Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πω την εμπειρία μου με την εφαρμογη της Εθνικής. Μπήκα μεσω κινητου να τσεκάρω τον λογαριασμό μου και εδειχνε υπολοιπο 0.00 Ενω ειχε μέσα περιπου 950 ευρώ.

Δεν το χρησιμοποιω συχνά παρα μόνο για παγιες πληρωμές ΔΕΗ, inalan, ΕΝΦΙΑ, υδρευση κτλ Τσεκάρω τις συναλλαγες δεν εδειχνε κάποια συναλλαγη πέρα απο την τελευταία που ειχα κάνει με την ιναλαν 28.00 ευρώ. 

Βγηκα από την εφαρμογή αφου ειχα πάθει καποιο ψιλο σοκ (σκεφτηκα μηπως η εφορια τραβηξε τιποτα - αλλα ο λογαριασμος ειναι ακατασχετος.) Ξανα μπήκα στην εφαρμογη τα χρηματα εμφανιστηκαν στο υπολοιπο. Δεν ξερω εαν ειναι bug αυτών των εφαρμογών αλλά θα εχει κάποιος κανενα σοβαρό ποσό και θα εχουμε δράματα.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geo9419 είπε

Θα πω την εμπειρία μου με την εφαρμογη της Εθνικής. Μπήκα μεσω κινητου να τσεκάρω τον λογαριασμό μου και εδειχνε υπολοιπο 0.00 Ενω ειχε μέσα περιπου 950 ευρώ.

Δεν το χρησιμοποιω συχνά παρα μόνο για παγιες πληρωμές ΔΕΗ, inalan, ΕΝΦΙΑ, υδρευση κτλ Τσεκάρω τις συναλλαγες δεν εδειχνε κάποια συναλλαγη πέρα απο την τελευταία που ειχα κάνει με την ιναλαν 28.00 ευρώ. 

Βγηκα από την εφαρμογή αφου ειχα πάθει καποιο ψιλο σοκ (σκεφτηκα μηπως η εφορια τραβηξε τιποτα - αλλα ο λογαριασμος ειναι ακατασχετος.) Ξανα μπήκα στην εφαρμογη τα χρηματα εμφανιστηκαν στο υπολοιπο. Δεν ξερω εαν ειναι bug αυτών των εφαρμογών αλλά θα εχει κάποιος κανενα σοβαρό ποσό και θα εχουμε δράματα.

Μου έχει συμβεί και αυτό που περιγράφεις φίλε μου. Αλλά όπως είπες είναι παροδικό. 

Δημοσ.

Καταρχήν μιλάμε ότι λείπει σοβαρό ποσό, και κάθεσαι και ρωτάς σε ένα φόρουμ; Τρέχα στην τράπεζα και μίλα με κάποιον εκεί, όχι στο τηλέφωνο όμως, να πας ο ίδιος αυτοπροσώπως στο κατάστημα της τράπεζας.

Δημοσ.

Επίσης σε ποια τράπεζα είναι που σου λείπουν λεφτά; Μήπως είναι στην Πειραιώς; Ρωτάω γιατί πρόσφατα η Πειραιώς έκανε την εξής "εξυπνάδα". Μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής τους δεν μπορείς να δεις τις εκκρεμείς συναλλαγές με κάρτες στην αρχική οθόνη, αλλά πρέπει να πας στις κινήσεις της κάρτας. Πήγαινε λοιπόν στις κινήσεις της κάρτας και δες εκεί αν υπάρχει κάποια χρέωση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gouminho27 είπε

ούτε τόσο άνετος οικονομικά ώστε να μου "παραπεσουν" 1000-1100 ευρώ.

57 λεπτά πριν, gouminho27 είπε

Έκανα κατάθεση και 1000 ευρώ. 

Εγώ δεν ξέρω ανθρώπους που δεν είναι άνετοι οικονομικά να καταθέτουν 1000 ευρώ σε στοιχηματικές πάντως. 

• Like 8
  • Thanks 2
  • Haha 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Εγώ δεν ξέρω ανθρώπους που δεν είναι άνετοι οικονομικά να καταθέτουν 1000 ευρώ σε στοιχηματικές πάντως. 

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν σημαίνει ότι πονταριστηκαν τα χρήματα και χάθηκαν απόλυτα όμως. Μπορεί απλώς για κάποιο λόγο απλώς να κατατέθηκαν στον λογαριασμό. 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, gouminho27 είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν σημαίνει ότι πονταριστηκαν τα χρήματα και χάθηκαν απόλυτα όμως. Μπορεί απλώς για κάποιο λόγο απλώς να κατατέθηκαν στον λογαριασμό. 

