και μου ζήταγαν κωδικό επιβεβαίωσης από κινητό ότι είμαι εγώ. Ευτυχώς την έπεισα να μου τα δώσει αν και τα first/last name δεν ήταν ακριβώς τα δικά μου ούτε στα κινητά είχα πρόσβαση...

Αν έχεις 100% τρόπο να το κάνεις με ενδιαφέρει 😁

Επεξ/σία από Tetix
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, aGka8l είπε

εχω δικό μου domain , δημιουργώ μειλ σε 10 δευτερόλεπτα , εχω κανει άπειρες αγορές , με new account με μειλ της μορφής [email protected] , [email protected] , [email protected] παντα πληρώνω με revoult χωρίς θεμα 

Από ίδια συσκευή; Ίδια IP; Ίδια ονόματα και κινητό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...