Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Μας κάνει εντύπωση γιατί δεν γίνεται. Μπορεις να αποδείξεις κάπως ότι είχες αυτά τα λεφτά; 

Εάν μπορεί η τράπεζα να ελέγξει το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου πόσα χρήματα υπήρχαν μέσα και πως χάθηκαν τα συγκεκριμένα η πως χρεώθηκαν έστω μέχρι το πρωί της 14ης που υπήρξε η μεταβολή. Εγώ όμως να το αποδείξω; Δεν έχει ξανά συμβεί. Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα κάτι αντίστοιχο. Για αυτό ρωτάω! Δεν έφαγα τα χρήματα και ζητάω να μου τα επιστρέψουν αλίμονο 

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 hours ago, gouminho27 said:

Κάποιες προβλέψεις με μια στοιχηματική εταιρία ίσως να παίζουν ρόλο και μια αναδιανομή χρημάτων μετά από και εκκαθάριση των προβλέψεων θα μπορούσε ίσως να διορθώσει το πρόβλημα μου είπαν από την τράπεζα, και μέχρι τότε να περιμένω 2-3 μέρες..

Τι θες να πεις με αυτό; Έχεις χρησιμοποιήσει το λογαριασμό αυτό για καταθέσεις σε στοιχηματική;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, archer100 είπε

Τι θες να πεις με αυτό; Έχεις χρησιμοποιήσει το λογαριασμό αυτό για καταθέσεις σε στοιχηματική;

Ναι 

Δημοσ.
3 minutes ago, gouminho27 said:

Εάν μπορεί η τράπεζα να ελέγξει το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου πόσα χρήματα υπήρχαν μέσα και πως χάθηκαν τα συγκεκριμένα η πως χρεώθηκαν έστω μέχρι το πρωί της 14ης που υπήρξε η μεταβολή. Εγώ όμως να το αποδείξω; Δεν έχει ξανά συμβεί. Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα κάτι αντίστοιχο. Για αυτό ρωτάω! Δεν έφαγα τα χρήματα και ζητάω να μου τα επιστρέψουν αλίμονο 

Η τράπεζα θα σου δώσει τις κινήσεις του, πχ, προηγούμενου 30ημερου. Θα αναφέρει πόσα λεφτά έβαλες και πόσα εβγαλες. 

Αν εκεί στα νούμερα που γράφει φαίνεται ότι λείπουν λεφτά (πχ εχεις ξεκινήσει με 12 χιλιάδες, δείχνει έσοδα 2 χιλιάδες, έξοδα 1000, αλλά το υπόλοιπο είναι 12 αντί για 13 χιλιάδες) θα έχεις κάποιον λόγο να ανησυχείς και να μιλήσεις με την τράπεζα. 

Δημοσ.
2 minutes ago, gouminho27 said:

Ναι 

Ό,τι σου είπε ο υπάλληλος. Περίμενε 2-3 μέρες να εκκαθαριστούν όλες οι εκκρεμείς συναλλαγές και θα βγάλετε άκρη τότε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Η τράπεζα θα σου δώσει τις κινήσεις του, πχ, προηγούμενου 30ημερου. Θα αναφέρει πόσα λεφτά έβαλες και πόσα εβγαλες. 

Αν εκεί στα νούμερα που γράφει φαίνεται ότι λείπουν λεφτά (πχ εχεις ξεκινήσει με 12 χιλιάδες, δείχνει έσοδα 2 χιλιάδες, έξοδα 1000, αλλά το υπόλοιπο είναι 12 αντί για 13 χιλιάδες) θα έχεις κάποιον λόγο να ανησυχείς και να μιλήσεις με την τράπεζα. 

Ναι αυτό είναι το πιο λογικό. 

Μόλις τώρα, archer100 είπε

Ό,τι σου είπε ο υπάλληλος. Περίμενε 2-3 μέρες να εκκαθαριστούν όλες οι εκκρεμείς συναλλαγές και θα βγάλετε άκρη τότε

Δεν έχει ξανά γίνει όμως κάτι τέτοιο. Αυτό είναι που με ανησυχεί 

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι το πιο λογικό. 

Ε ναι, άρα πάνε στο internet banking και κατέβασε μια αναφορά.

Δημοσ.

Αν υποθέσουμε ότι είχες 5000€ και έγιναν 4000€, τότε θα φαίνεται η κίνηση των 1000€. Δεν γίνεται να μη φαίνεται. Το πιθανότερο στο μυαλό μου είναι δικό σου ανθρώπινο λάθος ως προς το πόσα θυμάσαι ότι είχες.

Δημοσ.

Δεν έχει ξανά γίνει όμως κάτι τέτοιο. Αυτό είναι που με ανησυχεί 

Μήπως έκανες πολλές συναλλαγές, έχασες και πάνω στο πανικό σου νομίζεις ότι έγινε ταυτόχρονα και τραπεζική απάτη ή λάθος;

Σπάνια πάντως να γίνει λάθος από τέτοιες εταιρίες, εκτός αν έπαιξες σε καμιά σκιώδη παράνομη εταιρία και σου έφαγαν 1000 επιπλέον απ ότι ο ίδιος έπαιξες

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, archer100 είπε

Μήπως έκανες πολλές συναλλαγές, έχασες και πάνω στο πανικό σου νομίζεις ότι έγινε ταυτόχρονα και τραπεζική απάτη ή λάθος;

Σπάνια πάντως να γίνει λάθος από τέτοιες εταιρίες, εκτός αν έπαιξες σε καμιά σκιώδη παράνομη εταιρία και σου έφαγαν 1000 επιπλέον απ ότι ο ίδιος έπαιξες

Όχι σε καμία περίεργη εταιρία δεν έπαιξα. Επικοινώνησα και με αυτούς, και μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάτι άλλο. Η τράπεζα μου παρεπιπτόντως είναι η άλφα.

Δημοσ.
1 minute ago, gouminho27 said:

Όχι σε καμία περίεργη εταιρία δεν έπαιξα. Επικοινώνησα και με αυτούς, και μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάτι άλλο. Η τράπεζα μου παρεπιπτόντως είναι η άλφα.

Οι καταθέσεις που έκανες προς την στοιχηματική ήταν της τάξης των χιλιάδων; Πχ κατέθεσες 1000, 2000, 3000 ή πχ 280; Άλλη η πρώτη περίπτωση άλλη η δεύτερη

Δημοσ.

Δες μήπως χρωστάς σε Δήμο γιατί έχουν ξεκινήσεις τις κατασχέσεις σε όσους οφείλουν ένα X ποσό.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, archer100 είπε

Οι καταθέσεις που έκανες προς την στοιχηματική ήταν της τάξης των χιλιάδων; Πχ κατέθεσες 1000, 2000, 3000 ή πχ 280; Άλλη η πρώτη περίπτωση άλλη η δεύτερη

Έκανα κατάθεση και 1000 ευρώ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, archer100 είπε

Αυτή είναι

Χαχα τόσο απλό ήταν; Τεσπά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παρόλαυτα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...