Με το νόμο για το ξέπλυμα χρήματος δεν μπορεί αυτός που έκανε το "λάθος" να τα καταθέσει στην στοιχηματική να τα ξανασηκώσει και να ξαναμπούν στον λογαριασμό τραπέζης. Πρέπει να τα στοιχηματίσει πρώτα

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Με το νόμο για το ξέπλυμα χρήματος δεν μπορεί αυτός που έκανε το "λάθος" να τα καταθέσει στην στοιχηματική να τα ξανασηκώσει και να ξαναμπούν στον λογαριασμό τραπέζης. Πρέπει να τα στοιχηματίσει πρώτα

Κάνεις λάθος φίλε μου. Με σεβασμό πάντα... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gouminho27 είπε

Κάνεις λάθος φίλε μου. Με σεβασμό πάντα... 

Κανένα λάθος δεν κάνω. Το ότι κάποιες εταιρίες δεν ακολουθούν τον κανονισμό της ΕΕΕΠ δεν νομιμοποιεί αυτομάτως και την παρανομία. Τράβα κάντο στο pamestoixima του ΟΠΑΠ να δούμε αν μπορείς να τα ξαναβγάλεις.

Κατά καιρούς μπαίνουν διάφοροι εδώ μέσα και κλαίγονται ότι μια στοιχηματική δεν του δίνει τα λεφτά του γιατί θέλει ταυτοποίηση ενώ μια άλλη στοιχηματική του τα έδινε χωρίς πρόβλημα.

Αδυνατεί να καταλάβει ότι η μία στοιχηματική ακολουθεί τη νόμιμη οδό ενώ η άλλη που τα έδινε χωρίς ταυτοποίηση παρανομούσε.

Το να βάζεις 1000 ευρώ να μην τα παίζεις πουθενά και μετά να τα κάνεις πάλι ανάληψη θεωρείται "ύποπτη συναλλαγή σε τυχερά παίγνια". Η στοιχηματική δεν είναι τράπεζα για αν παρκάρεις τα χρήματά σου εκεί.

• Like 6
Δημοσ.
1 hour ago, gouminho27 said:

Η τράπεζα μου παρεπιπτόντως είναι η άλφα.

Τώρα εξηγούνται όλα. Περίμενε 2-3 εργάσιμες να εκκαθαριστούν και να βρουν αν τους περισσεύουν νούμερα (χρήματα). 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, csontheline είπε

Τώρα εξηγούνται όλα. Περίμενε 2-3 εργάσιμες να εκκαθαριστούν και να βρουν αν τους περισσεύουν νούμερα (χρήματα). 

Έχετε ανάλογη εμπειρία; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το να βάζεις 1000 ευρώ να μην τα παίζεις πουθενά και μετά να τα κάνεις πάλι ανάληψη θεωρείται "ύποπτη συναλλαγή σε τυχερά παίγνια". Η στοιχηματική δεν είναι τράπεζα για αν παρκάρεις τα χρήματά σου εκεί.

Αμα κάνεις κατάθεση, οσα χρήματα και να ειναι δεν σε αφήνει να τα κάνεις ανάληψη. Αν καταθέσεις 1000€ και ποντάρεις τα 200 σε εναν αγώνα με αποδοση 2 και κερδίσεις σου δείχνει συνολικό ποσό 1200€ και αναλήψημο 400€

Δημοσ.
7 minutes ago, gouminho27 said:

Έχετε ανάλογη εμπειρία; 

Πιο μικρό ποσό, αλλά έστρωσε η εφαρμογή και εμφανίστηκαν μετά από λίγο. 

Όπως και περίπτωση να φεύγουν λεφτά (αν θυμάμαι καλά ήταν αγορά από κάρτα, στο λογιστικό υπήρχαν) προς λατινική Αμερική. Επικοινώνησα με την υποστήριξη, πάγωσα την κάρτα και εξαφανίστηκε η συναλλαγή σε 2 μέρες (και το υπόλοιπο ήρθε στα ίσια του). 

Δημοσ.

Κλασσική Αλφα, το κάνει μονίμως στην Alpha FInance μέχρι την εκκαθάριση σε 3 εργάσιμες απο πώληση μετοχών εμφανίζει το υπόλοιπο στην χρηματιστηριακή διπλό. Ελπίζω το θέμα σου να είναι ανάλογο πρόβλημα της τράπεζας και να βρεις λύση μια και σε εσένα δεν αφορά χρηματιστηριακή αλλά την τραπεζική σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καποια καγκουριλα εχει κανει με τη στοιχηματικη 100%

η μαζεψε κανενα ακυρωμενο cash out και με τη μια αναληψη με αποτεελεσμα να του τα ξανατραβηξουν πίσω

η δεν ξερω τι.

παντως η στοιχηματικη δεν ειναι καφενειο και διορθωνει τις περισσοτερες φορές τα λαθη της....

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...