alexioannou Δημοσ. Σάββατο στις 10:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:43 μμ Κάποτε ξεκελεδωναμε το bootloader για να μπει καμμία καλύτερη κάμερα,να αφαιρέσουμε εφαρμογές stock να απελευθερωθεί ram. ΣΗΜΕΡΑ: Kανω πάρτυ με το Μi 11 lite nfc NE. Τηλέφωνο 3ετίας,πήρε την hyperOS. Θα πάρει και την hyperΟS 2 Βλέπω ram 8+8 η καμερα παραμένει πολυ καλή. 😀
mants118 Δημοσ. Κυριακή στις 11:12 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:12 πμ (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, George6633 είπε Αξίζει 100% έχει έναν τούμπανο επεξεργαστή ο οποίος δεν κολλάει πουθενά απλά θέλει λίγη προσοχή στην αυτονομία θέλει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις για να το φέρεις στα μέτρα σου (αν δεν παίζεις παιχνίδια ή δεν το έχεις όλη μέρα στο χέρι δεν θα χεις το άγχος).Τωρα όσον αφορά την κάμερα την μέρα κάνει καλή δουλειά,εγώ που ασχολούμαι επαγγελματικα με την φωτογραφία έχω να σου πω ότι για την τιμή του είναι στο μέσο όρο σ αυτό το κομμάτι και κάποιες φορές κάτι παραπάνω από κομπλέ.Αν ψάχνεις το κάτι παραπάνω στην κάμερα,καλύτερα δες κάτι άλλο αλλά αν θες μια κάμερα να βγάζεις φωτογραφίες που είναι οκ για την κατηγορία τιμής (νομίζω τρέχει ξανά στα 260€ στο αλί) είναι από τα πιο τίμια τηλέφωνα που θα βρεις. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Η αλήθεια είναι ότι βγάζω πάρα πολλές φωτογραφίες, στο δρόμο αλλά και οικογενειακές κυρίως τα παιδιά μου που είναι μικρά (δημοτικό) οπότε θέλω να ανταποκρίνεται το κινητό όπως το pixel 6a που έχω τώρα. Ενώ έχω μια compact (Canon gx7 II) καταλήγω να τη χρησιμοποιώ σε εκδρομές και εκδηλώσεις μόνο. Είχα παλιότερα το redmi note 11 pro plus και ενώ ήμουν ευχαριστημένος σε όλα, στη φωτογραφία υστερούσε πολύ.. Σούπερ η τιμή στο x6 pro όντως! Ίσως τσεκάρω το poco f6!!! 🙂 Επεξ/σία Κυριακή στις 11:12 πμ από mants118 1
George6633 Δημοσ. Κυριακή στις 11:47 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:47 πμ (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, mants118 είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Η αλήθεια είναι ότι βγάζω πάρα πολλές φωτογραφίες, στο δρόμο αλλά και οικογενειακές κυρίως τα παιδιά μου που είναι μικρά (δημοτικό) οπότε θέλω να ανταποκρίνεται το κινητό όπως το pixel 6a που έχω τώρα. Ενώ έχω μια compact (Canon gx7 II) καταλήγω να τη χρησιμοποιώ σε εκδρομές και εκδηλώσεις μόνο. Είχα παλιότερα το redmi note 11 pro plus και ενώ ήμουν ευχαριστημένος σε όλα, στη φωτογραφία υστερούσε πολύ.. Σούπερ η τιμή στο x6 pro όντως! Ίσως τσεκάρω το poco f6!!! 🙂 Ότι και να πάρεις ψάξε ένα τηλέφωνο με σταθεροποιηση και αν χρειαστεί δώσε το κάτι παραπάνω γιατί φωτογραφία και μικρά παιδάκια σημαίνει ότι θα χρειαστεί να βγάλεις πολλές κουνημένες φωτογραφίες(τώρα τι να σου πω και το S24 Ultra έχει θέματα με κουνημένη φωτογραφία εκτός αν έκαναν update) γιατί τα παιδιά παίζουν και τρέχουν όλη την ώρα (να τα χαίρεσαι ζωή να χουν) οπότε δες το λίγο αυτό κομμάτι. Επεξ/σία Κυριακή στις 11:58 πμ από George6633 1
manan Δημοσ. Κυριακή στις 12:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:16 μμ Έχει πάρει μία γνωστή μου ένα redmi 13 pro αυτό με τα 200 megapixel camera δεν ξέρω ακριβώς κωδικό. Καλό τηλεφωνάκι αλλά την έχει τρελάνει στις διαφημίσεις. Το έχει για να κάνει τις δουλειές της και μόλις ξεκλειδώνει την οθόνη πετάγεται διαφήμιση banner με λέει κλπ. Υπάρχει κανένας οδηγός για να φύγουν αυτά. Αν είναι και στα Ελληνικά θα βοηθήσει πολύ. Εγώ της είπα κάποια πράγματα, βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση αλλά έχω πέντε χρόνια που δεν έχω xiaomi κινητό και τα έχω ξεχάσει.
George6633 Δημοσ. Κυριακή στις 12:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:48 μμ 26 λεπτά πριν, manan είπε Έχει πάρει μία γνωστή μου ένα redmi 13 pro αυτό με τα 200 megapixel camera δεν ξέρω ακριβώς κωδικό. Καλό τηλεφωνάκι αλλά την έχει τρελάνει στις διαφημίσεις. Το έχει για να κάνει τις δουλειές της και μόλις ξεκλειδώνει την οθόνη πετάγεται διαφήμιση banner με λέει κλπ. Υπάρχει κανένας οδηγός για να φύγουν αυτά. Αν είναι και στα Ελληνικά θα βοηθήσει πολύ. Εγώ της είπα κάποια πράγματα, βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση αλλά έχω πέντε χρόνια που δεν έχω xiaomi κινητό και τα έχω ξεχάσει. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να πάει στις ρυθμίσεις - >περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας - > προσωπικό DNS - > προσωπικό όνομα παροχέα DNS και να γράψει dns.adguard.com Μέτα θα βοηθήσει και αυτό θεωρητικά (υπόψιν είναι από το 2022 δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) αλλά θέλει χρόνο https://www.google.com/amp/s/www.gizchina.gr/2022/06/22/how-to-afaireste-oles-tis-diafimiseis-apo-kathe-xiaomi-kinito-2/amp/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα