Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Artman13 είπε

Κλασσική Αλφα, το κάνει μονίμως στην Alpha FInance μέχρι την εκκαθάριση σε 3 εργάσιμες απο πώληση μετοχών εμφανίζει το υπόλοιπο στην χρηματιστηριακή διπλό. Ελπίζω το θέμα σου να είναι ανάλογο πρόβλημα της τράπεζας και να βρεις λύση μια και σε εσένα δεν αφορά χρηματιστηριακή αλλά την τραπεζική σου. 

Δεν ξέρω ρε γαμώτο. Και το περίεργο είναι ότι δεν αφορά πόσο στρογγυλό 

2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

καποια καγκουριλα εχει κανει με τη στοιχηματικη 100%

η μαζεψε κανενα ακυρωμενο cash out και με τη μια αναληψη με αποτεελεσμα να του τα ξανατραβηξουν πίσω

η δεν ξερω τι.

παντως η στοιχηματικη δεν ειναι καφενειο και διορθωνει τις περισσοτερες φορές τα λαθη της....

Δεν ξέρω είναι από τις 14 αυτό. Ελπίζω να είναι κάτι τέτοιο. Αλλά πώς να τράβηξε τα χρήματα και να τα αφαιρέσει από τον λογαριασμό χωρίς να φαίνεται; 

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, gouminho27 είπε

Δεν ξέρω ρε γαμώτο. Και το περίεργο είναι ότι δεν αφορά πόσο στρογγυλό 

Δεν ξέρω είναι από τις 14 αυτό. Ελπίζω να είναι κάτι τέτοιο. Αλλά πώς να τράβηξε τα χρήματα και να τα αφαιρέσει από τον λογαριασμό χωρίς να φαίνεται; 

ρε φιλε απλο ειναι κασαρες κατι που μετα αλλαξε σαν σκορ η σαν αποφαση;

η χιλια 2 bug που μπορει να συνεβησαν και εσυ πηγες και κοιμηθηκες ποιο πλουσιος.

προφανως στα μαζέψανε πίσω και δεν εχεις κέρδος.

μιλα με τη στοιχηματικη η δες τι διαολο επαιξες.

χρηματα δεν φευγουν ετσι απο το λογαριασμο παντως, και εδω εβαλες και το κοσμακι να ψαχνει για φαντασματα.

το θεμα σου ειναι με τη στοιχηματικη και τη "εξυπνάδα" εκανες.

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

ρε φιλε απλο ειναι κασαρες κατι που μετα αλλαξε σαν σκορ η σαν αποφαση;

η χιλια 2 bug που μπορει να συνεβησαν και εσυ πηγες και κοιμηθηκες ποιο πλουσιος.

προφανως στα μαζέψανε πίσω και δεν εχεις κέρδος.

μιλα με τη στοιχηματικη η δες τι διαολο επαιξες.

χρηματα δεν φευγουν ετσι απο το λογαριασμο παντως, και εδω εβαλες και το κοσμακι να ψαχνει για φαντασματα.

το θεμα σου ειναι με τη στοιχηματικη και τη "εξυπνάδα" εκανες.

Ρε μάγκα έξυπνε, δεν χάθηκαν από τον λογαριασμό μου στην στοιχηματική. Αλλά από την τράπεζα. Το αναφέρω για την στοιχηματική επειδή μόνο με αυτή την εταιρία είχα συναλλαγές μεγάλες και απλώς το λέω γιατί δεν είχα κάτι άλλο, επίσης επικοινώνησα φυσικά και με την εταιρία. Συγνώμη που σου καταχράστηκα τον πολύτιμο χρόνο σου. 

Δημοσ.

Ελπίζω να βγάλεις άκρη γρήγορα, πάντως το να μην σου περισσεύουν και να ποντάρεις χιλιαδες ευρώ σε στοιχηματικη, δεν είναι υγιές. Αν δεν τα πονταρες και πήγες να κάνεις κάτι άλλο, ίσως εκεί να είναι το ζήτημα με το χαμένο ποσό. Μπορεί να ακυρωσε την συναλλαγή η στοιχηματικη. Τράβηξες κάτι πίσω στον λογαριασμό τραπέζης σου απο τον λογαριασμό στην στοιχηματικη; Νομίζω οι ακυρωμενες συναλλαγές δεν εμφανίζονται σαν κινήσεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pcmasteralex είπε

Ελπίζω να βγάλεις άκρη γρήγορα, πάντως το να μην σου περισσεύουν και να ποντάρεις χιλιαδες ευρώ σε στοιχηματικη, δεν είναι υγιές. Αν δεν τα πονταρες και πήγες να κάνεις κάτι άλλο, ίσως εκεί να είναι το ζήτημα με το χαμένο ποσό. Μπορεί να ακυρωσε την συναλλαγή η στοιχηματικη. Τράβηξες κάτι πίσω στον λογαριασμό τραπέζης σου απο τον λογαριασμό στην στοιχηματικη; Νομίζω οι ακυρωμενες συναλλαγές δεν εμφανίζονται σαν κινήσεις.

