Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για την φιλοξενία, πρίν δυο ημέρες μου συνέβη κάτι εξαιρετικά σπάνιο και περίεργο. Κοιμήθηκα το βράδυ με ένα Χ πόσο και ξύπνησα με ένα Χ-1000+ ευρώ. Στον λογαριασμό μου δεν εμφανίζεται καμία κίνηση που να αντιστοιχεί με τέτοιο ποσό ούτε έκανα κάποια άλλη αγορά. Με λίγα λόγια τα λεφτά έκαναν φτερά, σε επικοινωνία με την τράπεζα δια ζώσης αλλά και στο τηλέφωνα με όλα τα αρμόδια τμήματα δεν μπορούν να βρούν κάτι το "περίεργο". Μου είπαν μάλιστα ότι και θύμα απάτης να είχα πέσει θα υπήρχε μια κίνηση μια μεταφορά κάτι. Κάποιες προβλέψεις με μια στοιχηματική εταιρία ίσως να παίζουν ρόλο και μια αναδιανομή χρημάτων μετά από και εκκαθάριση των προβλέψεων θα μπορούσε ίσως να διορθώσει το πρόβλημα μου είπαν από την τράπεζα, και μέχρι τότε να περιμένω 2-3 μέρες.. υπάρχει κάποιος που να έχασε χρήματα μέσα από τον λογαριασμό του "έτσι";

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όχι, αλλά και να χρωστούσα δεν θα υπήρχε μια κίνηση λογαριασμού; Κάτι;

12 λεπτά πριν, xsterg είπε

κατι δεν μας λες σωστα. κινηση δεν φαινεται? πρεπει να μπορεσεις να αποδειξεις τα λεγομενα σου. διαφορετικα μπορει να ειδες στο ονειρο σου οτι ησουν λεφτας και μετα να ξυπνησες και να μην σου αρεσε. 

και εγω μια φορα ειχα δει στο ονειρο μου οτι ημουν με 3 γκομενες και μετα ξυπνησα και ημουν μονος μου. 

Όχι φίλε μου, δεν είμαι φαντασιόπληκτος 

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Χρωστάς κάτι στο δημόσιο;

Όχι φίλε μου, αλλά και να χρωστούσα δεν θα τα έπαιρναν λογικά έτσι τα λεφτά. Θα φαινόταν κάτι κάποια κίνηση - χρέωση.

Δημοσ.

Η οποιαδήποτε κίνηση θα φαινόταν ακόμα και σκαμ να ήταν.

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει τη δυνατότητα να βλέπεις όλους τους λογαριασμούς σου μέσα από ένα ebanking και απλά έληξε η διασύνδεση και πρέπει να την ανανεώσεις;

Εγώ πχ χρησιμοποιώ κυρίως Eurobank αλλά μέσα έχω συνδέσει και ότι άλλο έχω, Revolut, Ν26,Πειραώς και μπορώ να βλέπω συνολικό ποσό αλλά κάθε λίγους μήνες χρειάζεται παλι διασυνδεση αλλιώς δε σου βγάζει το υπολοιπο των άλλων τραπεζων.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ θα φοβόμουν να πέσω για ύπνο πάλι!!

Στα σοβαρά μήπως αυτό το ποσό το είχες πληρωθεί πρόσφατα και το ακύρωσαν;Αλλά και πάλι χωρίς να υπάρχει κίνηση;Εβγαλες τις κινήσεις σε εκτύπωση;Το υπόλοιπο συμφωνεί μερικές μέρες πιο πίσω;

• Haha 2
Δημοσ.

δε γίνονται αυτα

ότι και να έχει γίνει ακύρωση πίστωσης - χρέωσης η οτιδήποτε κίνηση φαίνεται στο extrait  του λογαριασμου

όποτε να βγάλεις από το  ebanking κινησεις του μήνα και μετά αν έχεις απορία τα λέμε.......

τώρα που το σκέπτομαι λέω να μην κοιμηθώ για μεσημέρι μη γίνει κάνα αναπάντεχο......

φιλικά πάντα

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εγώ θα φοβόμουν να πέσω για ύπνο πάλι!!

