Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκια, γεια χαρά!

Μπορείτε να μού προτείνετε ένα ασύρματο ποντίκι για απλή χρήση desktop, όχι gaming ή άλλες ειδικές απαιτήσεις, με κοινές μπαταρίες (2Α, 3Α), «κλασσικού» σχεδιασμού (όχι «κάθετο»), με όριο τιμής τα €50, κατάλληλο για μεγάλο χέρι (μήκος παλάμης μέχρι την άκρη τού «μέσου», 22 cm), να «φωλιάζει» το πάνω μέρος στην παλάμη και να μην έχει παρουσιάσει χαζά προβλήματα (να κολλάει η ροδέλα, να μην ανταποκρίνονται τα πλήκτρα, να «χάνει» τη σύνδεση κτλ) ;

Γενικότερα στις αγορές μου, είμαι υπέρ των «επώνυμων» επιλογών, αλλά δεν αποκλείω και άλλες προτάσεις, καθώς προβλήματα σαν αυτά που αναφέρω πιο πάνω, έχω συναντήσει και σε logitech. microsoft, dell.

Δυστυχώς, βρίσκομαι σε απομονωμένη περιοχή, χωρίς σχετικά καταστήματα σε λογική απόσταση, προκειμένου να έβλεπα κάποια από κοντά, οπότε η γνώμη σας μού είναι πολύτιμη.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Πείτε αλήθεια όλοι τις μετρήσαμε :D

Φίλε @deesnider εγώ έχω το Logitech g305, από άποψη μεγέθους θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο, και την έχω και μικρότερη (19,5) :D

Δε φωλιάζει τέλεια, πρέπει να το έχω το χέρι λίγο ποιο χαμηλά για να γυρίζω τη ροδέλα...

Κατά τα άλλα άψογο.

Απλά το λέω για να σου δώσω την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο θα είναι μικρό για σένα, πρέπει να δεις κάτι μεγαλύτερο. Δυστυχώς, δεν ξέρω κάποιο.

• Haha 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Πείτε αλήθεια όλοι τις μετρήσαμε :D

Φίλε @deesnider εγώ έχω το Logitech g305, από άποψη μεγέθους θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο, και την έχω και μικρότερη (19,5) :D

Δε φωλιάζει τέλεια, πρέπει να το έχω το χέρι λίγο ποιο χαμηλά για να γυρίζω τη ροδέλα...

Κατά τα άλλα άψογο.

Απλά το λέω για να σου δώσω την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο θα είναι μικρό για σένα, πρέπει να δεις κάτι μεγαλύτερο. Δυστυχώς, δεν ξέρω κάποιο.

Ότι θα γελούσα τόσο τρανταχτά, λόγω απάντησης σε ερώτηση για ποντίκι, ήταν το τελευταίο που περίμενα... να 'σαι καλά, αδελφέ μου!

Επί τού θέματος, τώρα... δεν ξέρω με τι κριτήριο να κάνω αναζήτηση. Πάντως, σίγουρα, όχι με το μέγεθος του χεριού πλέον! Τρέμω στη σκέψη των προτεινόμενων αποτελεσμάτων...

Δημοσ.

Εμενα με βολεψε και στο χερι αλλα και σαν λειτουργιες κι αντοχες το logitech m720, το οποιο νομιζω πως παιζει και γυρω στο 50αρικο σημερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα logitech hero βλεπω μπροστα μου too big αλλα θα σε καλυψει - και εχει και το infinite scroll . Eμενα μου κανει ακριβως το strix evolve αλλα χεσε με εχω αλλαξει 20 ποντικια κανενα δεν εχει το σωστο μεγεθος :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Thanks 1
Δημοσ.

To ιδιο προβλημα εχω κι εγω. Με βολευει το μεγαλο σε μεγεθος ποντικι που να γεμιζει την χουφτα μου. Ειδα το hero διατσασεις  Θα παω να το δω απο κοντα, αν οντως ειναι ετσι, μαλον θα το παρω. Παρομοι προβλημα εχω και με τα πληκτρολογια. Πανεμορφα τα περισσοτερα, αλλα μικρα κουμπακια, που οι χοντροδακτυλες μου πατανε 2 κουμπια μαζυ. μας εχει φαει αυτη η μοδα που το μονο που την ενδιαδερει ειναι να ακουγιεται το κλικι κλακα

Ύψος: 290 mm
Πλάτος: 75 mm
Βάθος: 40 mm
Βάρος: 121 g μόνο το ποντίκι
Προαιρετικά επιπλέον βαρίδια: έως 18 g (5 x 3,6 g)
Μήκος καλωδίου: 2,1 
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Ενα logitech hero βλεπω μπροστα μου too big αλλα θα σε καλυψει - και εχει και το infinite scroll . Eμενα μου κανει ακριβως το strix evolve αλλα χεσε με εχω αλλαξει 20 ποντικια κανενα δεν εχει το σωστο μεγεθος :P

Μιλάμε για αυτό; Αν ναι, είναι ενσύρματο.

https://www.skroutz.gr/s/16388821/Logitech-G502-Hero-RGB-Gaming-Pontiki-16000-DPI-Mayro.html

Ωραίο φαίνεται, αλλά πλέον δεν αντέχω το καλώδιο στο ποντίκι!