Κάτι τέτοιο έχει γίνει από ότι μου λένε και από τηλεφώνηματα που κάνω, είναι ένα ποσό μάλλον που είχε δεσμευτεί, αποδέσμευτηκε αλλά δεν έχει πιστωθεί από την τράπεζα μου ακόμα. Αυτές οι κινήσεις φαίνονται υπό επεξεργασία στο σύστημα και όχι στις προβλέψεις κτλ 

Δημοσ.
11 hours ago, gouminho27 said:

Καλημέρα και ευχαριστώ για την φιλοξενία, πρίν δυο ημέρες μου συνέβη κάτι εξαιρετικά σπάνιο και περίεργο. Κοιμήθηκα το βράδυ με ένα Χ πόσο και ξύπνησα με ένα Χ-1000+ ευρώ. Στον λογαριασμό μου δεν εμφανίζεται καμία κίνηση που να αντιστοιχεί με τέτοιο ποσό ούτε έκανα κάποια άλλη αγορά. Με λίγα λόγια τα λεφτά έκαναν φτερά, σε επικοινωνία με την τράπεζα δια ζώσης αλλά και στο τηλέφωνα με όλα τα αρμόδια τμήματα δεν μπορούν να βρούν κάτι το "περίεργο". Μου είπαν μάλιστα ότι και θύμα απάτης να είχα πέσει θα υπήρχε μια κίνηση μια μεταφορά κάτι. Κάποιες προβλέψεις με μια στοιχηματική εταιρία ίσως να παίζουν ρόλο και μια αναδιανομή χρημάτων μετά από και εκκαθάριση των προβλέψεων θα μπορούσε ίσως να διορθώσει το πρόβλημα μου είπαν από την τράπεζα, και μέχρι τότε να περιμένω 2-3 μέρες.. υπάρχει κάποιος που να έχασε χρήματα μέσα από τον λογαριασμό του "έτσι";

Η κουνιάδα μου κι ο άντρας της, χάσανε το καλοκαίρι που πέρασε 10.000 € σε μετρητά.

Τα λεφτά ξαναβρέθηκαν ένα μήνα μετά, όταν ρωτήθηκε κάποιος που του φτιάχνουν το σπίτι.

Ευτυχώς αυτός κρατάει σημειώσεις πόσα λεφτά δίνει.

Τους είχε δώσει 10.000 και όχι 20.000 όπως νόμιζαν.

Χρωστάνε ασφαλιστικά ταμεία και όλες οι δουλειές τους γίνονται με μετρητά.

Μήπως μεγάλωσες ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά. Τι ρόλο παίζει άμα μεγάλωσε η όχι; Δεν του λέτε το πιο απλό. Στην τράπεζα που είμαι εγώ υπάρχει δυνατότητα να εκτυπώσεις από το ebanking μέσα σε pdf όλες τις κινήσεις του λογαριασμού. Δηλαδή κάτι σαν το βιβλιάριο αλλά ακόμα πιο αναλυτικά. Ας πάει να κάνει μια τέτοια εκτύπωση και εκεί θα δει τα πάντα. Δεν γίνεται να δει λιγότερα χρήματα και να μην έχει αποτυπωθεί πουθενά αυτό. Αν εξακολουθεί να είναι σίγουρος, μπορεί κάποιο σφάλμα της υπηρεσίας web banking το οποιο θα διορθωθεί μόνο του όπως είπε ο υπάλληλος σε λίγες μέρες. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Ρε παιδιά. Τι ρόλο παίζει άμα μεγάλωσε η όχι; Δεν του λέτε το πιο απλό. Στην τράπεζα που είμαι εγώ υπάρχει δυνατότητα να εκτυπώσεις από το ebanking μέσα σε pdf όλες τις κινήσεις του λογαριασμού. Δηλαδή κάτι σαν το βιβλιάριο αλλά ακόμα πιο αναλυτικά. Ας πάει να κάνει μια τέτοια εκτύπωση και εκεί θα δει τα πάντα. Δεν γίνεται να δει λιγότερα χρήματα και να μην έχει αποτυπωθεί πουθενά αυτό. Αν εξακολουθεί να είναι σίγουρος, μπορεί κάποιο σφάλμα της υπηρεσίας web banking το οποιο θα διορθωθεί μόνο του όπως είπε ο υπάλληλος σε λίγες μέρες. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Αμα κάνεις κατάθεση, οσα χρήματα και να ειναι δεν σε αφήνει να τα κάνεις ανάληψη. Αν καταθέσεις 1000€ και ποντάρεις τα 200 σε εναν αγώνα με αποδοση 2 και κερδίσεις σου δείχνει συνολικό ποσό 1200€ και αναλήψημο 400€

Δεν το έχω συναντήσει πουθενά αυτό που λες, μόνο σε περιπτώσεις που έχεις πάρει κάποιο bonus υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί ανάλογα την εταιρία

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...