Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράφω αυτό το post γιατί σε κάποια διαφωνία κάποιος μου πέταξε το κλασσικό  "ok boomer", γέλασα γιατί δεν πιάνω κάν αυτή την δημογραφική, στην Ελλάδα είναι το πολύ μέχρι την γενιά του πολυτεχνείου και εγώ τότε δέν υπήρχα , ούτε καν σαν σπερματοζωάριο,στην Αμερική ο όρος αφορά όποιον έχει γεννηθεί απο το τέλος του Β παγκοσμίου μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 60, υπάρχει κάτι που δέν ξέρω;.

• Haha 1
Δημοσ.

Τι ψάχνεις ακριβώς? Ο καθένας θα το χρησιμοποιήσει όποτε θέλει να δείξει στον άλλον πόσο παρωχημένος είναι.

Το να ψάχνεις τον ακριβή ορισμό δεν έχει καμία σημασία

• Like 4
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Τι ψάχνεις ακριβώς? Ο καθένας θα το χρησιμοποιήσει όποτε θέλει να δείξει στον άλλον πόσο παρωχημένος είναι.

Το να ψάχνεις τον ακριβή ορισμό δεν έχει καμία σημασία

Δεν ξέρω, ίσως γιατί σε αύτήν την χώρα έχει καταντήσει βολικό να κολλάμε ταμπέλες στον άλλο όταν δεν έχουμε επιχειρήματα, η ίσως το οτι το boomer χρησιμοποιείται για να περιγράψει ανθρώπους που τα βρήκαν εύκολα στην ζωή,εύκολη δουλειά μόνο με απολυτήριο λυκείου,εύκολο σπίτι, κτλ, ούτε σε αυτή την κατηγορία ανήκω.

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Δεν ξέρω, ίσως γιατί σε αύτήν την χώρα έχει καταντήσει βολικό να κολλάμε ταμπέλες στον άλλο όταν δεν έχουμε επιχειρήματα, η ίσως το οτι το boomer χρησιμοποιείται για να περιγράψει ανθρώπους που τα βρήκαν εύκολα στην ζωή,εύκολη δουλειά μόνο με απολυτήριο λυκείου,εύκολο σπίτι, κτλ, ούτε σε αυτή την κατηγορία ανήκω.

Το τι νομιζεις εσυ οτι σημαινει μπορει να ειναι διαφορετικο απο το τι πραγματικα σημαινει και προφανως απο το τι θεωρει ο αλλος οτι σημαινει,ή πως το εννοει.

Ολο αυτο θα μπορουσε να αποφευχθει με μια αναζητηση στο google.

Οτι ισχυει στην Αμερικανία,ισχυει και σε εμας,σε οτι αφορα τον "ορο".

Απο εκει και περα το θεμα ειναι ποσο θελει πραγματικα να σε μειωσει η να σε προσβαλει ο αλλος.
Μπορει να το λεει απλα για πλακα,για να σε τσιτωσει ή οτιδηποτε αλλο πολυ μικροτερο απο ολα αυτα που γραφεις παραπανω.

Η πραγματικη ερωτηση ειναι,εσυ γιατι τσιτωσες τοσο,εφοσον οπως λες δεν ανηκεις σε ολες αυτες τις κατηγοριες;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Η πραγματικη ερωτηση ειναι,εσυ γιατι τσιτωσες τοσο,εφοσον οπως λες δεν ανηκεις σε ολες αυτες τις κατηγοριες;

Ίσως γιατι κάποιος θεωρεί ότι την πέρασα εύκολα στην ζωή μου, εγώ ακόμα και σαν παιδί δεν πέρασα ωραία, όταν οι φίλοι μου πήγαιναν τα καλοκαίρια για μπάνιο εγώ καθάριζα ξυλεία στην οικοδομή για χαρτζηλίκι, και γενικά πολλά πράγματα που ακόμα και τότε θεωρούνταν αυτονόητα εγώ δεν τα είχα,γενικά με εκνευρίζει όταν ο καθε ανόητος με κρίνει χωρίς να με ξέρει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτές οι λέξεις και οι χαρακτηρισμοι που επικράτησαν και τους έχουν κοτσάρει διάφοροι στους ανθρώπους ανάλογα την δεκαετία και την χρονική περίοδο που γεννήθηκαν λες και είναι γίδια στο μαντρί όπου διαφέρουν από άλλους, έχει καταντήσει καρκίνωμα. 

