Προς το περιεχόμενο

Dell G2724D 27" QHD 229€ Plasio, Public, You.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexx είπε

Καλησπέρα,  έχω έναν κινέζο  https://www.lagonika.gr/prosfores/οθόνη-ningmei-gn276cq-27-inch-1500r-curvature-25601440p-hd-curved-monitor-cafago/?page=2&comment=#    εδώ και 3 χρόνια. Οκ δεν λέω με καλύπτει γενικά. Η διαφορά με την οθόνη του τίτλου θα είναι τεράστια λέτε? Αξίζει να την αλλάξω, αν και νομίζω ότι καλύτερα να πάω για 32'. Αλλά αν έχει τόσο μεγάλη διαφορά να την πάρω.

Τι χρήση κανεις?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 minutes ago, madboy said:

Προφανώς αξίζει να δώσεις 20 ευρώ παραπάνω και να πας σε αυτή την Lg;

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/othones-ypologiston/oles-oi-othones/othoni-lg-ultragear-27-27gs75q-b-ips-qhd-200hz

Oύτε καν. Εγώ την είχα πάρει στα 300+ επειδή κάηκε η οθόνη που είχα και δεν το μετανιώνω.

Δημοσ.

Εγω ειχα παρει αυτη και την αλλη μερα την  πηγα πισω, το ποιο χαλι μαυρο που εχω δει στην ζωη μου λες και εβλεπα FU τηλεοραση.

LG ULTRAGEAR 32GS85Q-B

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, unstabletop είπε

Τι χρήση κανεις?

Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Gaming  (cod, gta, forza ) internet, λίγο photoshop , office .

5700x με  3070Τi το hardware

Επεξ/σία από alexx
Δημοσ.
2 minutes ago, MaIdoror said:

Oύτε καν. Εγώ την είχα πάρει στα 300+ επειδή κάηκε η οθόνη που είχα και δεν το μετανιώνω.

Dell εχω και εγω 24αρα και την εχω ευχαριστηθεί όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά και για την συγκεκριμμένη Lg διαβάζω καλές κριτικές και σκέφτομαι να κάνω μετάβαση σε 2Κ ανάλυση σε 27αρα ή 32αρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aslanG7 είπε

Τιμια οθονη, μικρες διαφορες με την μεγαλυτερη να ειναι ο ρυθμος ανανεωσης. Κατα τα αλλα η διαφορα στην τιμη μεγαλη.

2 λεπτά πριν, alexx είπε

Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Gaming  (cod, gta, forza ) internet, λίγο photoshop , office .

Αμα κάτσεις στις 27" θα σου πρότεινα το Dell

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σχέση με μια Dell Ultrasharp U2424HE (που έχει και USB hub), ξέρει κανείς αν υπάρχουν διαφορές στην απεικόνιση; Χρήση γραφείου/dev/browsing.

Επεξ/σία από tasanton
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, VasKag είπε

Ναι του public μου φαινονται πιο νορμαλ. Επισης το plaisio εχει ενα 3 χρονια εγγυηση σε σχεση με τα 2 του public.

Με 5700xt θα την παλεψω ή χρειαζεται καλυτερη καρτα?

αναλογα τι παιζεις.... ψιλο δυσκολα για να παιζεις ανετα 100+

Δημοσ.
8 minutes ago, madboy said:

Dell εχω και εγω 24αρα και την εχω ευχαριστηθεί όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά και για την συγκεκριμμένη Lg διαβάζω καλές κριτικές και σκέφτομαι να κάνω μετάβαση σε 2Κ ανάλυση σε 27αρα ή 32αρα.

To μονο που με χαλαει σε σχεση με την AOC που ειχα ειναι η ελλειψη usb και το μενου της που ειναι ελαφρως μαπα. Δεν θεωρώ ότι η LG έχει κάτι παραπάνω πέρα από τα ΗΖ, τα οποία κλάιν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην μπερδευόμαστε
Η xiaomi min led καλη αλλα 100 ευρω πανω που τα θεωρω μεγαλη διαφορα και δεν τα αξιζει.

Η LG απο την αλλη παρα πολυ τιμια με τις μονες διαφορες ο ρυθμος ανανεωσης και οτι εχει HDMI 2.1 το οποιο δίνει ενα πλεονεκτημα σε οτι αφορά στο gaming με consoles.
Σε αυτη την τιμη 27αρα gaming QHD(2Κ), η Dell εχει δεν ανταγωνισμό. 

Επεξ/σία από unstabletop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, unstabletop είπε

Πιστευω 100 ευρω ειναι μεγαλη διαφορα. Πολυ δοκιμασμένη η Dell η οποια ειναι πραγματικα πολυ καλη σε αυτα τα χρηματα. 
Εγω προσωπικα θα πηγαινε στην Dell.

Και ενα review απο rtings
https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/g2724d

Την έχω για ps5. Κανονικά vrr και 120hz σε warzone κλπ. Πολύ καλή, ξεκούραστη , ωραία χρώματα και πολύ καλά μαύρα για Ips. 

Σούπερ η τιμή. 

1 ώρα πριν, unstabletop είπε

Επεξ/σία από stratigos24

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...