Προς το περιεχόμενο

Dell G2724D 27" QHD 229€ Plasio, Public, You.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Despotas είπε

για development/προγραμματισμό και στο τσακιρ κέφι καμια ταινία

αυτές θεωρείς τις καλύτερες επιλογές ?

ειδα και μια xiaomi απλά θα ήθελα το μεγαλύτερο value αν π.χ μια οθόνη εκανε 180 και επεφτε στα 120 ή την καλύτερη/ξεκούραστη θέαση

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rhtoras είπε

ειδα και μια xiaomi απλά θα ήθελα το μεγαλύτερο value αν π.χ μια οθόνη εκανε 180 και επεφτε στα 120 ή την καλύτερη/ξεκούραστη θέαση

Έτσι θεωρώ. Βέβαια υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στην αγορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια KTC 27” IPS που αν θυμάμαι καλά έχει το ίδιο panel με μια LG, τότε που όλες είχαν για κάποιο λόγο 400€ την είχα πάρει στα 250€. 

Τώρα με το νέο pc θα χρειαστώ νέα οθόνη (το παλιό set up θα πάει στην γυναίκα), αυτή του τίτλου ή κάποια άλλη; Χρήση κατά 99% gaming, 1% ταινίες. Με 7800 XT έχει νόημα να κοιτάω και για 4Κ;

Επεξ/σία από Ola150
Δημοσ.

Είναι όντως τόσο καλή η συγκεκριμένη ή να περιμένουμε καποιο καύτερο μοντέλο τις επομενες ημέρες;
Η ΜΗ υπαρξη usb θυρας με προβληματίζει αφανταστα, γιατί έτσι το παντρεύεσαι το καθε μονιτορ, χωρίς fw updates κλπ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cacciatore είπε

Είναι όντως τόσο καλή η συγκεκριμένη ή να περιμένουμε καποιο καύτερο μοντέλο τις επομενες ημέρες;
Η ΜΗ υπαρξη usb θυρας με προβληματίζει αφανταστα, γιατί έτσι το παντρεύεσαι το καθε μονιτορ, χωρίς fw updates κλπ

Καλημέρα, αν κατάλαβα καλά σε ένα βίντεο που ειδα ,στη συσκευασία έχει καλώδιο USB to DP για αυτή τη δουλειά. Ας μας πουν οι κάτοχοι αν είναι έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/11/2024 στις 9:53 ΠΜ, karatzes είπε

Καλημέρα
Έχω το G2724d σε συνδυασμό με άλλο dell 24άρι, σε dualboot PC
Αν και δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ τα Windows, είπα να δοκιμάσω τον Dell Display Manager που αναφέρθηκε παραπάνω.
Από τότε εμφανίστηκε μόνιμα ένα παραλληλόγραμμο πάνω στην οθόνη. Δεν μπορώ να απαλλαγώ με τίποτα.
Εμφανίζεται από την πρώτη οθόνη ποσταρίσματος του PC. Τόσο σε Windows όσο και στα Linux. Και μόνο στην G2724d, όχι στο άλλο μόνιτορ.
Δοκίμασα τα πάντα. Επανεκκινήσεις, απεγκατάσταση του DDManager, αλλαγή κύριας οθόνης κλπ.
Έχει κάποιος κάτι να προτείνει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΥΓ. Η πλάκα είναι ότι τώρα παρατήρησα ότι δεν εμφανίζεται στα screen shots που πήρα μέσα από τα Windows, οπότε βάζω φωτογραφίες...

IMG_20241117_100242.jpg

IMG_20241117_100246.jpg

Δεν έχω το μόνιτορ αλλά με ένα γρήγορο γουγλ βλέπω αυτό: 

Επεξ/σία από Lokokokakau
  • Like 1
Δημοσ.
On 17/11/2024 at 11:45, rhtoras said:

Αν και off-topic εγώ για 24ρα 1080 πήρα αυτη

https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/hp-omen-24-24-fhd-ips-165hz-1ms/1821904

Δημοσ.
2 ώρες πριν, imr είπε

Καλή είναι αυτή ? Οι ips έχουν θέμα με το μαύρο λενε. Σκεφτόμουν να πάω σε VA. Ποιες άλλες σκεφτόσουν ?

Με 120€ παίζει και μια QHD 27άρα lenovo.

Δημοσ.
29 minutes ago, rhtoras said:

Καλή είναι αυτή ? Οι ips έχουν θέμα με το μαύρο λενε. Σκεφτόμουν να πάω σε VA. Ποιες άλλες σκεφτόσουν ?

Με 120€ παίζει και μια QHD 27άρα lenovo.

Αυτή, την samsung odyssey και dell 24ρες κοίταζα. 

Καπου διαβασα έχει καλά χρώματα γενικά γιαυτό την διάλεξα. 

QHD 27ρα στην ίδια τιμή μάλλον είναι καλυτερα

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, imr είπε

Αυτή, την samsung odyssey και dell 24ρες κοίταζα. 

Καπου διαβασα έχει καλά χρώματα γενικά γιαυτό την διάλεξα. 

QHD 27ρα στην ίδια τιμή μάλλον είναι καλυτερα

Είναι η lenovo n27q η οποία βέβαια είναι QHD αλλά και από την άλλη δεν είναι καμία φοβερή οθόνη όπως διαβάζω.

Δυστυχώς σε αυτή την υποτιθέμενη black Friday καμία 27αρα σε τιμή κάτω των 130€ καμία αληθινή προσφορά.

Δημοσ.
9 hours ago, Lokokokakau said:

Δεν έχω το μόνιτορ αλλά με ένα γρήγορο γουγλ βλέπω αυτό: 

Σε ευχαριστώ πολύ. Οι οδηγίες που δίνουν στο λινκ διόρθωσε το θέμα. Είχε ενεργοποιηθεί από τα μενού μία βλακεία που λέγεται 'Vision Engine'...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την οθόνη της προσφοράς εδω και έναν χρόνο. Kανένα παράπονο μέχρι στιγμής και μου φαίνεται και αρκετά ξεκούραστη στα μάτια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεταξυ αυτης και της ktc h27t22 αν εξαιρεσεις την εγγυηση που δεν με ενδιαφερει ποια θα ηταν καλυτερη επιλογη με δεδομενο οτι η δευτερη κανει κανενα 50αρικο λιγοτερο?

Επεξ/σία από emp87
Δημοσ.
8 ώρες πριν, emp87 είπε

μεταξυ αυτης και της ktc h27t22 αν εξαιρεσεις την εγγυηση που δεν με ενδιαφερει ποια θα ηταν καλυτερη επιλογη με δεδομενο οτι η δευτερη κανει κανενα 50αρικο λιγοτερο?

Την dell αξίζει και είναι εγγυημένα καλή.

Δημοσ.

Εγώ χρειάστηκε να μπουταρω σαφε μοουντ και να ξαναπεράσω drivers για να παίξει μόλις την έβαλα πάνω (ερχόμενος από 1080π)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...