Προς το περιεχόμενο

The Telltale Collection[Humble Bundle][11.22 Ευρω]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα τρομερο bundle απο humble για καθε λατρη των παιχνιδιων της Telltale σε μια εξαιρετικη τιμη για αυτα που προσφερει

Με μολις 11.22 ευρω περνετε τα παρακατω παιχνιδια αξιας πανω απο 50 ευρω στις πιο φθηνες τιμες τους. Τα walking dead ειναι ολα και οι 4 seasons και ολα τα DLC περιλαμβανει τα παντα. Οπως και το monkey island περιλαμβανει και τα 5 chapters απο το παιχνιδι. Καλο gaming με αυτα τα εξαιρετικα παιχνιδια απο την αγαπημενη μας Telltale. 

https://www.humblebundle.com/games/the-telltale-collection

Screenshot-4.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 7
  • Thanks 2
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε The Telltale Collection[Humble Bundle][11.22 Ευρω]
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι ρε π... μου και ειχα παρει πριν μερες το walking μονο του σε προσφορα. Ξερεις αν παιζουν και σε xbox?

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε

Οχι ρε π... μου και ειχα παρει πριν μερες το walking μονο του σε προσφορα. Ξερεις αν παιζουν και σε xbox?

Ειναι για steam ολα τα παιχνιδια δινει κλειδια δηλαδη για εκει οποτε οχι σε xbox δεν παιζουν. 

Δημοσ.

Φοβερά παιχνίδια τα Walking dead και το wolf among us, τα αλλα δεν τα εχω παίξει ακόμα. Αν δεν κάνω λάθος στο psn έχω και ένα game of thrones και ένα borderlands από την Telltale τα οποία δεν έχω παίξει ακόμα και δεν βλέπω να είναι στο bundle

Δημοσ.

Τρομερο πακετο αλλα ... θα τα παιξω ποτε ?? Το wolf among us είναι καταπληκτικό. Το ίδιο και 2 πρωτες season του walking dead τις επόμενες δεν τις εχω παίξει. Θα επαιζα season 3 μετα απο τοσα χρονια .. μπα.. Θα το επιανα απο season 1... δε νομιζω

Μαλλον pass.. μαλλον 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, alexzzz είπε

Φοβερά παιχνίδια τα Walking dead και το wolf among us, τα αλλα δεν τα εχω παίξει ακόμα. Αν δεν κάνω λάθος στο psn έχω και ένα game of thrones και ένα borderlands από την Telltale τα οποία δεν έχω παίξει ακόμα και δεν βλέπω να είναι στο bundle

Το game of thrones οπως και το guardians of the galaxy εχουν σταματησει για αγορα εδω και χρονια οποτε δεν μπορουμε να τα αγορασουμε. Οπως και το back to the future ακομα ενα κλασικο της telltale. Το tales of borderlands ειναι το μονο που λειπει για να ολοκληρωθει το πακετο με τα παιχνιδια που μπορουμε να αγορασουμε σημερα της telltale. 

Δημοσ.
2 hours ago, Arkin said:

Το game of thrones οπως και το guardians of the galaxy εχουν σταματησει για αγορα εδω και χρονια οποτε δεν μπορουμε να τα αγορασουμε. Οπως και το back to the future ακομα ενα κλασικο της telltale. Το tales of borderlands ειναι το μονο που λειπει για να ολοκληρωθει το πακετο με τα παιχνιδια που μπορουμε να αγορασουμε σημερα της telltale. 

Κοίτα να δεις. Δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστώ για την πληροφορία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...