deesnider Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες Φιλαράκια, γεια χαρά! Μπορείτε να μού προτείνετε ένα ασύρματο ποντίκι για απλή χρήση desktop, όχι gaming ή άλλες ειδικές απαιτήσεις, με κοινές μπαταρίες (2Α, 3Α), «κλασσικού» σχεδιασμού (όχι «κάθετο»), με όριο τιμής τα €50, κατάλληλο για μεγάλο χέρι (μήκος παλάμης μέχρι την άκρη τού «μέσου», 22 cm), να «φωλιάζει» το πάνω μέρος στην παλάμη και να μην έχει παρουσιάσει χαζά προβλήματα (να κολλάει η ροδέλα, να μην ανταποκρίνονται τα πλήκτρα, να «χάνει» τη σύνδεση κτλ) ; Γενικότερα στις αγορές μου, είμαι υπέρ των «επώνυμων» επιλογών, αλλά δεν αποκλείω και άλλες προτάσεις, καθώς προβλήματα σαν αυτά που αναφέρω πιο πάνω, έχω συναντήσει και σε logitech. microsoft, dell. Δυστυχώς, βρίσκομαι σε απομονωμένη περιοχή, χωρίς σχετικά καταστήματα σε λογική απόσταση, προκειμένου να έβλεπα κάποια από κοντά, οπότε η γνώμη σας μού είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες Πείτε αλήθεια όλοι τις μετρήσαμε Φίλε @deesnider εγώ έχω το Logitech g305, από άποψη μεγέθους θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο, και την έχω και μικρότερη (19,5) Δε φωλιάζει τέλεια, πρέπει να το έχω το χέρι λίγο ποιο χαμηλά για να γυρίζω τη ροδέλα... Κατά τα άλλα άψογο. Απλά το λέω για να σου δώσω την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο θα είναι μικρό για σένα, πρέπει να δεις κάτι μεγαλύτερο. Δυστυχώς, δεν ξέρω κάποιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 43 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Πείτε αλήθεια όλοι τις μετρήσαμε Φίλε @deesnider εγώ έχω το Logitech g305, από άποψη μεγέθους θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο, και την έχω και μικρότερη (19,5) Δε φωλιάζει τέλεια, πρέπει να το έχω το χέρι λίγο ποιο χαμηλά για να γυρίζω τη ροδέλα... Κατά τα άλλα άψογο. Απλά το λέω για να σου δώσω την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο θα είναι μικρό για σένα, πρέπει να δεις κάτι μεγαλύτερο. Δυστυχώς, δεν ξέρω κάποιο. Ότι θα γελούσα τόσο τρανταχτά, λόγω απάντησης σε ερώτηση για ποντίκι, ήταν το τελευταίο που περίμενα... να 'σαι καλά, αδελφέ μου! Επί τού θέματος, τώρα... δεν ξέρω με τι κριτήριο να κάνω αναζήτηση. Πάντως, σίγουρα, όχι με το μέγεθος του χεριού πλέον! Τρέμω στη σκέψη των προτεινόμενων αποτελεσμάτων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
29gk Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες Εμενα με βολεψε και στο χερι αλλα και σαν λειτουργιες κι αντοχες το logitech m720, το οποιο νομιζω πως παιζει και γυρω στο 50αρικο σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δες και αυτό Ασύρματα ποντίκια Logitech M650 - Μικρό, Μεγάλο, Ποντίκι για αριστερόχειρες Υπάρχει μικρό και μεγάλο. Φοβερό σαν αίσθηση και αθόρυβο. Δες και τον οδηγό μεγεθών της Logitech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Ενα logitech hero βλεπω μπροστα μου too big αλλα θα σε καλυψει - και εχει και το infinite scroll . Eμενα μου κανει ακριβως το strix evolve αλλα χεσε με εχω αλλαξει 20 ποντικια κανενα δεν εχει το σωστο μεγεθος Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες To ιδιο προβλημα εχω κι εγω. Με βολευει το μεγαλο σε μεγεθος ποντικι που να γεμιζει την χουφτα μου. Ειδα το hero διατσασεις Θα παω να το δω απο κοντα, αν οντως ειναι ετσι, μαλον θα το παρω. Παρομοι προβλημα εχω και με τα πληκτρολογια. Πανεμορφα τα περισσοτερα, αλλα μικρα κουμπακια, που οι χοντροδακτυλες μου πατανε 2 κουμπια μαζυ. μας εχει φαει αυτη η μοδα που το μονο που την ενδιαδερει ειναι να ακουγιεται το κλικι κλακα Ύψος: 290 mm Πλάτος: 75 mm Βάθος: 40 mm Βάρος: 121 g μόνο το ποντίκι Προαιρετικά επιπλέον βαρίδια: έως 18 g (5 x 3,6 g) Μήκος καλωδίου: 2,1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα