Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε
last shutdown

last reboot

last shutdown λέει 17 Σεπτεμβρίου (μου τέλειωσε η μπαταρία....😁

Έχει κάποια εντολή για να δείχνει το ιστορικό;

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 minutes ago, Tlykog said:

Έχει κάποια εντολή για να δείχνει το ιστορικό.

Στο last shutdown λογικά βγάζει όλο το ιστορικό όπως κάνει στο last reboot, δεν έχω κάποιο linux desktop/mac να το δοκιμάσω, μόνο linux server αυτή τη στιγμή που έτσι και αλλιώς δεν γίνονται ποτέ shutdown εξ ορισμού

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Έχει κάποια εντολή για να δείχνει το ιστορικό;

Αυτο δειχνει ιστορικο?

last -x -F shutdown

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Αυτο δειχνει ιστορικο?

image.png.ada986c0fc88f9bad43d99be5c867107.png

το δοκίμασα με κενό και χωρίς. Δε δείχνει κάτι.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Αυτο δειχνει ιστορικο?

Και μένα σε MacOS 15.1 η last reboot φέρνει και shutdown & reboot entries. η last shutdown τπτ

Μάλλον αν το reboot είναι σε άλλη ώρα (πχ 8 ώρες μετά ) από το shudown να είναι full shutdown;

Είμαι σχετικά φρέσκος σε Mac και το έχω για πιο casual  όποτε  δεν έχω μπει σε διαδικασία terminal κτλ.

Edit: Μου βαλές το τριζώνει τώρα πάω να το δοκιμάσω... :D   

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimitris_1981 είπε

Και μένα σε MacOS 15.1 η last reboot φέρνει και shutdown & reboot entries. η last shutdown τπτ

Μάλλον αν το reboot είναι σε άλλη ώρα (πχ 8 ώρες μετά ) από το shudown να είναι full shutdown;

Είμαι σχετικά φρέσκος σε Mac και το έχω για πιο casual  όποτε  δεν έχω μπει σε διαδικασία terminal κτλ.

Απο linux ηταν το command δεν ειμαι και expert ισως καποιος αλλος εχει κατι καλυτερο.🤷‍♂️

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Silverage είπε

Εσείς δεν κλείνεται δηλαδή ποτέ το pc σας; Τί στο καλό, θα μας τρελάνετε;

Φίλε, κλείσε ραντεβού σε γιατρό, σου έχω συνταρακτικά νέα!

• Like 1
  • Confused 2
  • Haha 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Silverage είπε

Τότε στο επόμενο μοντέλο να μην έχει καν κουμπι, μόλις το κουμπώνεις στη πρίζα να ανοίγει.

αν λάβουμε υπ'όψη ότι τους πήρε 15 χρόνια να ανανεώσουν το μοντέλο , υπομονή μέχρι το τέλος της επόμενης 15ετίας 😄

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ethereum είπε

αν λάβουμε υπ'όψη ότι τους πήρε 15 χρόνια να ανανεώσουν το μοντέλο , υπομονή μέχρι το τέλος της επόμενης 15ετίας 😄

Αν δεν έχει κάποιο νόημα η αλλαγή γιατί να την κάνεις; Το προηγούμενο design είναι iconic.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Αν δεν έχει κάποιο νόημα η αλλαγή γιατί να την κάνεις; Το προηγούμενο design είναι iconic.

έλα μου ντε , και μένα το προηγούμενο design με το Μ2 μου αρέσει πιο πολύ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιώ Mac από το 2009. Ζήτημα να έχω κλείσει τον υπολογιστή πάνω από 50 φορές αυτά τα 15 χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Apple λέει δεν για άλλη μια φορά, π1π3ς.

Επεξ/σία από apos
  • Like 3
Δημοσ.

Πρόκειται για μια απόφαση που εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία σχεδιασμού της Apple, όπου η αισθητική και το μινιμαλιστικό στυλ συχνά προηγούνται της πρακτικότητας....

ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΛΕΜΕ!!!! 

Δημοσ.

θα κυκλοφορήσει νεο αξεσουάρ , που σηκώνεται όσο θέλεις , για να χωράει και το χεράκι..

Σε 3 διαστάσεις , και αντίστοιχες τιμές : 149,99$ , 199,99$  και 239,99$ με την ποιότητα της Apple πάντα 

image.png.30b37c84842c251a68ae806381af8e3e.png

• Haha 7
Δημοσ.

σχεδιαστικά, ναι είναι θέμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος το κουμπί να είναι από κάτω αντί για την πίσω μεριά. Πρακτικά το κουμπί δεν το χρειάζεσαι καθώς δεν είναι συσκευή που ανοιγοκλείνεις. έχω το m4 mini και ανοίγει κλείνει απλά πατώντας το πληκτρολόγιο όταν είναι σε sleep. Έχω και ένα mini 2014 για server, δεν έχει κλείσει σχεδόν ποτέ, να έκανα ένα restart μια φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...