5 ώρες πριν, Chris2756 είπε

To ιδιο προβλημα εχω κι εγω. Με βολευει το μεγαλο σε μεγεθος ποντικι που να γεμιζει την χουφτα μου. Ειδα το hero διατσασεις  Θα παω να το δω απο κοντα, αν οντως ειναι ετσι, μαλον θα το παρω. Παρομοι προβλημα εχω και με τα πληκτρολογια. Πανεμορφα τα περισσοτερα, αλλα μικρα κουμπακια, που οι χοντροδακτυλες μου πατανε 2 κουμπια μαζυ. μας εχει φαει αυτη η μοδα που το μονο που την ενδιαδερει ειναι να ακουγιεται το κλικι κλακα

Ύψος: 290 mm
Πλάτος: 75 mm
Βάθος: 40 mm
Βάρος: 121 g μόνο το ποντίκι
Προαιρετικά επιπλέον βαρίδια: έως 18 g (5 x 3,6 g)
Μήκος καλωδίου: 2,1 

Ποιο ακριβώς μοντέλο είναι με αυτές τις διαστάσεις; Το Hero G502 που βλέπω, αναφέρει διαφορετικές:

image.jpeg.93c3bfabe80267f7c2502a433ed2f971.jpeg

Δημοσ.

Άντε, καλά! Δε σού τη χρεώνω τη λάθος εκτύπωση! Ούτως ή άλλως όμως (αν δε βλέπω διαφορετικό προϊόν...) το hero είναι ενσύρματο.

8 ώρες πριν, profile είπε

Απ' ό,τι βλέπω, θα καταλήξω στο M650L, το οποίο βλέπω να προτείνεται για μεγάλα χέρια και διαβάζω καλές κριτικές για τη γενικότερη ποιότητά του. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το link!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, deesnider είπε

Άντε, καλά! Δε σού τη χρεώνω τη λάθος εκτύπωση! Ούτως ή άλλως όμως (αν δε βλέπω διαφορετικό προϊόν...) το hero είναι ενσύρματο.

Απ' ό,τι βλέπω, θα καταλήξω στο M650L, το οποίο βλέπω να προτείνεται για μεγάλα χέρια και διαβάζω καλές κριτικές για τη γενικότερη ποιότητά του. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το link!

Το έχω το συγκεκριμένο. 

Βολεύει για μεγάλα χέρια, αλλά μην φανταστείς οτι είναι τεράστιο. 

Την μέτρησα και εγώ (την παλάμη) 20cm είμαι.

IMG_20241116_154411.jpg

Επεξ/σία από tasvar
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τι εντυπώσεις σού έχει αφήσει, από τη μέχρι τώρα χρήση του, φίλε μου; Το έχεις καιρό;

(Την παλάμη μέτρησα κι εγώ ο αγαθούλης, αλλά άμα μπλέξεις με πορνόμυαλα...!)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, deesnider είπε

Τι εντυπώσεις σού έχει αφήσει, από τη μέχρι τώρα χρήση του, φίλε μου; Το έχεις καιρό;

(Την παλάμη μέτρησα κι εγώ ο αγαθούλης, αλλά άμα μπλέξεις με πορνόμυαλα...!)

Είναι πολύ ήσυχο. Συνδέεται άμεσα, υπάρχει και software αν θέλεις να ρυθμίσεις πλήκτρα, ροδέλα, ταχύτητα. 

Δεν έχω παράπονο. Για τη χρήση που κάνω, μου αρκεί.

Το είχα πάρει πρίν λίγο καιρό, Σεπτέμβριο νομίζω ή τέλη Αυγούστου από τον Κωτσόβολο σε προσφορά 32€. Τόσο το έχει τώρα στο bestprice.

(Λατρεύω και τον Dee....).

Επεξ/σία από tasvar
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, deesnider είπε

αλλά άμα μπλέξεις με πορνόμυαλα...!

Αστα, δεν λες τιποτα! Που να τολμησω, εγω να συγκριθω, μετρηθω με τους 20cm+? Μαματα μαματα με κεφαλαια γραμματα. Παντως, ρε παιδια, αφου υπαρχει ακομα η διαθεση για ποιοτικο χιουμορακι, εχει ελπιδες ετουτη η χωρα.

Μην γελασετε, αλλα εχω στο δευτερ,ο PC ενα Genesis xenon 200, κανα 5αρι χρονια. Τα λεντακια καηκαν απο τον πρωτο χρονο, αλλα σαν ποντικι δουλευει μια χαρα. Απο θεμα πιασιματος και μεγεθους ειναι οτι πιο βαρβατο εχω παισει στο χερι μου τα τελευταια χρονια. 138x75x40

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...