Στα σοβαρά μήπως αυτό το ποσό το είχες πληρωθεί πρόσφατα και το ακύρωσαν;Αλλά και πάλι χωρίς να υπάρχει κίνηση;Εβγαλες τις κινήσεις σε εκτύπωση;Το υπόλοιπο συμφωνεί μερικές μέρες πιο πίσω;

Εκτύπωσα τις εισροές κεφαλαίων και τις εκροές. Το ανεβάζω μήπως υπάρχει κάποιος που να του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο η αντίστοιχο. Είχα κάποιες συναλλαγές με μια εταιρία επικοινώνησα και με αυτούς και δεν υπήρχε κάτι ούτε από μέρους τους, μια κάποια ετεροχρονισμένη συναλλαγή η κάτι τέτοιο. 

Μόλις τώρα, kostasbm είπε

δε γίνονται αυτα

ότι και να έχει γίνει ακύρωση πίστωσης - χρέωσης η οτιδήποτε κίνηση φαίνεται στο extrait  του λογαριασμου

όποτε να βγάλεις από το  ebanking κινησεις του μήνα και μετά αν έχεις απορία τα λέμε.......

τώρα που το σκέπτομαι λέω να μην κοιμηθώ για μεσημέρι μη γίνει κάνα αναπάντεχο......

φιλικά πάντα

Αντιπαρέρχομαι τής ειρωνίας και συνεχίζω στο ότι δεν θα το "έτρεχα" το θέμα εάν δεν ήταν σοβαρό πρώτον και δεύτερον δεν θα ζητούσα εδώ κάποια συμβουλή η έστω παρόμοια εμπειρία 

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει κίνηση στις "δεσμευμένες"; Έχεις συνδεδεμένη κάρτα με το λογαριασμό; Συνήθως οι κινήσεις της κάρτας αφαιρούνται άμεσα από το διαθέσιμο (το οποίο είναι το ΥΠΟΛΟΙΠΟ που βλέπεις και στο οποίο αναφέρεσαι) αλλά παραμένουν για 1-2 μέρες στις ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ συναλλαγές ωσότου εκκαθαριστούν και εμφανιστούν κανονικά στις συναλλαγές

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, archer100 είπε

Μήπως υπάρχει κίνηση στις "δεσμευμένες"; Έχεις συνδεδεμένη κάρτα με το λογαριασμό; Συνήθως οι κινήσεις της κάρτας αφαιρούνται άμεσα από το διαθέσιμο (το οποίο είναι το ΥΠΟΛΟΙΠΟ που βλέπεις και στο οποίο αναφέρεσαι) αλλά παραμένουν για 1-2 μέρες στις ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ συναλλαγές ωσότου εκκαθαριστούν και εμφανιστούν κανονικά στις συναλλαγές

Τα λεφτά που μου λείπουν ήταν λεφτά διαθέσιμα και όχι σε κάποιες προβλέψεις η οτιδήποτε άλλο, δεσμεύσεις κτλ. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Skrobo είπε

Σχεδόν σίγουρα είχες στο μυαλό σου το ποσό πριν τις εκκρεμείς πληρωμές σου. 

Δεν είμαι χαζός φίλε μου, ούτε τόσο απρόσεκτος, ούτε τόσο άνετος οικονομικά ώστε να μου "παραπεσουν" 1000-1100 ευρώ. Αντιλαμβάνομαι και την δική σας έκπληξη γιατί είναι κάτι από απίθανο έως σπάνιο μέχρι αδιανόητο. 

Δημοσ.
1 minute ago, gouminho27 said:

Τα λεφτά που μου λείπουν ήταν λεφτά διαθέσιμα και όχι σε κάποιες προβλέψεις η οτιδήποτε άλλο, δεσμεύσεις κτλ. 

Αν υπάρχει συναλλαγή δεσμευμένη, αυτή θα αφαιρεθεί από το διαθέσιμο.

Δημοσ.
2 minutes ago, gouminho27 said:

Δεν είμαι χαζός φίλε μου, ούτε τόσο απρόσεκτος, ούτε τόσο άνετος οικονομικά ώστε να μου "παραπεσουν" 1000-1100 ευρώ. Αντιλαμβάνομαι και την δική σας έκπληξη γιατί είναι κάτι από απίθανο έως σπάνιο μέχρι αδιανόητο. 

Μας κάνει εντύπωση γιατί δεν γίνεται. Μπορεις να αποδείξεις κάπως ότι είχες αυτά τα λεφτά; 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...