Τώρα όσον αφορά την ερώτηση του ts, με αρνητική χροιά τον αποκάλεσαν έτσι. Το τι σημαίνει για τον καθένα δεν έχει σημασία, ο καθένας δίνει διαφορετικό ορισμό. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, cpc464 είπε

γενικά με εκνευρίζει όταν ο καθε ανόητος με κρίνει χωρίς να με ξέρει.

Αυτο ειναι κατι που πρεπει να το δουλεψεις.

Να το δουλεψουμε.*

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cpc464 είπε

Ίσως γιατι κάποιος θεωρεί ότι την πέρασα εύκολα στην ζωή μου, εγώ ακόμα και σαν παιδί δεν πέρασα ωραία, όταν οι φίλοι μου πήγαιναν τα καλοκαίρια για μπάνιο εγώ καθάριζα ξυλεία στην οικοδομή για χαρτζηλίκι, και γενικά πολλά πράγματα που ακόμα και τότε θεωρούνταν αυτονόητα εγώ δεν τα είχα,γενικά με εκνευρίζει όταν ο καθε ανόητος με κρίνει χωρίς να με ξέρει.

Ανόητος κόσμος υπάρχει πολύ εκεί έξω. Το καλύτερο είναι η πλήρης αδιαφορία μην τους ταΐζεις τη ηλιθιότητα που τους δέρνει νευριαζοντας μιας και τόσο τους δίνεις το έναυσμα να συνεχίσουν να κάνουν όλο αυτό. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα ποτέ και σε κανέναν πέρα από τον εαυτό σου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mονο στο wow μου το εχουν γραψει αυτο χαζη αμερικανια και το μετανιωσανε μετα γιατι το tank εφυγε και φαγανε μερικα wipes να μαθουνε :devil:

"ok boomer" αντε να σου ελεγε παλια κανα τσογλαν για να το γυρισω στο τουρκικο :P οχι φιλοι σου υποτιθεται ωριμοι .Βρες αλλους .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
7 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Αυτο ειναι κατι που πρεπει να το δουλεψεις.

Πιστεψέ με το δουλεύω κάθε μέρα, σε παλιά μου δουλειά είχα και μία δεκαετία εξυπηρέτηση πελατών,αυτό και αν είναι άσκηση ζεν,απλά στην ως τώρα διάρκεια της ζωής μου εχω ριξει τόσο νερό στο κρασί μου που πλέον πίνω νεράκι με λίγο κρασί.

7 ώρες πριν, Arkin είπε

Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα ποτέ και σε κανέναν πέρα από τον εαυτό σου. 

Δίκιο έχεις αλλά κάποιες ημέρες μαζεύονται πολλά, και έρχεται μετά και κάποιος αυνάνας και πετάει την κοτσάνα του και σου φτάνει την υπομονή στα όρια.

3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

"ok boomer" αντε να σου ελεγε παλια κανα τσογλαν για να το γυρισω στο τουρκικο :P οχι φιλοι σου υποτιθεται ωριμοι .Βρες αλλους .

Και εγώ το κάνω αυτό, όταν κάποιος αρχίζει να γίνεται τοξικός τον κάνω πέρα.

49 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε

Το επίσημο είναι τα 60 άσχετα αν πολλοί το δείχνουν από τα 40 ή ακόμα λιγότερο.

Βασικά το βρίσκω άσχημο το να μπαίνουν σε καλούπια άνθρωποι βάση της ηλικίας τους, βάση όσων ειπώθηκαν μέχρι τώρα νομίζω πως με αποκάλεσαν έτσι θέλωντας να πούν οτι είμαι οπισθοδρομικός, δεν πειράζει, δεν είναι υποχρεωτικό να ταιριάζεις με όλους.

• Thanks 1
Δημοσ.

boomer  ειναι ο ξαδελφος  της milf

κοινως οτι του  κατεβει  του καθενα

απο  κει και περα  το OK boomer δε σημαινει  απαραιτητα οτι εισαι boomer, αλλα οτι κατα την αποψη αυτου που το λεει εχεις αποψεις/συμπεριφορα boomer. Στ' @@ σου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cpc464 είπε

Βασικά το βρίσκω άσχημο το να μπαίνουν σε καλούπια άνθρωποι βάση της ηλικίας τους, βάση όσων ειπώθηκαν μέχρι τώρα νομίζω πως με αποκάλεσαν έτσι θέλωντας να πούν οτι είμαι οπισθοδρομικός, δεν πειράζει, δεν είναι υποχρεωτικό να ταιριάζεις με όλους.

Κι΄όμως ακόμα και ο χαρακτήρας του ανθρώπου αλλάζει πολλές φορές με την ηλικία ή προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...